Απίστευτες εικόνες! Κεφαλοκλείδωμα από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας σε ηλικιωμένο επειδή δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για μετακίνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας όπου δημοτικοί αστυνομικοί του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη εφάρμοσαν λαβή «κεφαλοκλειδώματος» σε ηλικιωμένο πολίτη ο οποίος δεν είχε πάνω του τα απαραίτητα χαρτιά για να κυκλοφορήσει!

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, επιβάτης τρόλεϊ, πιάστηκε στα χέρια με άνδρες της δημοτικής αστυνομίας όταν του βεβαίωσαν πρόστιμο επειδή δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αντέδρασε στην βεβαίωση του προστίμου, με τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας να τον πιάνουν κεφαλοκλείδωμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, έξαλλος για το πρόστιμο, το οποίο πιθανόν λόγω της πενιχρής σύνταξής του δεν μπορεί να πληρώσει,  πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει.

Έχουν σκεφτεί άραγε στην κυβέρνηση πως οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, ειδικά αυτοί που είναι μόνοι, δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να εκτυπώσουν «δήλωση» αλλά ούτε και να στείλουν SMS.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί γράφουν δικές τους δηλώσεις σε χαρτιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ……ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…… ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ????? ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ???????? …………..ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗΗ !!!!!!

  2. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΘΙΚΙ. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ! ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΣΟΝΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

  3. Ντροπη στον χρυσαυγιτη rent-A-cop. Ο ηλικιωμενος ειναι ηλικιωμενος. Δεν το χει 100% στο μυαλο.
    Το να κανεις τσαμπουκα σε παππου 80 χρονων ειναι ΝΤΡΟΠΗ!!!

    απελυσε τον Μπακογιαννη. Αυτα τα ξεφτιλικια μονο στην Αμερικη τα κανουν που ειναι POLICE STATE.

    Δεν θελουμε Ελλάδα police state!!!
    Πιστευω οτι ενας κανονικος αστυνομικος δεν θα εκανε αυτο το πραγμα. Εχουν εκπαιδευθεί να “ριχνουν τους τονους” σε τετοιες φάσεις, οχι να παιζουν ξυλο!! Ο rent-a-cop ειναι φασιστας.

  4. ελεος!!! αυτος ο αστυτρομος πρεπει το λιγοτερο να απολυθει δεν ειναι τροπος συμπεριφορας αυτος αλλα εξευτελιζη ολο το συστημα που του εδωσε αυτη τη θεση χωρις αξιολογηση και τους συναδελφους του .Οσοι τον γνωριζουν πρει να σκυβουν το κεφαλι απο ντοπη

  5. MONO στους Έλληνες καουμπουλήκια τα καρακώλια…Στα τζιχάντα ΚΟΤΕΣ ΛΙΡΑΤΕΣ…..

  6. Κοίτα το @ρχίδι που απλώνει και χέρι στον άνθρωπο. Από πότε έχουν δικαίωμα τα καραγκιοζάκια του δήμου να χειροδικούν; Καμιά κλήση να κόψουν και πολύ τους είναι. Να κάνει αμέσως μήνυση ο παθών!

  7. Έλεος με τους υπερήλικες. Θα μπορούσαν να είναι πατεράδες τους!

  8. Μπακόγιαννη μάζεψε τους τραμπούκους σου, λίγα τα ψωμιά σου… ΝΤΡΟΠΗ!!!!

  9. αυτό μου εκανε συνειρμο τους εγκληματίες που μπουκαρουν στα σπίτια γέρων κι τους σπαν στο ξύλο !! το θεωρούν μαγκια !! νιωθει περήφανος ο μπάτσος που το κάνει αυτο ???????

Comments are closed.