Απίστευτη καταγγελία! Χρεώνουν τα rapid ως… μικροβιολογικές εξετάσεις με διαφορετική “ταρίφα” (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
rapid-test-eody-1

Ό, τι γουστάρει ο καθένας κάνει αναφορικά με τα rapid test και τη χρέωσή τους. Αν και υποτίθεται ότι έχει μπει πλαφόν από την κυβέρνηση, υπάρχουν κέντρα που βρίσκουν τον τρόπο να εισπράξουν έξτρα χρήματα.

Όπως για παράδειγμα το κέντρο που πήγε ο αναγνώστης μας, το οποίο τον χρέωσε με 15 ευρώ για το rapid test που έκανε, παρουσιάζοντάς το στην απόδειξη ως μικροβιολογική εξέταση. Και άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν έκανες άλλη εξέταση εκτός αυτή για τον κορωνοϊό.

IMG_20210913_141314 IMG_20210913_141501

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στα φαρμακεία στην Καλαμπάκα 10 ευρώ χωρίς απόδειξη 12 με απόδειξη………

  2. Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ RAPID TEST,ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ??
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ
    ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ PCR ΕΙΤΕ ΤΟ RAPID ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ Η 1 ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.
    ΣΤΑ ΜΜΜ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ!

    1. Σωστός το Τεστ είναι μόνο για την δεδομένη στιγμή ( και να είναι μέσα στο ποσοστό επιτυχίας). Μετά ισχύει αν είσαι πλήρως απομονωμένος σε αποστειρωμένο χώρο. Κοινή λογική

Comments are closed.