Απίστευτη μαρτυρία από το βράδυ της σφοδρής κακοκαιρίας “Μήδεια”…ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη

Κοινοποίηση:
evia

Απίστευτη μαρτυρία από το βράδυ της σφοδρής κακοκαιρίας “Μήδεια”…

Ο Ανδρέας Νικόπουλος, είναι ένας νέος ο οποίος εργάζεται ως Delivery σε κατάστημα εστίασης.

Μάλιστα, ανεβάζει συχνά βίντεο στην γνωστή πλατφόρμα Tik Tok.

Πρόσφατα ανέβασε δύο βίντεο όπου περιέγραφε ένα περιστατικό, το οποίο αποκαλύπτει μια πικρή αλήθεια.

Συγκεκριμένα, μια μέρα μετά το τέλος της Κακοκαιρίας “Μήδεια”, ο νεαρός πήγε να παραδώσει μια παραγγελία. Ο πελάτης όταν έφθασε, έκανε παράπονα γιατί το μαγαζί την προηγούμενη μέρα ήταν κλειστό και δεν μπορούσε να παραγγείλει. Ήταν δε, αρκετά ενοχλημένος.

Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη ημέρα ήταν αυτή όπου τα ακραία καιρικά φαινόμενα ήταν σε έξαρση με πολύ παγετό, χιονιά και επικίνδυνους δρόμους, με βίντεο να δείχνουν ντελιβεράδες να παλεύουν με τα καιρικά φαινόμενα για το μεροκάματο, αφού μερικοί δεν μπορούσαν να μην διαμαρτυρηθούν, επειδή θα έμεναν μια μέρα χωρίς φαγητό απ’ έξω.

Ο νεαρός, αρκετά προβληματισμένος, αναρωτιέται στα βίντεο για όλη αυτήν την περίεργη αντιμετώπιση που δέχθηκε…

Τι θα γίνει, σε περίπτωση που τα πράγματα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο; Όταν κάποιος έχει απέναντί του τέτοιους ανθρώπους, σαν από την εποχή των σπηλαίων; Όταν ίσως ποδοπατούν σε ουρές, για να φάνε πρώτοι;

Δείτε το βίντεο του eviathema.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ο χρυσοχωϊδης ξερει μονο να κλεινει αυτοκινητοδρομους για να μην φαει προστιμο ο φιλαρακος του ιδιοκτητης της Νεας Οδου, αλλα οχι να απαγορευει ντελιβερι σε τετοιες καιρικες συνθηκες. Γιατι αν ενας ντελιβερας πεσει και χτυπησει ή σκοτωθει σε τετοια μερα, ο χρυσοχωιδης δεν θα φαει προστιμο, οποτε χεστηκε. Δουλεψα ενα φεγγαρι ντελιβερι γιατι ειχα πολλη αναγκη τα χρηματα και θυμαμαι μερες του δεκεμβρη με τουλουμια βροχη, στο παρα-πεντε οι ψυχανωμαλοι να παραγγελνουν. Η τελευταια φορα ηταν οταν 5′ πριν σχολασω-κλεισει το μηχανημα παραγγελιων, ενας καργιολης παραγγειλε καφε και ντονατ γαμω το σπιτι του, εβρεχε καρεκλοποδαρα, τα πηγα και στην πορτα τον κοιταζα κατευθειαν στα ματια με βλεμμα δολοφονικο, δεν του ειπα ουτε μιση κουβεντα και το @ρχιδι το καταλαβε. Μετα απο λιγες ημερες παραιτηθηκα, τοσο ποταπη και δουλικη δουλεια δεν εκανα ποτε μου αλλοτε. Καλλια στις ελιες και τα θερμοκηπια παρα αυτο το πραμα….

  2. ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΧΙΟΝΙ …ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ…….10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ…. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ..!!!! ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ…!!!!

  3. Ξέρω ντελιβερά που πήγαινε παλιά πίτσες στην Ζέτα Μακρυπούλια πριν πάει να μείνει με τον Χατζηγιάννη. Ευγενέστατη ήταν και άφηνε μεγάλο μπουρμπουαρ. Να επιλέγετε περιοχές να δουλεύετε που μένουν λεφτάδες. Είναι γενναιόδωροι στα μπουρμπουαρ οι πλούσιοι.

  4. Υπαρχουν και παιδια που εχουν αναγκη το μεροκαματο και το οποιο μπουρμπουαρ που ηθελαν να δουλεψουν παρα την κακοκαιρια. Ειναι το ιδιο νομισμα με δυο οψεις…

  5. Εγώ νοιώθω ευγνώμων σε όλους όσους κάνουν παραδόσεις, ειδικά δύσκολες ημέρες και ώρες για να μας εξυπηρετήσουν και πάντα δίνω ότι μπορώ για φιλοδώρημα γιατί οι περισσότεροι δουλεύουν για 4,5 ευρώ την ώρα μόνο, και ποιός ξέρει για πόσες ώρες ημερησίως αφού αν δεν έχει “κίνηση” ο μαγαζάτωρας θα κρατά μόνο έναν και θα διώχνει τους υπόλοιπους νωρίς.

  6. Έχεις απόλυτο δίκιο. Σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, την κοιλιά τους! Στο σούπερμάρκετ δεν ψωνίζουν, δεν έχουν να φάνε τίποτα άλλο; Γουρούνι είναι και το αφεντικό σου που άνοιξε το μαγαζί του με τέτοιο καιρό για να εξυπηρετήσει κοιλιόδουλα ζώα που βλέπουν εσάς σαν δούλους. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: σε τέτοια κτήνη μην μπαίνεις μέσα στο σπίτι να παραδώσεις την παραγγελία γιατί είναι επικίνδυνοι να φάνε και σένα!

  7. Απλά φταίει το γελοίο κράτος, με τους γελοίους καραγκιόζηδες στην κυριολεξία.. πως καταφέρνουν αυτά τα βούρλα να κυβερνάνε μια χώρα είναι απορίας άξιον..

  8. (Γιαννης Λακων- Πετρος Αργυριαδης) Μπραβο παιδια. Αν συνεχιστε ετσι η επανοδος του προοδευτικου αριστερου μεγα επαναστατη αλ6 θα ειναι εξασφαλισμενη…ΑΦΟΥ πολυ απλα θα εχει το αβανταζ περα απο τις ψηφους καθε ειδους αριστερων κ πασοκων, η ψηφος Ελληνων πατριωτων (το λεω γενικα) στην ουσια θα ειναι υπερ του. Βεβαια θα μου πεις…..θα πρεπει να ανεχτεις ολα οσα δεν σε βρισκουν συμφωνο απο μια κυβερνηση προκειμενου να μην ξανακυβερνησουν αυτοι οι..τυποι ? (εθνομηδενιστες χωρις ιερο κ οσιο μισελληνες κοινοι σαλτιμπαγκοι).Οσον αφορα εμενα απαντω χωρις καν δευτερη σκεψη…ναι. Τωρα το τι θα χρειαζοταν να γινει πραγματικα για την Ελλαδα και πως θα πρεπε να κυβερνηθει και με ποιον τροπο..επειδη φανταζει σχεδον αδυνατον (ποιος ξερει ποτε) θα μεινω προς το παρον στο… ναι.

  9. Δυστυχώς οι άνθρωποι έγιναν απάνθρωποι κανένας σεβασμός σε κανένα ,ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και πως θα περάσει καλύτερα έχω πολλά χρόνια να ακούσω αυτό το ” Κρίμα ρε παιδί μου” . Τελικά έπιασε τόπο ή προπαγάνδα και ή απαξίωση των Αξιών στην πατρίδα μάς…….Καληνύχτα ΕΛΛΆΔΑ!!!!!!

  10. Η γυναικα μου δουλευει τυλιχτρια σε σουβλατζιδικο στον Βολο. Και εδω τα ιδιαβκαι χειροτερα. Μου ελεγε πως συνεχεια επαιρναν τηλεφωνα , γιατι αργει ο ντελιβερας , κι οταν γενικα τους ελεγαν οτι η παραγγελια θα αργησει αρκετα λογω χιονιου , παλι παραπονα εκαναν. Ευτυχως εχει σωστο αφεντικο , ο οποιος σταματησε αμεσως τις διανομες . Επισης εξω απο το μαγαζι ειχε μου λεει τετοια ουρα , που με καλο καιρο τετοια ουρα δεν εχουν, και περιμεναν μεσα στο χιονι να παρουν σουβλακια

  11. Ο Έλληνας δεν έχει μάθει να σέβετε τον εργαζόμενο που τον εξυπηρετεί. Ρωτήστε κανα παιδί που δουλεύει γκαρσόνι ή υπάλληλος σε μαγαζι με ρούχα, παπούτσια, κ.λ.π. να σας πούνε τι βλέπουνε και ακούνε κάθε μέρα απο τους νεοέλληνες.

    1. Αυτό ξαναπεστο …. Τόσα χρόνια τα αδέρφια μου κ εγώ, που παραγγελνουμε εδώ Αθήνα, τους σεβόμαστε, παντα δίνουμε τιπ. Κ μετα απο χρόνια όταν έμαθα ότι τους στελνανε οι πελατες να τους κάνουνε και ψώνια από το περιπτερο /ψιλικατζίδικο πριν παραδωσουν στην πορτα τους την παραγγελια .. Έμεινα Μ * * * Κ Α Σ .. Δεν είναι δυνατόν ελεγα

  12. Υπάρχουν και χαζοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν πως οι μέρες αυτές ήταν δύσκολες. Καλά έκαναν τα περισσότερα μαγαζιά και έμειναν κλειστά! Ποτέ δεν έχω παραγγείλει απ’ έξω όταν βρέχει (πόσο μάλλον όταν χιονίζει και το έχει στρώσει), πάντα θέλω να είμαι σίγουρος πως οι πιθανότητες να πάθει κάτι ο ντελιβεράς θα είναι οι μικρότερες δυνατές, γιατί κι αυτός είναι άνθρωπος όπως κι εγώ και όπως κι εγώ θέλω να έχω μια σχετική ασφάλεια όταν είμαι στην δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω μετά στο σπίτι μου χωρίς να έχω τραυματιστεί, έτσι θέλω να επιστρέψει και ο συνάνθρωπος που με εξυπηρετεί. Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που δεν νιώθει και πολλά. Φανταστείτε τι θα κάνουν αν αύριο-μεθαύριο γίνει κανένας πόλεμος με την Τουρκία…

  13. Κύριε δειλέ πολίτη γιατί τά βάνεις μέ το παιδί τόν ντελιβερά;Υπευθυνοι γιά τό χάος ειναι οί ανίκανοι καί άχρηστοι όΧρυσοχοίδης καί ό Χαρδαλιάς πού δέν καθάρισαν τούς δρόμους καί τό δημαρχείο.
    Ομως εδώ τό βουλώνεις καί βγάγεις τό άχτι σου στόν ντελιβερά.Εγώ στήν θέση του θά σού έριχνα τό φαί στά μούτρα σου.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.