Απίστευτη παραδοχή από τον Καπραβέλο: «Οι μισοί θάνατοι με Covid οφείλονται σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις»

Κοινοποίηση:
καπραβελος

Σε μια καθυστερημένη “ομολογία” προχώρησε ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, καθώς τόνισε ότι οι μισοί θάνατοι με κορωνοϊό οφείλονται σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!

Αντιθέτως η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε αναστολή εργασίας περίπου 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς, κάτι που όπως ομολογεί τώρα ο Ν.Καπραβέλος οδήγησε σε περίπου 15.000 θανάτους!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πώς ο μύκητας Candida Auris δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αλλά για τα νοσοκομεία και τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Χαρακτήρισε τη μάχη με τις βαρύτατες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις «αδυσώπητο» και με «τραγικές συνέπειες» φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την πανδημία του κορωνοϊού, κατά την οποία όπως είπε το 40% με 50% των θυμάτων δέχθηκε τη «χαριστική βολή» από πολυανθεκτικά μικρόβια.

Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι τα νοσοκομεία έχουν θωρακιστεί έναντι ανθεκτικών μικροβίων και πως στις μονάδες του «Παπανικολάου» δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα πρόβλημα.

Για τον Candida Auris ανέφερε ότι δεν είναι άγνωστος, έχει εντοπιστεί εδώ και δύο χρόνια και έχει χαρακτηριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως ένας μύκητας που μπορεί να προκαλέσει το θάνατο.

«Το ενδιαφέρον γι’ αυτόν (το μύκητα) είναι διπλό. Είναι ότι και δύσκολα μπορεί να αποκαλυφθεί και δεύτερον, δεν υπάρχουν τα κατάλληλα αντιμυκητιακά για να μπορούν να τον εξοντώσουν. Και το τρίτο το κυριότερο, είναι πως όταν μπει μέσα στις μονάδες μας, δύσκολα μπορεί να απολυμανθεί και να εξοντωθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Για όλους όσους λένε ότι οι συγκεκριμένοι γιατροί θα την πληρώσουν, θα λογοδοτήσουν ή πού είναι ένας εισαγγελέας, να τους θυμίσω ότι για τους συγκεκριμένους, έχει ψηφιστεί από την Βουλή, το ανεύθυνο και το ακαταδίωκτο!!

  2. Από τους τηλεγιατρούς που έπαιξαν βρώμικο ρόλο με τα εμβόλια. Θα βρεθεί κανείς εισαγγελέας να ερευνήσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και των στενών συγγενών του πριν και μετά την πανδημία;

  3. Αλήτες μέχρι να σβήσει ο ήλιος πρέπει να μπείτε φυλακή! Μαζί και η Κούλα και όλη η μασονογενής ιατρική στοά

  4. Μπα τι μας λες; όταν τα έλεγαν κάποιοι ήταν ψεκες όμως.

  5. μεγαλος απατεωνας
    αν υπηρχε εισαγγελεας θα ηταν ηδη φυλακη

  6. Όταν όμως ανακοίνωναν 100 θανάτους covid την μέρα δεν μας έλεγαν ότι οι μισοί θάνατοι ήταν από μικρόβια.Η τιμωρία σας πλησιάζει.Ετοιμαστειτε να την απολαύσετε…

    1. Σωστή η επισήμανση. Τώρα που σχεδόν όλοι που πεθαίνουν στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι μας λένε ότι οι μισοι δεν πεθαίνουν από κόβιντ αλλά απο πολυανθεκτικά μικρόβια! Τα μικρόβια αυτά (που είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής υπερσυνταγογράφησης αντιβιοτικών) δεν υπήρχαν πριν; Ελεεινεί απατεώνες, λαμόγια του κερατά.

  7. Για νέο μας το λέει??? Γι’αυτό δεν εμβολιαστήκαμε, και ούτε πρόκειται, και πληρώνουμε το χαράτσι για τη μητέρα μας. Κι όταν έρθει η ώρα μας για να πληρώσουμε χαράτσι, θα σας μηνύσουμε.. Τί διάολο, όλοι τα παίρνουνε??? Επίσης κοπρίτες, νοσήσαμε…Την γρίπη πιο βαριά την περνάμε αρπακτικά.

  8. Έρχεται η ώρα να λογοδοτήσετε ακαταδίωκτοι μιζαδόροι. Καταργήσανε και τις μάσκες στα αεροπλάνα και λέτε ακόμα για κοροιδοιό!

  9. Τα πιασαμε τα λεφτα μας.Σιγα σιγα θα τα ξερασουν και οι υπολοιποι νεροκουβαλητες του κουλη, αλλα θα ειναι αργα.Η προπαγανδα τους δυστυχως εκανε πολλους δυστυχισμενους με τα μπολια και καποιοι απ αυτους δυστυχως δεν ζουν αναμεσα μας σημερα.Γι αυτους ο καπραβελος εχει κατι να μας πη?

  10. τι εννοείτε ότι δεν έχει αυτοκτονήσει ακόμα ο κοπριβέλος και βγαίνει στην τηλεόραση ;

    1. θα επρεπε να εχει τσιπα και να χαθει απο προσωπου γης τοσα χρονια λεγανε μαλακιες καθημερινα για την μιζα φυσικα που παιρνουν τωρα τα γυρνανε αναποδα σκατα εχουν στο μυαλο τους? αχρηστοι ολοι τους να πανε στο διαολο το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να παραιτηθουν αμεσα για τι το μελλον τους ειναι σκοτεινο και αβεβαιο δεν θα παμε σε δικαστηρια οχι εμεις θα δικαζουμε και θα βγαινει αμεσα η αποφαση και εκτελεση της καθε αποφασης αρκετα με τα μιζοφασιστομουτρα

      1. Που να δείς για το δυναμό τι έκαναν Περικλή τα δυναμοφασιστόμουτρα…..

Comments are closed.