Απάντησαν για το διαζύγιο Καραβάτου-Κατσούλης: «Ο Κρατερός είναι…»

Κοινοποίηση:
7149f3_karavatou_katsoulis

Τις δικές τους απαντήσεις έδωσαν για το φημολογούμενο διαζύγιο η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με την παρουσιάστρια να χαρακτηρίζει τη στάση του συζύγου της.

Οι οικοδεσπότες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό μιλώντας για τη σχέση τους και αν το φορμάτ του ζευγαριού «πουλάει» τελικά στην ελληνική τηλεόραση.

Κατερίνα: «Εγώ με τον Κρατερό δεν νομίζω ότι πουλάμε το ζευγάρι. Δεν είναι συχνές οι αναφορές στην οικογένειά μας».

Κρατερός: «Δεν το πουλούσαμε και ποτέ γενικότερα. Προφανώς είμαστε ζευγάρι και οικογένεια, το το ξέρουν όλοι. Δεν αισθανόμαστε ποτέ ότι πρέπει να αναφερθούμε παραπάνω σε αυτό ή να κάνουμε κάποια μορφής προώθηση ή διαφήμιση».
Κατερίνα: «Ίσως στην αρχή να ξεκίνησε έτσι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε είναι ότι εμείς είμαστε μαζί σε αυτήν την εκπομπή γιατί ταιριάζουμε και έχουμε έναν κοινό τόπο σε πάρα πολλά πράγματα, συνεννοούμαστε με έναν πολύ καλό τρόπο».
Ενώ, πριν από λίγα χρόνια είχαν δηλώσει για τις μεταξύ τους «εκρήξεις» σε συνέντευξή τους:

Κατερίνα Καραβάτου: «Μοιάζουμε σε βασικές αρχές, ο τρόπος διαχείρισης τους, όμως, στις συμπεριφορές μας είναι διαφορετικός. Δηλαδή, ο Κρατερός είναι πολύ πιο δυναμικός από μένα, παρόλο που συνήθως εγώ φαίνομαι πιο δυνατή».

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι δυναμική, αλλά με το δικό της τρόπο. Είναι ήρεμη δύναμη. Είμαι της άποψης ότι ένα ζευγάρι δεν είναι κακό να μη συμφωνεί απόλυτα σε όλα. Δυο άνθρωποι, για να είναι καλά πρέπει να συμφωνούν στα πράγματα που οι ίδιοι στη σχέση τους έχουν ορίσει ως σημαντικά. Στα βασικά, λοιπόν, ως ζευγάρι έχουμε, συμφωνήσει. Τα υπόλοιπα, στα οποία τυχαίνει να διαφέρουμε, απλώς δημιουργούν ποικιλία στη σχέση μας, όχι πρόβλημα. Είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, υπάρχουν και εκρήξεις στη σχέση μας. Στα πράγματα που διαφέρουμε, όμως, ο ένας πάντα προσπαθεί να καταλάβει και να αναλύσει την αντίδραση του άλλου, ώστε να μην αφήνουμε τον εγωισμό να μας απομακρύνει».

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Νουμερα ολκης και μονο που τους βλεπεις γινεσαι ……..ταρανδος !!!!

Comments are closed.