Απίστευτες εικόνες! Γκρίζα φάλαινα παίζει με δελφίνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Fal olk

Μια νεογέννητη γκρίζα φάλαινα απολαμβάνει τα παιχνίδια στα ανοιχτά της Καλιφόρνια παρέα με ένα ζευγάρι δελφινιών, έχοντας όμως πάντα στο πλευρό της την μητέρα της.

Τις πρώτες της βόλτες άρχισε να κάνει μια νεογέννητη φάλαινα στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Ο Ντομένικ Μπιατζίνι είχε τη χαρά να παρακολουθήσει από κοντά και να απαθανατίσει με τη κάμερά του μια νεογέννητη γκρίζα φάλαινα να παίζει μαζί με τη μητέρα της και ένα ζευγάρι δελφινιών.

Η μικρή φάλαινα από τη μία προσπαθεί να προλάβει τα άλλα δύο δελφίνια, τα οποία συνεχώς την προσπερνούν και από την άλλη, κολυμπά όσο πιο δυνατά μπορεί για να μη χάσει τη γιγαντιαία μητέρα της.

«Το βίντεο αυτό είναι μοναδικό για δύο λόγους. Πρώτον, υπάρχει μια νεογέννητη γκρίζα φάλαινα και δεύτερον, ένα ζευγάρι δελφινιών παίζει μαζί της. Μάλιστα, πρόκειται για δύο διαφορετικά είδη δελφινιών», προσθέτει ο Μπιατζίνι.

Πιθανότατα, οι φάλαινες κατευθύνονται προς τη Κάτω Καλιφόρνια, όπου τα θαλάσσια ρεύματα είναι θερμότερα, προκειμένου να περάσουν τους χειμερινούς μήνες, για να ζευγαρώσουν και να γεννήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ανωτερότητα και ομορφια.
    Έτσι είναι η φύση και η πλάση στην αβίαστη μορφή της…. Τα ζώα πάντα έχουν ανώτερα αισθήματα από τους ανθρώπους και ομορφιά δίχως μέτρο σύγκρισης. Άλλωστε κανένα ζώο δεν είναι κακό…μόνο το διποδο

  2. Έτσι είναι η φύση και η πλάση… Τα ζώα πάντα έχουν ανώτερα αισθήματα από τους ανθρώπους και ομορφιά δίχως μέτρο σύγκρισης. Άλλωστε κανένα ζώο δεν είναι κακό…μόνο το διποδο

Comments are closed.