Απίστευτο! Ακόμα και το CNN υιοθετεί τα fake news των Τούρκων!

Κοινοποίηση:
germanika-mme-1-ekatommyrio-quot-metanastes-quot-kateythynontai-pros-tin

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία το CNN φιλοξενεί άρθρο που αναφέρεται στην κατάσταση στα σύνορα και το οποίο υπογράφουν δύο δημοσιογράφοι από την Τουρκία, η Jomana Karadsheh και η Gul Tuysuz.

Στο άρθρο αναφέρονται τα ψέματα των Τούρκων ότι οι Έλληνες κλέβουν τα λεφτά και τα ρούχα των μεταναστών και πως τους στέλνουν πίσω με τα εσώρουχα.

Κάτι που δεν ισχύει βέβαια, αλλά ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των Τούρκων. Μάλιστα, στο facebook δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν το άρθρο, αλλά και αρκετοί εκείνοι που υποστηρίζουν την Ελλάδα και την προσπάθειά της να προστατεύσει τα σύνορά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η έκπληξη θα τανε αν λέγαν την αλήθεια. Έλα τώρα..

  2. Ε, αναμενόμενο από το εβραιοσιωνιστικό κανάλι που δε χάνει ευκαιρία να κατηγορεί τους Έλληνες, να επιβουλεύεται τον ελληνισμό. Γεγονός είναι ότι πάντα υπέβοσκε το μίσος των Εβραίων εναντίον της πατρίδας μας, τώρα όμως εκδηλώνεται απροκάλυπτα, οι Εβραίοι….. αναρωτιέμαι αν ανήκουν στην κοινωνία των ανθρώπων ή κάπου αλλού!!!

  3. ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ………….

Comments are closed.