Απίθανη αποκάλυψη: Όταν η Πέγκυ Ζήνα βρισκόταν στον…πάτο αφίσας με πρώτα ονόματα τη Σαμπρίνα και την Άντζυ Σαμίου! (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο-2

Η Ελένη Νταράλα έφερε στο φως μέσα από τη σελίδα της στο facebook μια ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή από την εποχή 1993-1995 από το θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Νεράιδα».

 Πιο συγκεκριμένα, στην αφίσα που δημοσίευσε ο Λε Πα απεικονίζεται ο ίδιος ψηλά στο κέντρο, έχοντας στα δεξιά κι αριστερά στην αγκαλιά του ως πρώτα ονόματα τη Σαμπρίνα και την Άντζυ Σαμίου και κάτω τέρμα δεξιά, την Πέγκυ Ζήνα σχεδόν κοριτσάκι, με καστανά μαλλιά.
Δείτε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μεγάλωσα με Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Θεοδωράκη. Όμως στην Πέγκυ Ζήνα βρίσκω πέρα απ’ τα μια όμορφη γυναίκα, μια υπέροχη ερμηνεύτρια κι έναν ωραίο άνθρωπο. Αν ήταν τυχερή να βρει καλύτερα τραγούδια απ’ αυτά που είπε θα είχε φτάσει πιο ψηλά από ό,τι σκαλί σκαλί έφτασε σήμερα.

  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Gauro….αλλωστε η Ζηνα ήταν στα πρώτα της βήματα και πιτσιρίκα….
    Αν εξαιρέσουμε την εποχή και την μόδα….μπορουμε άνετα να καταλάβουμε ότι η Σαμπρινα….ε δεν πούλαγε την φωνη της γιατί δεν είχε….αλλα την εμφάνιση της γιατί τότε ήταν και καρατουμπανο κακά τα ψέματα…
    Ωραια και η Καρουσακη..
    Αυτή η εποχή…..τι ωραία χρόνια….
    Θα φτάσουμε να νοσταλγούμε και τα χρόνια των μνημονιων σε λίγο…

  3. Οι αφισες φτιαχνονταν τοτε στα μπουζουκτζιδικα με βαση την ..ζημια που εκανε ο καθε καλλιτεχνης.Η Σαμιου τοτε ειχε το …πιο χαμηλα και αλλα hot που εφερναν φραγκα.Η Σαμπρινα ειχε καψουρια τοτε κατι μεγαλοκαταχραστες με παρεμφερεις ζημιες..Ο Λε Πα τα ιδια…Παντα εσερνε οπου τραγουδουσε πολυ φραγκατους καψουρολεφταδες που τους προσφωνουσε με τα μικρα τους και τους ξεσηκωνε…Το Πεγκακι μολις ειχε μπει στο κολπο.
    Οι αφισες τοτε φτιαχνοντουσαν λοιπον με την ιδια λογικη που φτιαχνοντουσαν τα κυβερνητικα σχηματα.Οι τραγουδιστες εφερναν φραγκα στους επιχειρηματιες και οι πολιτικοι ψηφουλακια!!Απλη λογικη!

  4. Ε ρε τι χρονια… Δεν θα ξανάρθουν ποτέ αυτές οι όμορφες εποχές!

    1. Ευτυχώς! Ίσως μια μέρα απο πρωτόζωα να γίνετε και άνθρωποι. Εκεί να δεις ομορφιές. Κνώδαλα, ε κνώδαλα.

Comments are closed.