Απίστευτο! Οδηγός του ΟΑΣΘ βρίζει και απειλεί επιβάτη που του έκανε παρατήρηση (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
oasth

Οδηγός του ΟΑΣΘ έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επιβάτη αστικού λεωφορείου επειδή του έκανε παρατήρηση. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Χ1 που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

 Διάφοροι επιβάτες, μαζί και αυτός που δέχτηκε την υβριστική επίθεση από τον οδηγό του ΟΑΣΘ, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών.

«Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου. Στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός να ξεστομίζει απίστευτες βρισιές εναντίον επιβάτη. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα τον δείρει!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΔΗΜΟΣΙΟ…ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ….
    Έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο;;;;
    έπρεπε όμως να του έσκαγε γρόνθους πολλούς του βρωμιάρη.

  2. Αυτά γίνονται χρόνια τώρα. Το πολύ πολύ να του γίνει μια επίπληξη, η να τον μετακινήσουν σε καλύτερο πόστο

  3. Στείλτον σπίτι του, που φίλησε κατουρημενες ποδιες για να μπει στον ΟΑΣΘ, για να το καταλάβει. Αλλά θα έχει μεγάλο δόντι. Και όσοι έχουν δόντια μπιπ και δέρνουν. Βλέπε και τη μανα των παιδιων που σάπισαν στο ξυλο τον σταθμαρχη. Μας έπνιξαν τα “σκατά”.

  4. Ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα οι επαγγελματιες οδηγοι ειναι οι μεγαλυτερες γλωσσοκοπανες!!! Υπαρχουν φυσικα απειροελαχιστες εξαιρεσεις…..

  5. Αφαίρεση άδειας οδήγησης από τον γαλλόφωνο οδηγό ΑΜΕΣΑ!

  6. …ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ,ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ……….καληνύχτα Ελλάδα μας….

Comments are closed.