Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη: “Μας πεθαίνουν! Στην Κω! Δεν έχουμε νοσοκομείο τίποτα!”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη:

“Μας πεθαίνουν ! Στην Κω ! Δεν έχουμε νοσοκομείο τίποτα!

Δεν επιτρέπεται να είμαστε το νησί του Ιπποκράτη και να μην έχουμε νοσοκομείο και γιατρούς!

Δεν γίνεται να μην έχουμε πανεπιστήμιο ιατρικής που είμαστε το νησί της ιατρικής!

Δεν γίνεται να χάνονται αθώες ψυχές επειδή δεν έχουμε νοσοκομείο και ιατρούς και να χάνονται ψυχές επειδή δεν πρόλαβαν να πάνε Ρόδο ή Αθήνα!

Ντροπή!

Αλλά ζητάω πολλά!
Γιατί το μόνο που σας νοιάζει είναι το εμβόλιο που και καλά είναι θέλετε το καλό μας! Εάν θέλατε το καλό μας θα κάνατε και νοσοκομεία και όχι να πεθάνουμε στην άσφαλτο ή μέσα σε ένα σάπιο νοσοκομείο!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι μπόχαλοι κοιτάτε αν πουλήσατε 10 χωριάτικες και 5 πατάτες παραπάνω στη σαιζόν σε γερμανούς με κάλτσα και πέδιλο, καθώς και χρωματιστό νεράκι με ξυλόπνευμα στο happy hour των άγγλων χούλιγκαν, που μπεκρολογάνε στα εξάρχεια και στην καρδάμαινα. Έχετε έπαρχο γιατρό, πρώην διευθυντή του νοσοκομείου – εσείς τον ψηφίσατε για έπαρχο, ας τον αφήνατε να ασκήσει την ιατρική στο νοσοκομείο. Διώξατε καρδιολόγους, ουρολόγους, ορθοπεδικούς, παθολόγους, ένα καράβι γιατρούς με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας ……. και τώρα ζητάτε και τα ρέστα ; Αυτό το νοσοκομείο που έχετε, καλό και πολύ σας είναι ….. οι πολιτικοί σας, σας παραμυθιάζουν για πανεπιστημιακή σχολή – καθρεφτάκια και χάντρες σε ιθαγενείς, για ιπποκράτεια, μέχρι και γέφυρα κω – ψέριμο – νίσυρο σας τάζουνε αφελείς – κι εσείς ψηφίζετε τα συριζοφρούτα και τους γεροπασόκους. Σε δυο μήνες θα έχετε ξεχάσει το πρόβλημά σας, θα αρχίσουν οι ομπρελάδες και οι ρεντακαράδες, μαζί με τα αλβανογκαρσόνια / κράχτες, να τσακώνονται για λίγα μέτρα γης. ….. μαεδιά, ππούλες, μπλιζίνια και παπππούλες, σας σιχάθηκα μπόχαλοι…….

  2. θέλετε και πανεπιστήμιο να ξεπατώνετε τους φοιτητές στα νοίκια και να τους διώχνετε όταν ελθουν οι τουρίστες

  3. Σας ετοιμαζουν για Τουρκια μερια οι γενιτσαροι εδω πολιτικαντηδες γι αυτο σας εχουν ετσι

Comments are closed.