Απίστευτος ο τύπος! Δήλωσε στοιχεία πεθαμένου για να πάρει πίσω πινακίδες οχήματος

Κοινοποίηση:
teli

Στη σύλληψη ενός 57χρονο προχώρησαν την Παρασκευή αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.

 Ο ίδιος, εμφανίστηκε στο Τμήμα Αστυνόμευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρει το thestival, συστήθηκε με ονοματεπώνυμο έτερου ατόμου προκειμένου να παραλάβει κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, πλην όμως κατά τη διασταύρωση των στοιχείων ταυτότητας από τον προϊστάμενο του ανωτέρω τμήματος προέκυψαν τα πραγματικά του στοιχεία.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι το άτομο με του οποίου το όνομα παρουσιάστηκε ο συλληφθείς είχε αποβιώσει σε προγενέστερο χρόνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παρόμοια περίπτωσή μου νεκρού αυτοκίνητο κλέφτης το ασφάλιζε, το πέρασε ΚΤΕΟ, αλλά δεν κάλυπτε τα τέλη κυκλοφορίας μα γιατί! Αφού τα βρήκα μόνος όλα, η δικαιοσύνη είπε … παραγράφονται τα αδικήματα. Καν δεν ενοχλήθηκε ο δράστης από τις δήθεν αρχές, ο οποίος κάνει άλλου είδους τώρα απάτες. Επίσης ο νεκρός έκανε και καταθέσεις σε δικαστικές αρχές, και η δικαιοσύνη έκλεισε το θέμα σε κλειστό κύκλο ότι οι καταθέσεις είναι πραγματικές … από τον τάφο. Φυσικά που να τρέχει κανένας και να πετά χρήματα σε ανύπαρκτη δικαιοσύνη. Ούτε καν δημοσιογράφους δεν ενδιαφέρει … δεν πουλάει.

Comments are closed.