Απίστευτη “βρωμιά”: Δείτε τι βάζουν τους γονείς Ελλήνων μαθητών να υπογράψουν για τους λ@θρομετανάστες (ΦΩΤΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κοινοποίηση:
Vromia

Η “βρωμιά” που συμβαίνει στα ελληνικά σχολεία εδώ και καιρό ώστε η ελληνική κοινωνία να δεχτεί με το ζόρι τους λ@θρομετανάστες δεν έχει προηγούμενο.

Δείτε την υπεύθυνη δήλωση που δίνουν τα σχολεία μας στους γονείς να υπογράψουν ώστε οι μαθητές να συμμετέχουν σε κάτι που περιγράφεται αόριστα ως διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας για τους “πρόσφυγες”.

Η καταγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου από μητέρα μαθητή, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Δείτε το έγγραφο:

76951190_2864683306889758_6531961141940191232_n

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ «ΒΡΩΜΙΑ» ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔAKIA ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΛΑΘΡΟΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΕΕΕ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΟΥΠΙΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!! ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ!!!!

  2. ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ !!!!! ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ, ΖΟΜΠΙ ΕΓΙΝΕΣ ! ΥΠΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!!

    ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ !!! ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΣΟΥ!

  3. Στην Ελλάδα,για νά πάς μπροστά πρέπει νά είσαι Κομμουνιστής,Πουστης,Αλλοδαπός.
    Αυτά τα μουνόπανα,πρέπει να πέρναγαν ένα βράδυ στην ΕΣΑ του Στρατηγού Ιωαννίδη.Να τους βάλουν στον κωλο το κλομπ και ότι άλλο χωράει!

  4. Η ερώτηση είναι αλλη. Αν ένας γονέας – κηδεμόνας δεν υπογράψει,θα έχει κυρώσεις αυτός η/και το παιδί του κι αν ναι τι κυρώσεις???

  5. Ή Ελλάδα κατακτήθηκε απο Ρατσιστές Και δολοφόνους αλλοδαπούς και ντόπιους κομουνιστές. Και πολιτικούς .
    Ή λύση για τούς φτωχούς Έλληνες πολίτες είναι ένας Ιωάννης Μεταξάς.

  6. ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΘΕΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ “ΠΑΙΔΙΑ” ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ…ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ,ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ+ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ

  7. ΟΛΜΕ,ΚΕΜΕΤΕ,ΙΠΕΕΜ,ΠΕΕΠΟΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ.

  8. Όσοι το υπογράψουν να μην παραπονεθούν μετά όταν θα βάζουν τα παιδιά τους στα 4 με τουρλωμένο τον πισινό στον αέρα να μαθαίνουν πως προσεύχονται οι μουσουλμάνοι…. συνέβη ήδη στην Γερμανία και Σουηδία … η να τους πηγαίνουν πολιτιστική εκδήλωση σε μουσουλμανικά νεκροταφεία η τζάμια … αυτό συνέβη στην Κρήτη νομίζω πριν 2 η 3 χρόνια….

    1. Το υπερμνημονιο του 2014 με υπογραφές γνωστού ελληνοφωνου πολιτικού το λέει ξεκάθαρα ότι θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ αυτό είναι ξεκάθαρο ότι θα συμβεί το θέμα είναι πλέον στους Έλληνες γονείς, και πουθενά αλλού, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ … ΜΟΝΟΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΦΟΒΟΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ …. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ … ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ … ΕΞΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …

  9. Ας γράψουν πως και τα δικα μας παιδια εχουν ανθρωπινα δικαιώματα, ας το υπογράψουν και ας το στείλουν. Μια συνέλευση των Γονέων και κηδεμόνων δεν μπορούν να κανουν και να συναποφασίσουν;;; Τοσο αδιάφοροι ειναι;;; Πρωτα τα δικα μας παιδια. Γράψτε το και στείλτε το.

  10. ωραία…. και ΠΟΥ είναι το πρόβλημα; θα γράψουν ένα τεράστιο ΔΕ ΣΥΝΑΙΝΩ ή θα τη στείλουν πίσω πακέτο στη δασκάλα ασυμπλήρωτη με ενημερωτικό σημείωμα που θα αναγράφουν ότι δε συναινούν και -αν θέλουν- τους λόγους. Απλά πράγματα αλλά θα το κάνουν; όσο για το τι παίζεται όλοι ξέρουμε και έχουμε καταλάβει, να αρνούμαστε όμως και να αντιδρούμε μπορούμε, ακόμα τουλάχιστον, ας το κάνουμε!

    1. Πολύ σωστή και κυρίως ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ενέργεια !!!!!

Comments are closed.