Αν σου αρέσει ο γύρος, δες πως τον φτιάχνουν

Κοινοποίηση:
hqdefault

Το Activeman.gr μπήκε στα άδυτα του εργαστηρίου του Γυράδικου και σου δείχνει πως φτιάχνουν τον γύρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η μαρινάδα περιέχει ένα υγρό που βοηθάει την συγκόλληση των διάφορων κομματιών κρέατος. Αν αφήσεις τον γύρο μια ημέρα εντός ή εκτός ψυγείου, θα παρατηρήσεις μια κρούστα λίπους η οποία βρωμάει ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ.

  2. Στο βίντεο βλέπω μία μπάλα λίπος από χοιρινή πανσέτα…παλιά ο γύρος επιτρεπόταν μόνο από μπούτι χοιρινό,τώρα επιτρέπεται και η πανσέτα;

Comments are closed.