Απίστευτη αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Είχε αποκοιμηθεί σε…

Κοινοποίηση:
d7b3ea_daiana

Για πρώτη φορά, είδαμε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα να κοιμάται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του “The Splendours Of The Gonzagas Exhibition Gala” στο Victoria and Albert Museum το 1981.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Τιμ Γκράχαμ είχε αποθανατίσει την “πριγκίπισσα του λαού” την ώρα που έγειρε το κεφάλι και αποκοιμήθηκε στην κόκκινη πολυθρόνα που καθόταν φορώντας μία τουαλέτα από σιφόν του κορυφαίο σχεδιαστή Bellville Sasson.

Την επόμενη μέρα, το Παλάτι “έτρεξε” να αιτιολογήσει τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανακοινώνοντας, ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Κάρολος περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η εγκυμοσύνη αυτή σε συνδυασμό με την προσπάθεια προσαρμογής της -δείτε εδώ τι είχε πει για τη βασίλισσα- στη νέα ζωή, ήταν η αιτία για την αυξημένη κούραση της πριγκίπισσας.

Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να δώσουν λίγο χώρο στην Νταϊάνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τη φωτογραφία τη βρήκαμε στο Instagram στο λογαριασμό dianasfeed.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

November 4, 1981: #PrincessDiana at “Splendours of the Gonzaga” exhibition at the Victoria & Albert Museum, South Kensington, London.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Spencer (@dianasfeed) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι νεκροί που δεν έβλαψαν την πατρίδα τους, δεδικαίονται.
    Όσο για τους προδότες της Ελλάδας που πέθαναν ……πίσσα στα κόκαλά τους.

Comments are closed.