Απάντηση Βελόπουλου στην άνανδρη επίθεση κατά βουλευτή της Ελληνικής Λύσης – Τα ζωώδη ένστικτα και τα ζώα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Velopoulos

Την απομάκρυνση από τη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου, συνοδεία φρουράς, αποφάσισε η Βουλή μετά από πρόταση του προέδρου του σώματος Κωνσταντίνου Τασούλα.

Σχολιάζοντας το επεισόδιο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θεώρησε «αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει […]».

«Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Κάποτε στην ΕΛΛΑΔΑ υπήρχε μια ελπίδα όταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ ως αντίδραση για τα μνημόνια/φτώχεια/λιτότητα που ψήφιζαν οι πολιτικοί χωρίς την άδεια του πήγε και ψήφισε με μεγάλα ποσοστά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    δυστυχώς όμως έπεσαν στην παγίδα που τους είχε στήσει το σύστημα (γιατί τους φοβήθηκαν) έτσι βρέθηκαν εκτός νόμου μετά κυριάρχησε το “διαιρεί και βασίλευε” που είναι ένα πολύ καλό όπλο του συστήματος έτσι και η προσπάθεια του Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ να δημιουργήσει πολιτικό κόμμα τους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν καρποφόρησε και συνέχισε να είναι στην φυλακή και του απαγόρευσαν την συμμετοχή στις εκλογές μετά έδωσε εντολή από μέσα από την φυλακή οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ το οποίο πάλι κατέληξε σε αποτυχία.

    Ελπίζω κάποτε να βρεθεί πραγματικό πολιτικό κόμμα στον χώρο της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ γιατί αυτή είναι η μόνη ελπίδα για την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ότι αφορά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) είναι απλά μια πατερίτσα στην εκάστοτε κυβέρνηση όπως κάποτε ήταν το ΛΑ.ΟΣ.(ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ) και οι ΑΝ.ΕΛ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ)

  2. Τελικά είναι μεγάλη τέχνη το “Διαίρει και Βασίλευε”, ο κοινωνικός αυτοματισμός ‘η ότι άλλο όνομα έχει…
    Οι ξευτίλες οι βουλευτές κατάφεραν να διχάσουν το κόσμο πάλι, μια και ο μόνος κερδισμένος σε αυτό είναι πάντα το “σύστημα”.
    Μπράβο μας Έλληνες, άντε σύντομα και εμφύλιος, τη ξέρουμε καλά τη τέχνη της αδερφοκτονίας’ ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα… είναι ο Έλληνας…

  3. ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…… ΕΠΟΙΑΣΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ

  4. Βελόπουλος, ένας ακόμα σκυφτός υπηρέτης του συστήματος. Θυμίζει το δουλάκο του Ρομπέν των Δασών που παλεύει να γίνει ο καλός γλείφτης μέσα από τη δήθεν “επανάστασή” του. Μπελόπουλε μια ζωή μπεεεε-λο-πούλος θα μείνεις

  5. Μια που σε πέτυχα ψηφοφόρε της κυρίας επειδή ψάχνω καιρό να βρω το βιογραφικό τής αν γνωρίζεις που έχει εργαστεί εκτός από ραδιοφωνικό σταθμό αν θυμάμαι καλά η κυρία;

  6. Σιγα ρε Βελοπουλε θιχτηκες !!!! Δειξε μας ολο το βιντεο να βγαλουμε τα δικα μας συμπερασματα. Αυτος ο αυταρχισμος δεν αρεσει. Τι νομιζεις αν κοψεις ψηφους απο αλλου θα τους παρεις εσυ ? Εγω προσωπικα προς την Λατινοπουλου παω και αλλοι πολλοι που γνωριζω. Δε βλεπω να κερδιζεις κατι απο ολο αυτο. Ο Κουλης κερδιζει και η Λατινοπουλου που ανεβαινει συνεχεια.

    1. Μια που σε πέτυχα ψηφοφόρε της κυρίας επειδή ψάχνω καιρό να βρω το βιογραφικό τής αν γνωρίζεις που έχει εργαστεί εκτός από ραδιοφωνικό σταθμό αν θυμάμαι καλά η κυρία;

  7. Ξυπνυσε ολο το αντιβελοπουλικο συστημα της Ν.Δ Κουνια που σας κουναγε λαμογια της ντροπης και του αισχους Κυριακη κοντη γιορτη που λενε και στο χωριο μου Ολα τα συστημικα μεσα ταλλο θαμα δεν εχουν κανουν οτι μπορουν για να πληξουν την ανοδο της “Ελληνικης λυσης” αλλα το βραδυ των Ευρωεκλογων θα χασουν τον υπνο τους απο τους εφιαλτες !!!!!! που θα τους ζωνουν

  8. Μην αναμασατε ότι σας σερβιρουν .Ας ανεβάσουν βιντεο να δουμε τελικά τι έγινε. Οποιος δεν θέλει να ψηφήσει Ελληνική Λύση δεν θα το κάνει ποτέ. Αλλά δεν έχετε κανενα δικαιωμα να βάζεται ταμπέλες στο Βελόπουλο ή οποιονδήποτε άλλο επειδή έτσι γουστάρετε.

  9. Φελοπουλε για καμμια κηραλοιφη καλος εισαι, παραπερα τουμπεκι ψιλοκομμενο! Ωραιους βολευτες εχεις “αξιοπρεπεστατους” που βριζουνε μαναδες! Το κανες παλι το χατηρι του Κουλη να πεσεις στο 3%!

  10. Αυτοί η Σπαρτιάτες της φασολάδας πέρα ότι είναι άνανδρο να χτυπάς τον άλλον από πίσω, αλλά είναι καί άθλιος το λιγότερο νά βρίζεις την μάνα του ,πόσο καθίκι πρέπει να είσαι.

  11. το χτυπησαν το παιδι καλα αυτοι ελεγαν οτι ηταν και οι δυο στις ειδικες δυναμεις του στρατου πως τον καταφερε ο αλλος αλλα μαλλον στην κουζινα θα ηταν και στο τελος κηραλειφες εχουν ας παρει μια για τους μωλωπες

  12. Βελόπουλε όταν κάνουμε έρωτα στη μάνα και τη δικιά σου και του γραμμένου και των άλλων πατριωτών του κώλου να δούμε τι θα λες παλιοαλήτη που έμαθες τη τέχνη του καρατζαφέρη

  13. 1) Άνανδρος είναι αυτός που βρίζει οικογένειες, μανάδες και που προκαλεί. 2) Δεν ακούσαμε τον Βελόπουλο να καταδικάζει τις χυδαιότητες του βουλευτή του εναντίον του Φλώρου.

  14. Προχθές,ο Κ.Βελόπουλος πήγε για προεκλογική ομιλία στις Σέρρες.Τους ευχαρίστησε δημοσίως που τον ψηφίζουν.Λέξη δεν είπε για την επανεκλογή-απο τους Σερραίους-του κηφήνα μπέμπη Κώστα Καραμανλή.Του πρώην υπουργού μεταφορών.Ξέχασε τους νεκρούς των Τεμπών και όλα.

  15. Που ακούσατε ρε φιλαράκια να του βρίζει την μάνα ??Ήσασταν παρόντες??Αστείες δικαιολογίες..τόσο μα τόσο σας πειράζει η άνοδος της ΕΛ ..ΛΥ

  16. Βελόπουλε, αν υπήρχε μία μικρή έστω σκέψη να σε ψηφήσω, αυτή χάθηκε εντελώς γιατί εσύ και ΟΛΟ το επιτελείο σου παίζεται ΒΡΩΜΙΚΑ!!!

  17. Θα πω κάποια πράγματα: Ουρά κάποιων είναι οι “Σπαρτιάτες” ως άνθρωποι της Μέρκελ. Ο Βελόπουλος καλώς ίδρυσε και διοικεί τις επιχειρήσεις του, στην Γερμανία,απλά λόγω της αυστηρής γερμανικής νομοθεσίας είναι ασύμφοφρο να φέρει εδώ τα κεφάλαια τα έξω παραχθέντα. Το πολύ ύποπτο είναι ότι ο Φλώρος όλο ψευδολογεί,δήθεν βρίστηκε η μαμά απ’τον Γραμμένο…Γιατί τόσοι το τρώτε το ΨΕΜΜΑ Φλώρου έτσι απερίσκεπτα,ανώριμα..; Αρα οι “σπαρτιάτες” είναι εστία προβλήμάτων,δεν έχουν ιδέα να κρατήσουν πολιτισμένη μια διαφωνία. Θα ψηφίσω την Ελληνική Λύση

    1. Κακώς τον χτύπησε ο Φλώρος, αλλά πώς γίνεται να τον χτύπησε, έτσι, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος?? και που το ξέρουμε αυτό? κάτι θα προηγήθηκε μεταξύ τους, γιατί δεν είναι μόνο η βία η σωματική, αλλά και η λεκτική!!!!

  18. Οι Τις Ελληνικής λύσεις είναι βαστάζοι της ν δ. Του έβρισε την μάνα και ο άλλος τον περιποιήθηκε. Αν γινόταν αντίστροφα τότε όλοι θα βρίζαν τον Φλώρο γιατ’ί έβρισε την μάνα του άλλου και θα τον δικαιολογούσανε.

  19. H συμφωνια των Πρεσπών δεν ειναι προδοσια, ειναι ενα πολιτικο λαθος του ΣΥΡΙΖΑ! Ετσι Κυριακο?Σταματα τον ψευτικο πατριωτισμο, εισαι και εσυ ενα και το αυτο μ΄αυτους που πολεμανε την Ελλαδα και του Ελληνες! Αυτα ειναι λογια που ειπε ο ¨”πατριωτης” Βελοπουλος μεσα στη Βουλη! Αντε γεια………..προδοτες!!

  20. Οι Βελόπουλος ο πατριώτης που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο έχει τα λεφτά στην Γερμανία οι βουλευτές του βρίζουν μάνες ,αλλά αυτός είναι Χριστιανός που,δεν καταδικάζει την ενέργεια του βουλευτή του. Αυτός θέλει το καλό της Ελλάδας το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε.Επισης θέλει την ψήφο των Ελλήνων.Πιστευω ότι είναι ουρά της ΝΔ και αυτός.

  21. Βελοπουλε η αποστολη σου ηταν και ειναι ν ανοιγεις το δρομο του Μητσοτακη και γι αυτο σου επιτρεπει να αθυροστομεις θεατρινιστικα σε βαρος του δημοσιως!
    Ολοι σας οι “αποφοιτησαντες” απο τη σχολη Καρατζαφυρερ το ρολο του υποστηρικτη του παιζετε! Εχετε μετατρεψει το κοινοβουλιο σε θεατρο μοιραζοντας σανο και επιδοματακια στον Ελληνικο λαο!
    Αντε μπραβο λαγε της Νεας Κουλοκρατιας!

  22. Aν θελει ο Βελοπουλος να κρατησει έντιμη και δικαια σταση πρεπει να τιμωρησει και τον Γραμμενο επειδη προκελεσε τον Φλωρο με εξύβριση.

  23. Αφού του βρίσε τη Μάνα, ρε Βελόπουλε θα μας τρελάνεις τώρα; Με αυτή την λογική πας για να ζητήσεις ψήφο;

    1. Βγάζει μάτι ότι δεν είσαι Ελ.Λύση και το γράφεις για να είσαι πιο πιστικός. Ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι με τους Σπαρτιάτες;

      1. Ελληνική λύση σκέφτομαι να ψηφίσω ρε φίλε. Οι Σπαρτιάτες πάνε να αφομοιωθούν σε Κούλα. Αλλά μου φαίνεται ότι ο γραμμένος πρέπει να είναι μεγάλος αλήτης για να βρίζει μάνες έτσι και ο Βελόπουλος πρέπει να αντιδράσει άμεσα με διαγραφή του.

      2. Και τι έγινε αν είναι με τους Σπαρτιάτες;Αν είναι με την Ελληνική Λύση όλα καλά ε να τους βρίζουν τη μανα;Πόσο νούμερο είσαι;

Leave a Response