Απίστευτη ομολογία της Άννας Καραμανλή για τα «ρουσφέτια»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τουλάχιστον κυνική ακούγεται η ομολογία της Άννας Καραμανλή ότι για τη Νέα Δημοκρατία, το πιο εύκολο είναι να… κάνει ρουσφέτια!

Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Open, επιχείρησε να δικαιολογήσει την παραμονή του πρώην Διευθύνοντα συμβούλου στον ΟΣΕ, τον οποίο ο ίδιος ο Μητσοτάκης απέπεμψε, ωστόσο εκείνος παραμένει στο γραφείο του και διαχειρίζεται τα στοιχεία που θα ελέγξει η δικαιοσύνη γιατί όπως ισχυρίστηκε η Καραμανλή, δεν θέλουν να βάλουν κάποιον με ρουσφέτι!

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν είναι «κανονικό ο αποπεμφθείς Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ να παραμένει στο γραφείο του ενώ είναι ελεγχόμενος, να έχει την αλληλογραφία ή τα στοιχεία που θα περάσουν από τον έλεγχο της δικαιοσύνης», η Καραμαλή απάντησε ενοχλημένη ότι θα… γίνει η αντικατάσταση στο… μέλλον.

«Δεν έχει γίνει γιατί πρέπει να βρεθούνε οι κατάλληλοι άνθρωποι. Δηλαδή τι πρέπει να βάλουμε ρουσφέτια ή θα πρέπει να βρούμε δυο ικανούς ανθρώπους;» είπε η βουλευτής και  διαβεβαίωσε: «Γιατί ρουσφέτια μπορούσαμε να βρούμε».

Γεγονός που έχει αποδειχθεί πολλάκις, όχι μόνο στην υπόθεση των Τεμπών….

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Σκοτώσατε τόσα αθώα παιδιά και έχετε τα μούτρα και μιλάτε. Εξαφανίσου σιχαμερό σκουλήκι! Σου εύχομαι να είσαι με όλους τους δικούς σου στο επόμενο τέτοιο τρένο!

Comments are closed.