Απέκλεισαν με το ΈΤΣΙ ΘΕΛΩ την Χ.Α από τις δημοτικές εκλογές Θεσσαλονίκης – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΤΟΥ Ματθαιόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η υποψηφιότητα του χρυσαυγίτη Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή».

Χωρίς συνδυασμό υποστηριζόμενο από τη Χρυσή Αυγή οι δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.
Η υποψηφιότητα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή» που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, κόπηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αυτό ανακοινώθηκε το πρωί στους εκπροσώπους των συνδυασμών οι οποίοι κατέρχονται στο δήμο Θεσσαλονίκης. Το ακριβές σκεπτικό της απόφασης θα δημοσιοποιηθεί εντός της ημέρας.

Η δυναμική ανόδου της “Ελληνικής Αυγής” σε Δήμους και Περιφέρειες έχει τρομοκρατήσει το σύστημα. Ως εκ τούτου το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την δήλωση του συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη” και κατ΄ ουσίαν απαγορεύει την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Πρόκειται περί ξεκάθαρης μεθόδευσης καθότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δημοσκοπικές και στοιχηματικές εταιρείες δεν αναφέρουν καν το όνομα της παράταξης, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αυθαίρετη απόφαση ενάντια σε κάθε πρόβλεψη του νόμου απαγόρευσε την συμμετοχή μας από όλα τα δημοτικά ενημερωτικά ΜΜΕ.

Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανησυχία του συστήματος περί ανόδου της λεγόμενης Ακροδεξιάς εξαιτίας του Μακεδονικού ζητήματος. Μας αποκλείουν, επειδή μας φοβούνται, όμως η απόπειρα φίμωσης της μοναδικής πατριωτικής φωνής θα πέσει στο κενό.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Μακεδονία Ελληνική και Θεσσαλονίκη Γαλανόλευκη!

Αρτέμης Ματθαιόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Eχει δικαιο ο τσικο…ειναι δυνατον σε τοσες περιφέρειες και δημους να μην εχει γινει λαθος και να εγινε μονο στο δημο Θεσσαλονικης.Ειναι δυνατο να ξεχασε την Τριανδρια πως δεν ξεχασε και τον Λευκο Πυργο.Παντως θελει ερευνα το θεμα γιατι οι Εβραιοι μπορουν να σου παρουν την Αγια Γραφη και να στην βγαλουν τα Μυθηστοριματα του Ιουλιου Βερν.

  2. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ……………………..

  3. OΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  4. Σ.Χ Σε οτι με αφορα εκανα αυτο ακριβωs!
    Το 2010 ο κ.καρατζαφερηs οχι μονο δεν υποστηριξε την πρωτοβουλια μου για την”Ελευθερη Αθηνα”την οποια ειχα συζητησει με τον Αδωνη και τον θανο Πλευρη αλλα και την”υπεσκαψε”παιρνονταs υποψηφιουs του συνδυασμου τηs”Ελευθερηs Αθηναs”για το”ψηφοδελτιο του τηs περιφερειαs”και ετσι βρεθηκαμε την τελευταια στιγμη με κενα!!!
    Υποστηριξα κουτσο αλογο με offshore!!!Αλλα το παρελθον ειναι διδακτικο!!!!

  5. ματθαιοπουλε..οι εξηγησεις σου στο βιντεο δεν πειθουν…εγινε λαθος εκτιμηση η απο σενα η απ το κομμα…περιμενω επισημη ανακοινωση της χα..η δικη σου απορριπτεται για μενα..ειχες πει σε συνεντευξη σου οτι δεν εβαλες σε ολα τα διαμερισματα για οικονομικους λογους..δεν ξερω ολη την εκλογικη νομοθεσια, αν επρεπε η δεν επρεπε να γινει κατι που δεν εγινε η αν εγινε πραγματι σκευωρια εις βαρος σου αλλα δε μπορει να γινονται αυτα σε ενα δημο που η χα θα επαιρνε τουλαχιστον 10-15! σε ολες τις περιφερειες και δημους η χα δεν ειχε κανενα προβλημα και εχει μονο στον δικο σου δημο? μη ψαχνουμε συνεχεια για δρακους εκει που δεν υπαρχουν!

  6. Μηπως δεν ειναι και τοσο βλαξ και το εκανε εσκεμμενα για να πανε οι ψηφοι σε αλλον?

  7. Ο/Η Αν ειναι αληθεια βαλε μια πετρα και πεσε απο τον Λευκο Πυργο λέει:

    Aν ειναι αληθεια αυτο για την Τριανδρια…τοτε ειναι ποιο βλακας και απο τα λαχανα και καλα τον λεει ο Μπουταρης βλακα…οχι για δημαρχος ουτε για να βοσκαει σαλιγκαρια δεν κανει…Ουστ…Υ.Γ… Αλλα επειδη οι ο Μπουταρης ειναι λιγο καπως και οι Εβραιοι ειναι πρωτες μανουλες στις παραχαραξεις νοθευση αρχειων,,εγγραφων ,αντιγραφες κοπιες κλπ ψαξτε το λιγο.

  8. ρε ειστε ολοι κοροιδα πολιτικα παιχνιδια ειναι ολα αυτα πρωτα πολλα η χρυση αυγη δεν ειναι κομμα μπεστε ολοι στο google κ ψαξτε να δειτε απο που προερχεται ολοι ειναι ηθοποιοι τ φραγκα να πεφτουν κ εσεις τα κοροιδα πατε κ τους ψηφιζετε γ ξυπνατε ολοι σας κ μην αυτοπαρασυρει ο ενας τον αλλον βγαλτε τις παρωπιδες

  9. Ο Άγιος Ερντογαν θα μας δώσει σίγουρα την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι.
    Το σχοινί είναι αρκετό για όλους τους προδότες και τα λαθροπηθίκια. – –

  10. Ολοι οσοι αισθανονται Ελληνες να ψηφισουν Χρυση Αυγη στις ευρωεκλογες και στις βουλευτικες!! ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ξυπνηστεεεεε

  11. Αμέλησε ο βλάξ να καταθέσει υποψηφίους για την Τριανδρεία και του φταίει το κατεστημένο. Ήθελε να γίνει και δήμαρχος ο άχρηστος γαμπρος

    1. Nick: Βλάκα, δεν βάζουν τόνο σε μονοσύλλαβες λέξεις και σε λέξεις που έχουν μόνο ένα φωνήεν. Άντε τράβα τώρα στην τρύπα σου, πισωκίνητυε φλούφλη.

  12. Ρε παιδια …μη “μασατε”…δεν καταλαβαινουν τα ανθελληνικα ζωα οτι ετσι υπαρχει το ενδεχομενο να ανεβειτε περισσοτερο…
    Στα …”καλαμπαλικια”σας!

  13. Ντρέπομαι για ότι συμβαίνει σήμερα στη Χώρα μας!!!

  14. Μ αρέσει που λένε πολλοί ότι η χρυσή αυγή ειναι κόμμα του συστήματος. Τώρα τι έχουν να πουν;

  15. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    1. ΜΠΑ ΣΟΒΑΡΑ? ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

  16. Ο/Η Ειναι κρυφο Φασιστες Χιτλεραδες ρατσιστες....ξερω τι σου λεω λέει:

    Ολοι οι Ελληνες Χρυση Αυγη η μονη λυση…Ντροπη τους πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο ουτε με την Ενωση Κεντρου ττου Γεωργιου Παπανδρεου τοσο φασιστικα χιτλερικα με το ετσι θελω ακυρωνουν πολιτικο συνδιασμο …Ειναι καθεστωτικοι χιτλερικοι φασιστες…Ενωθειτε ολος ο απλος λαος με την χρυση αυγη να σωσουμε την χωρα απο τους χαφιεδες της ψευτοδημοκρατιας του χιτλεραδες της πολιτικης και του χρηματος…Οι μασκες εχουν πεσει και φενεται ποιοι ειναι οι πραγματικοι φασιστες και κλεφτες της Ελλαδος.

  17. Καταλαθος εξεπίτηδες δε συμπληρώσατε ρε τα διαμερισματα της Θεσ/κης; Μιχαλοκώλε την κορη τη διόρισες ή ακόμα;

  18. Μια ακόμη σπασμωδική κίνηση από πλευράς του ”τόξου”…Εις βάρος τους θα είναι τελικά,διότι ξεβρακώνονται όλο και περισσότερο και ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η ”δημοκρατία” τους είναι κατ΄επιλογή και όπως τους συμφέρει…

  19. Αυτό που γίνεται (και γινόταν) στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο!!! Επιτέλους οι Έλληνες δικαστές είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την δική τους επανάσταση!!! Δεν είναι δυνατόν ο κάθε μ@λ@κ@ς να παίρνει τηλέφωνο και να τους υπαγορεύει τι απόφαση θα βγάλουν!!! Το ότι τους υπαγορεύτηκε η απόφαση είναι πασιφανές από το ότι δεν ήξεραν τον λόγο που τον απέκλεισαν και θα τον ανακοινώσουν…αργότερα… προφανώς αφού τους πάρουν τηλέφωνο και τους πουν τι θα πουν… πραγματικά κατάντια…επιτέλους επαναστατήστε και πείτε ΟΧΙ!!! Μην τους προσκυνάτε, αυτοί όταν στραβώσουν τα πράγματα θα την κοπανήσουν για να γλυτώσουν και όλοι θα τα βάλουν μαζί σας, χώρια που οι πολιτικάντηδες θα ρίχνουν όλοοοοο το φταίξιμο σε σας!!!

  20. Εργο του Οβριου εκ Ρωσσιας λαθρεμπορου για να πανε οι ψηφοι στο τσιρακι του τον ορφανο

  21. ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ καμια ψηφο στους εθνοπροδοτες κόμματα του δημοκρατικου τοξου

  22. Σιγα μην αφηναν, οι Οβριοι, την Θεσσαλονικη, στην Χ.Α.

  23. με τον συνδιασμό “Ελεύθερη Αθήνα” του Χατζάρα ο οποίος τότε με βάση την τηλεθέαση στο Bluesky έβγαινε δήμαρχος. Το κόψανε μερικές ημέρες πριν με την δικαιολογία ότι δεν ήταν πλήρες το ψηφοδέλτιο επειδή δε κάποιο διαμέρισμα δεν είχε τον ΜΕΓΙΣΤΟ αριθμό υποψηφίων, ξεχειλώσανε δηλαδή την έννοια του νόμου.

  24. Να τους μηνύσουν και να καταθέσουν και αγωγές κατά των δικαστικών.Ο Τράμπ ήδη έχει προειδοποιησει το facebook, πως αν συνεχίσει να αποκλείει “συντηρητικούς”, και να διαγράφει posts με πατριωτικό-“συντηρητικό” περιεχόμενο, θα τους εγκαλέσει για “αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος”, αφού δεν δίδεται η ευκαιρία σε όλους να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους. Εδώ γίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος, αλλά μάλλον το νομικό τμήμα της ΧΑ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει….
    Σίγουρα τα κρούσματα είναι πάμπολλα, και σίγουρα ο φόρτος εργασίας είναι πολύ μεγάλος, αλλά, αν μή τι άλλο (και εφ’όσον ο λα(γ)ός κοιμάται), στη θέση του κ.Μιχαλολιάκου, θα διεκδικούσα ήδη από αγωγές τεράστια ποσά, τα οποία σε κάποια χρόνια από σήμερα αναγκαστικά θα επιδικάζονταν, και τα οποία θα διατίθεντο για τη λειτουργία του κόμματος, και υπέρ κοινοφελών δράσεων.

  25. Θα έρθει και η σειρά των πουλημενων πάμπλουτων μασωνων!!!!!!

  26. Αν ήταν αυτοί στη θέση της ΧΑ θα είχαν γκρεμίσει το σύμπαν… Τους κόβουν από παντού, να μην ακούγεται η φωνή τους, οι απόψεις τους, οι ομιλίες τους, τα συσσίτια, οι δωρεές τους …. Ότι θέλουν κάνουν σε συνεννόηση με όλα τα κόμματα… Κανείς τους δε μιλάει…. Που είναι η δημοκρατία?

    1. Δεν ειναι μονο προδοτες οι εισαγγελεις αλλα και ανθελληνες, μεσα στο κολπο μειναι και αυτοι για να διαλυσουν την ελλαδα. Οι κρεμαλες θα στηθουν οτι και να κανετε.

      1. Ναι τελικά όλοι είναι προδότες εκτός απο΄το 7 τοις εκατό της ΧΑ

        1. Παροτι ΤΟΤΟς το καταλαβες,οι περισσότεροι νεολερες ειναι παρτακηδες και οσφυοκαμπτες σαν του λογου σου ενα πραμα.

  27. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ……………………….

  28. Δεν φταινε οι κυβερνωντες, φταιει η πλειοψηφια των πολιτων που ψηφιζει αυτα τα ανθελληνικα κομματα. Προδοτες λοιπον δεν ειναι οι κυβερνωντες αλλα αυτοι που τους ψηφιζουν. Μπεεεε μπεεεε ραγιαδες γλειφτες ψευτονεοελληνες ψηφοφοροι

  29. οτι ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ!! Κ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ… Κ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΤΣΙ…ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ…

  30. Είναι που η Χρυση Αυγη τα εχει βρει με τον σύριζα όπως υποστηρίζουν τα παπαγαλακια δεξιά και αριστερα,η μοναδικη γραμμή άμυνας είναι ο λαϊκός σύνδεσμος στηρίξτε τον μαζικά στης προσεχείς εκλογές.

  31. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ;

Comments are closed.