Απίστευτα πράγματα! Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια και στη συνέχεια μαθητές του επιτέθηκαν (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
σχολειο

Βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα και καταγράφει τον ξυλοδαρμό μιας 16χρονης μαθήτριας από τον καθηγητή της μέσα σε αίθουσα ΕΠΑΛ.

Ο καθηγητής εμφανίζεται στο βίντεο – που τραβήχτηκε από κινητό τρίτου μαθητή – να χτυπά την κοπέλα δύο φορές. Την πρώτη της ρίχνει ένα χαστούκι και την πετά κάτω τραβώντας την από τα μαλλιά, ενώ όταν η κοπέλα βρίσκεται στο πάτωμα της καταφέρνει ακόμη ένα χτύπημα.

Οι συμμαθητές της σπεύδουν να την σώσουν από τα χέρια του καθηγητή, ενώ ένας άλλος μαθητής φαίνεται να τον χτυπάει με χέρια και πόδια, πριν αρπάξει μια καρέκλα και να του επιτεθεί ξανά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον Alpha, μάλιστα, στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο, με τους καθηγητές να βάζουν τον συνάδελφό τους σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τους μαινόμενους μαθητές.

Αφού δεν κατάφεραν να τον πλησιάσουν, οι μαθητές βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής συνεληφθή με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Απο τον καιρό που γυρίστηκε η ταινία “Το ξύλο βγήκε απο τον παράδεισο” Έχουν αλλάξει πολλά. Οι ταινίες έγιναν έγχρωμες, το ξύλο απαγορεύτηκε δια νόμου, οι βίτσες απαγορεύτηκαν κλπ… Εάν κάποιοι εκπαιδευτικοί έχουν κολλήσει στην δεκαετία του 60, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες

  2. Φακλανα…. Σηκώνει χέρι στον καθηγητή.
    Ολοι οι δάσκαλοι είναι απροστάτευτοι… Τους θέλει το σύστημα να ξευτυλιζονται από μαλάκια ένα.
    Ολοι κάναμε μαλακιές αλλά υπήρχε ένα όριο σεβασμός… Μωρή Φακλανα χοντροκωλα

  3. Καταργηση των απουσιων,μονο για θεματα υγειας με ιατρικη γνωματευση,για ολα φταινε οι γονεις,η πολυ δημοκρατια μας χτυπησε στο κεφαλι,ο καθηγητης θα κανει δικαστηριο και θα παρει αποζημιωση απο το κρατος,και το ευρωπαικο δικαστηριο,θα παει στον ιδιωτικο τομεα,και ισως ανοιξει φροντιστηριο,και καλα εκανε και αντεδρασε,εγω θα την εστελνα στον αγυριστο.

  4. εμεις οι ηντα και πανω, τρωγαμε το ξυλο της αρκουδας και λεγαμε κι ευχαριστω, κι αν το λεγαμε στη μανα μας, τρωγαμε ακομα ενα χαστουκι, γιατι συγχυσαμε τον δασκαλο, ομως μαθαιναμε και δυο πραματα και τα θυμομαστε ακομα και σημερα… αν με βαλουν να μεταφρασω ενα αρχαιο κειμενο, ακομα και μετα απο τοσα χρονια, σιγουρα θα το κανω γρηγοροτερα απο τον καλυτερο μαθητη μιας σημερινης ταξης…σημερα σχεδον κανεις κατω των σαραντα δεν ξερει τιποτα, πληρης αγνοια, χτες σ ενα τηλεπαιγνιδι ρωτησαν για πολη της βορειας ελλαδας και ειπε το 20χρονο ευβοια, βλεπετε στα τηλεπαιγνιδια γνωσεων τι γινεται και στα σχολεια κανουν κουμαντο οι μαθητες και οι γονεις…κανεις δεν μενει στην ιδια ταξη ουτε καν μεταξεταστεος, γραφουν για 3 και τους βαζουν 12, αρκει να τα χουν καλα με μαθητες και γονεις..το υπουργειο παιδειας ειναι το πρωτο υπευθυνο και μετα οι καθηγητες..οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν..κανεις δεν λεει να χτυπανε τα παιδια, αλλα η ατιμωρησια και οι ψευτικοι βαθμοι, εχουν καταστησει τα σχολεια , φυτωρια αγραμματων , απειθαρχων και κακομαθημενων.

  5. Επιβεβαίωση για τα ΕΠΑΛ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! Κατάντησαν να είναι σχολεία όλων των παραβατικών, τσαμπουκάδων και αναρχομπαχαλάκιδων. Αν δεν έχεις διδάξει σε ΕΠΑΛ δεν μπορείς να έχεις άποψη!

  6. ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΠΙΟ, ΑΝΑΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.
    ΕΔΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
    1) ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΑΛ .
    2) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    3) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΙ ΔΕΚΑΠΕΝΑΤΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
    4) ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

  7. ολοκληρη γομαρω η αλλη πρωτη σηκωσε χερι στον καθηγητη και οι υπολοιποι αγραμματοι αλητες χουλιγκανοι οι περισσοτεροι επραξαν αυτο που ξερουν βια και καταστροφη

  8. Προφανως εχει παρελθον αυτη η ιστορια με τον καθηγητη,απαραδεκτη η χειροδικια του.

  9. Κάποτε στα χρόνια τα δικά μας (δεκαετία 80 και λίγο αρχές 90) αν περνούσες τυχαία έξω από ένα σχολείο και η αίθουσα βρισκόταν απ’ την μεριά του δρόμου ,οι μόνες φωνές που άκουγες (εν ώρα μαθήματος ) ήταν αυτές των εκπαιδευτικών και μόνο των εκπαιδευτικών. Τις φωνές μαθητών θα τις άκουγε κανείς μόνο αν περνούσε και είχε διάλειμμα.

  10. Σαν πολύ φορά πήραν τα λαμόγια τα διορισμένα ….. Σε λίγο θα ζητάνε και οι δάσκαλοι το ακαταδίωκτο για τα αίσχη τους απέναντι στους μαθητές . Μήπως θα έπρεπε ο νεαρός μαθητής να το βουλώσει και να καθίσει στην θέση του ενώ βλέπει έναν άνδρα να χτυπά και να πετάει στο πάτωμα μια κοπέλα;;;;;; Εκείνη την ώρα δεν ήταν καθηγητής και μαθήτρια , αλλά θύτης και θύμα . Οποίος βλέπει τέτοια κτηνωδία και δεν αντιδρά , δεν είναι άνθρωπος.

  11. Όλα γίνονται για να γίνονται οι νέοι,εντελώς ηλίθιοι,οπότε θα τους κάνουν ότι θέλουν,αμόρφωτους θέλουν !!!Το αμάξι που το διαλυσαν ποιος θα το πληρώσει,λες και πέρασε οδοστρωτήρας!Μαθητές αλήτες!!

  12. ΕΠΑΛ μόνο αυτό. όλοι οι μελλοντικοί τραμπούκοι πρεζάκια εγκληματίες εκεί είναι. δε περιμένα επιστήμονες να πηγαίνουν σχολείο εκεί. μια βόλτα θα καταλάβετε τι άτομα είναι εκει. Ρόδα τσάντα και κοπάνα επι 10000 προς το χειρότερο

  13. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΙΆ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

  14. Υπουργείο όχι παιδεία αλλά υπουργείο πορνείας έπρεπε να λέγεται κανονικά γιατί αυτά γίνονται μόνο στα μπορντέλα

  15. Δείτε καλά στο βίντεο πρώτα το χτυπάει η μαθήτρια με μπουνιά στο στήθος σου και μετά τρώει τη σφαλιάρα από τον καθηγητή.

    Αυτά που βλέπετε δεν είναι σχολεία.

    Είναι ότι πιο άθλιο μπορεί να δείξει η χώρα με μαθητές τσαμπουκά δεμένος αμόρφωτος αγράμματος εκκολαπτόμενα κομματόσκυλα και μέλη συμμοριών.

    Τι ναρκωτικό βία και εγκληματικότητα επικρατεί στα σχολεία δεν μπορεί να το φανταστεί ο Έλληνας γονέας πλήρη διάλυση και πες ένα καληνύχτα Ρία να φάνε τον καθηγητή Όποιος είναι εντελώς απροστάτευτος

    Ξυπνάτε και μην καταπίνετε ότι σας σερβίρουν

  16. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΑ
    ΝΑ ΒΑΛΗ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

    1. Ελα ρε συ κοψε κατι που θα βαλουν ποδια που ζουμε δλδ στο 60;
      Απλως θα επρεπε να υπαρχει περισσότερο σεβασμος στον δασκαλο αλλα που να τον βρεις εχει χαθει η 🏀 πλεον

  17. Η Τατιάνα συγκλονίστηκε!!! Δεν θα φάει σήμερα για βραδινό χαβιάρι μπελουγκα…. Θα της περάσει… Θα πάει για γουικεντ στην Αράχωβα με τον αντρουλη της τη μαϊμού και θα συνέλθει από το σοκ….

  18. Α μωρή πατσαβούρα σκατιάνα που σε πηρε ο πόνος, ποσο ψεύτικη είσαι μωρή πατσαβούρα, αντε ψόφα κι εσυ και ο σουργελάτος σου παλιοσιχαματα

  19. 1. Τέτοιοι εκπαιδευτικοί να ασκούν βία στα παιδιά ακόμα και για ασήμαντες αφορμές πάντα υπήρχαν απλώς τις παλαιότερες εποχές δεν είχαμε την τεχνολογία να τα καταγράφει
    2. Η υποκρισία της Στεφανίδου δεν έχει όρια γενικότερα και ειδικότερα

  20. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΤΥΠΑΣ ΘΑ ΜΕΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙ ΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΛΛΑ ΝΡΤΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ & ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΥΓΧΑ ΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

  21. Κάποτε όταν γυρνάγαμε σπίτι και λέγαμε ότι φάγαμε καμία από τον δάσκαλο, ο πατέρας μας έριχνε άλλη μια γιατί ήταν σίγουρος ότι είχαμε κάνει μακακία. Τώρα το πατσαβούρι αυτό ποιος ξέρει τι θα έκανε στον καθηγητή και τον έφτασε στο αμήν. Φαίνεται ότι τον χτυπάει και πρώτη. Τώρα μη τυχόν και ακουμπήσει κάνεις τα “ανήλικα”. Αφήστε τα να μαχαιρωνουν να ληστεύουν και να αναποδογυρίζουν αμάξια

Comments are closed.