Απίστευτη ομολογία Κουμουτσάκου : “Πληρώσαμε μισό εκατομμύριο ευρώ για το πλωτό φράγμα για να…τεσταριστεί” – Πετάνε τα λεφτά μας και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο-3

Τον περασμένο Γενάρη ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, είχε πει δημόσια, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και προκειμένου να υπερασπιστεί την αγορά του πλωτού φράγματος πως «οι τεχνολογίες αυτές έχουν δοκιμαστεί».

Τελικά, αποδείχθηκε πως το πλωτό αυτό φράγμα, το οποίο δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές από πολλά ξένα ΜΜΕ, είναι άχρηστο και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο ξοδεύτηκε το ποσό του μισού εκατ. ευρώ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος ρωτήθηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση και τόνισε πως «έγινε τεστ και αποδείχθηκε πως αυτή η ευφάνταστη πρόταση δεν κάνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν μπορούσατε να πάρετε ρε εκατό μέτρα για να το τεστάρετε με δυο καϊκια; Και επειδή δεν γουστάρετε, έτσι είστε μαθημένοι, να αναγνωρίσετε τη λαλακία σας προσπαθείτε να βγάλετε όλους τους υπόλοιπους λαλάκες σε μια νησιωτική χώρα με επαγγελματίες της θάλασσας που με μια πρώτη ματιά μπορούν να αναγνωρίσουν την λαλακία. Γιωτάδες των κολλεγίων.

  2. Ρε πουλημένα τομάρια στείλτε τους από εκεί που έρχονται και σταματήστε να κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα, δεν είναι δικά σας ρε βρωμόσκυλα!!!!
    Ας τους σταματήσει κάποιος όλους αυτούς τους επικίνδυνους πουλημένους που έχουν τόσο θράσος

  3. Όχι ρε λαμογιο δεν μας ενοχλεί που πετάξατε τόσα λεφτά… μας ενοχλεί που πληρώνουμε ένα σωρό φιλιπινεζες να σας φυλάνε που σε αντίθετη περίπτωση θα χόρταινατε ξύλο! Αυτή είναι η δημοκρατία σας, φοβάται την οργή του λαού!
    Είχες φάει κάτι ψιλές αν θυμάμαι καλά όμως τα τομάρια σας είναι τόσο χοντρόπέτσα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

  4. Βαλτε το φραγμα σε μια μεγαλη πλαζ για να μην μπαινουν καρχαριες και κροκοδειλοι.
    Αυτα τα φραγματα γι αυτο το λογο κατασκευαζονται.

Comments are closed.