Απέραντη Κολομβία η Ελλάδα: Βαρυποινίτες κάνουν πάρτι στις φυλακές και ανεβάζουν βίντεο κλιπ!

Κοινοποίηση:
cc

«Ξέφραγο αμπέλι» θυμίζουν πολλά σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις από την επίσημη πολιτική ηγεσία και τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής όπου προΐσταται ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ο οποίος διαδέχτηκε τη Σοφία Νικολάου.

Αυτό προκύπτει από το πρόσφατο ρεπορτάζ των Data Journalists και του Βαγγέλη Τριάντη, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα πως η κ. Νικολάου έδινε υποσχέσεις πως θα πατάξει την μαφία των φυλακών, οι οποίες αποδείχθηκαν «κούφιες» καθώς το μόνο που κατάφερε να πατάξει τελικά είναι η νομιμότητα.

Οι ουκ ολίγες μεγαλόστομες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών καταρρίπτονται από τα ευρήματα της δημοσιογραφικής έρευνας που δημοσιεύουν οι Data Journalists. Πρόκειται για μία σειρά από φωτογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο που έχουν τραβηχτεί από κρατούμενους, μέσα σε διάφορες φυλακές της χώρας, κυρίως σε περιφερειακά σωφρονιστικά καταστήματα, τα οποία είναι σε γνώση των Data Journalists.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, κρατούμενοι φωτογραφίζονται ανενόχλητοι μέσα στα κελιά τους, σαν να βρίσκονται σε διακοπές και ανεβάζουν τις σχετικές φωτογραφίες στα social media. Στη μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι Data Journalists, οκτώ κρατούμενοι έχουν μαζευτεί στο κελί συγκρατουμένου τους, ο οποίος έχει τη γιορτή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι λέτε ρε?Αυτοί είναι καθηγητές,έπρεπε να παίρνουν μισθό από το κράτος αφού έρχονται σε καθαρή συμφωνία μαζί του.
    Καρφωνουν,συμμετέχουν,καθαριζουν,πλένουν,στραγγίζουν,κόβουν,δένουν,ραβουν,υποκρίνονται το δόλωμα και χίλιες δυο άλλες υποχωρήσεις για να παρουσιαζει επιτυχίες το σύστημα.

  2. σιγα ρε που το ειδατε το παρτυ ενα τραπεζομαντηλο βλεπω που ειχε η μανα μου το 1970 και μια κουπα καφε
    αντε και μια παλιοκαρεκλα

  3. μηπως εχουν κι αυτοι πρεντατορ???καποτε θα λαμψει η αληθεια που θα παει…….

  4. αρα ανακατευονται με κοσμο στο ιντερνετ????

Comments are closed.