Απίστευτο: Δείτε πως είναι σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα, το “καυτό” κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
moustaka5.medium

Η Χριστίνα Μουστάκα, που έγινε ευρέως γνωστή στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη εντυπωσιάζει στο Instagram.
Το μελαχρινό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, η Χριστίνα Μουστάκα έδινε πάντα μια διαφορετική, ευχάριστη και… αποκαλυπτική νότα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Μετά το τέλος της από την εκπομπή, που παρουσιάζει ο Αντώνης Κανάκης, πήρε την απόφαση να κρατήσει μια απόσταση από τα ΜΜΕ.

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Δείτε ακόμα: Μενεγάκη, Παντζόπουλος: Κουμπαριά με παίκτη του Survivor – Ποιος είναι; (φωτό)
Έχει δική της εταιρία ένδυσης και η ίδια ποζάρει ως μοντέλο και εντυπωσιάζει. Μέχρι πρότινος ήταν ελεύθερη, όμως παλιότερα είχαν ακουστεί διάφορα για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια, όμως, δεν είχε βγει ποτέ να μιλήσει για τα προσωπικά της, ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ πιεστικοί και ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τον άντρα που της είχε κλέψει την καρδιά.

Δείτε πώς έχει αλλάξει σήμερα:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Είναι μια Θεά βυζαξού από τις πρώτες στα μεγάλα τα κάλη τέτοιο κομμάτι καρατίων είχε καιρό να βγεί γύρα τα σέβη μου μαντάμ !

  2. Κρίμα χάλασε το πρόσωπο της με το τράβηγμα τα χείλη και τα ψεύτικα δόντια γιατί βρε κοπέλα μου πόσο ανασφάλεια φαντάσου να ήταν άσχημη τι θα εκανε

  3. Οταν σας έλεγαν ότι η μαλακία είναι υγεία εσείς τους πιστεύατε;; Φαίνεται άλλωστε Αντε τώρα πίσω στην τρύπα σας, φορέστε μασκούλα και φουλ για χειρονακτική εργασία! Η κοπέλα ήταν και είναι κουκλάρα με τρελό κορμί και πολύ μιαλό. Τώτα, εάν κοιμόταν με τον πίθηκα Κανάκη για να φτιαχτεί, αυτό κάνουν σχεδόν όλες, έτσι και αλλιώς.

    1. Κι εγώ βλέπω επίσης μια καρακουκλάρα, μια θεά, με καμία ιδιαίτερη αισθητική υπερβολή. Ήταν και είναι μια πανέμορφη γυναίκα.

  4. Τα ίδια χείλια, τα ίδια βυζά μια και μοναδική σεξομπόμπα η μανταμίτσα !

  5. To κρεβατι του Κανακη εβγαλε πολλες εφημερες star

  6. Ακολούθησε την πεπατημένη. Τράβηγμα, botox, φούσκωμα στα χείλη. Και ως συνήθως αυτός ο δρόμος οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα. Τζόκερ

    1. Πες τα μεγάλε. Με κοιτάνε περίεργα όσοι τους λέω ότι μοιάζουν με τον Τζόκερ από τα 45 με τις πλαστικές.

Comments are closed.