Απίστευτη δήλωση Έλληνα βουλευτή: «Τιμωρία από τον Θεό οι πλημμύρες στη Γερμανία»

Κοινοποίηση:
The Ahr river floats past destroyed houses in Insul, Germany, Thursday, July 15, 2021. Due to heavy rain falls the Ahr river dramatically went over the banks the evening before. (AP Photo/Michael Probst)

Μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχετικά με τις πλημμύρες στη Γερμανία, από τις οποίες έχουν βρει τον θάνατο πάνω από 130 άνθρωποι, ενώ 1.300 αγνοούνται.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι, η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει δει η ευρωπαϊκή χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι «τιμωρία από τον Θεό».

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε:
«Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο.

Όμως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Μας λέγανε κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Νομίζω ο πρεζάκιας ελάλησε. Και είναι βουλευτής;

  2. Aυτο ειναι χαιρεκακια.
    Θα μπορουσαν να πουν οτι οταν καγοτανε το Ματi ηταν και αυτο οργη Θεου.
    Δεν ειναι ωραιο να πεζουμε με τον πονο των αλλων,
    οταν και εμεις ως ανθρωποι επισυρουμε
    την οργη του Θεου για τις πολλες μας αμαρτιες
    Και αντι να εχουμε μετανοια και να παρακαλοουμε το Θεο
    να ελέησει ολο τον κοσμο,γιναμε κριτες των αλλων
    αντι να κρινουμε τον εαυτο μας.

  3. ο Θεός , δεν τιμωρεί ποτε ,και μην χαίρεσαι μαζέψου με της βλακείες σου

  4. Αν ήταν τιμωρία απ’ τον Θεό, θα τους είχε ανατινάξει συθέμελα ως τώρα για όλα τα αίσχη που έχουν διαπράξει από τη σύσταση του βρωμοκράτους τους εις βάρος πληθώρας αθώων. Αντίθετα, τα βαμπίρ κατάφεραν να “ανθίσουν” (άνθος του κακού) ξανά, πάλι απομυζώντας τους χυμούς των ανά καιρούς θυμάτων τους. Αν ήταν από Θεού τιμωρία, είναι πολύ λίγη…

Comments are closed.