Απίστευτο θράσος από λ@θρομετανάστρια: «Θέλω Τζάμπα σπίτι και λεφτά» (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Afganistan-1223445-afghanistan-metanasteytikh-krish-696x418

Σε αυτό το σημείο φτάσαμε! Να έρχονται λαθραία στη χώρα μας, να τους δίνουμε στέγη σε δομές και να μας “απειλούν” κιόλας!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως λ@θρομετανάστρια που ζει στη δομή του Ελαιώνα, απαιτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της βρει σπίτι (τσάμπα εννοείται) και να της δώσει τα χρήματα (;;;;) που δικαιούται!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ας τής δώσει κάποιος τη διεύθυνση του ονόματος που λέει, από τον οποίο τα ζητάει τα χρήματα και το σπίτι, για να πάει η κυρία να τα πάρει τα λεφτά της και να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του. Γιατί εμείς δεν τής υποσχεθήκαμε τίποτα. Αυτός που τής τα έταξε τα λεφτά και το σπίτι, αυτός να τής τα δώσει. Το όνομά του το είπε δύο φορές η κυρία. Άρα ξέρει τι λέει. Μήπως τής τα έφαγε τα λεφτά της; Να στείλει δημοσιογράφο το “Μακελειό” να διερευνήσει την υπόθεση…

  2. Απο ποτε στον Ελαιωνα εχουμε αστυνομικους αλλης χωρας οπως φαινεται στο βιντεο δεξια απο την μα’ι’μου που απαιτει τσαμπα ζωαρα?

  3. τιλες μωρη απλητη μαιμου αν ερθουμε εμεις στη χωρα σου δεν θα προλαβουμε να απαιτησουμε τιποτα διοτι δεν θα εχουμε κεφαλι αι στο διαολο πια παλιο χιμπαντζηνα γυρνα στη ζουγκλα που ησουν πριν

  4. Το είπε στο τέλος, για αυτό είμαστε εδώ, όχι γιατί κινδυνεύαμε στη χώρα μας, για τα λεφτά. Και εγώ θέλω μια πολυθρόνα μασάζ, τζάμπα σπίτι με τζακούζι και πολλά λεφτά. Έχουν απαιτήσεις οι λαθρό και οι βρομά και εμείς που πληρώνουμε φόρους μας έχουν με το μαστίγιο. Μας κάψανε όλα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα με το θράσος τους, το θέατρο του παραλόγου.

  5. το τελευταίο Που είπε η πιθηκομούρα ευχαρίστως θα το έκαναν εκατομμύρια έλληνες . KILL ALL OF YOU.

  6. Το μαϊμού έκι ντίκιο.ξέρει ότι εντό έλληνος μαλάκα τα τα πληρώσει όλα.ξέρει πού και τι ζητάει.

Comments are closed.