Απίστευτος ευρωπαϊκός εφιάλτης για τον τραγικό Ολυμπιακό: Ήττα 0-3 με κάτω τα χέρια από την Φράιμπουργκ!

Κοινοποίηση:
Ολυμπιακό;ς - Φράιμπουργκ 0-3

Τις κάκιστες εμφανίσεις του στο Europa League συνέχισε ο Ολυμπιακός κι αποδείχθηκε εύκολη λεία για την Φράιμπουργκ.

Οι Γερμανοί παρουσιάζοντας ένα αξιοθαύμαστο σύνολο, έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και συνέτριψαν τους «ερυθρόλευκους» με 3-0, παρουσία του νέου τους σπουδαίου αποκτήματος Χάμες Ροντρίγκες,  που βρέθηκε στις εξέδρες.

Οι Πειραιώτες μετά και την ήττα τους στη πρεμιέρα από την Ναντ με 2-1 έμειναν στην ουρά του ομίλου χωρίς βαθμό και πλέον  οι επερχόμενες αναμετρήσεις με την Καραμπάγκ (σ.σ. η οποία την ίδια ώρα επικράτησε της Ναντ στο άλλο ματς του ομίλου με 3-0) που θα ακολουθήσουν μετά τη διακοπή, θα κρίνουν το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν.

Η Φράιμπουργκ μπήκε από το ξεκίνημα με άγριες διαθέσεις και μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ με τον κεφαλιά του Χέφλερ, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Οι φιλοξενούμενοι αφού στο 13’ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Γκρέγκοριτς που σούταρε ελάχιστα άουτ και στο 21’ το σουτ του Κιέρεχ εξουδετερώθηκε από τον Βατσλίκ, στο 26’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Οι Κιέρεχ και Γκρέγκοριτς εξέθεσαν την άμυνα του Ολυμπιακού, με τον δεύτερο να γράφει το 0-2.

Ο Ολυμπιακός στο 39’ έχασε σπουδαία ευκαιρία με το πλασέ του Χουάνγκ Ουί – Τζο να αποκρούεται, ωστόσο, η Φράιμπουργκ ήταν αυτή που έφτασε στο 0-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γκρέγκοριτς στο 52’.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτά συμβαίνουν όταν παίρνεις τους αγώνες και τα πρωταθλήματα εξαγοράζοντας… Και δεν το λέω βέβαια μόνο για τον Ολυμπιακό…Χωρίς τίμιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός και χωρίς ανταγωνισμό δεν χτίζονται μεγάλες ομάδες.

  2. Από τα παλιά τα χρόνια όταν ο ολυμπιακός παίζει με ομάδα που του ασκεί πίεση τα μπουμπούκια μας χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια. Νομίζαμε ότι ήταν Ελληνικό φαινόμενο αλλά και οι ξένοι που έρχονται ποτίζονται με την νοοτροπία της αραχτής. Μόλις αρπάξουνε το πρώτο διώχνουν κάπως το άγχος διότι σου λένε ωραία χάσαμε πάμε τώρα να περάσει το ενενηντάλεπτο. Αυτό ένας γάτος προπονητής της αντίπαλης ομάδας το καταλαβαίνει από τα βίντεο οπότε αν έχει τα κατάλληλα παιδιά δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα για συστήματα. Ξέρει που πρέπει να χτυπήσει. Εδώ έχουμε δύο κατηγορίες παιχταράδων περιπατητές και τροχονόμους. Άσε που στην προπόνηση είναι μέσα στην τρελή χαρά από τα κατορθώματα τους. Παιδιά που έχουν έρθει και σέβονται αυτό που κάνουν και τον εαυτό τους πρωτίστως πιέζουν μετά τον πρώτο χρόνο για να φύγουν και εμείς οι αφελείς τους τα χώνουμε.

  3. Καλα που πηρε τους παλαιμαχους για να καθονται στον παγκο να βλεπουν τις 3αρες και τις 4αρες.

  4. Παρτε το διαβατηριο απο την @@@@@@@@ αυτη η κολωνια κραταει 25 χρονια ειναι για το βιβλιο Γκινες Η Ανω Τραχανοπλαγια να επαιζε διαρκως 25 χρονια εξαργυρωνοντας παραγκες με καλπικους τιτλους του κοινου ποινικου δικαιου θα ειχε κανει εστω μια επιτυχη πορεια οι αρουραιοι ΚΑΜΙΑ

Comments are closed.