“Αν πάτησες και κάποιον, καλά έκανες”! Αυτά λένε κύριε Θεοδωρικάκο οι κομιτατζήδες που έστειλες να διαλύσουν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα! Αυτοί είναι οι αστυνομικοί μας; (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
5833739

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο στο twitter, στο οποίο ακούγονται δύο άνδρες των ΜΑΤ να συνομιλούν. Λίγο πριν, ο γερανός της αστυνομίας έκανε “γυροβολιές” στην Ακαδημίας, σε σημείο όπου είχε συγκεντρωμένο πλήθος.

Ακούστε τον διάλογο και τα συμπεράσματα δικά σας!

https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1636687687888297985?s=20

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Αν έκαψες και κανα ματαζή με μολότοφ,καλά έκανες.Ένας εθνικιστής

  2. Πολυ καλα εκανε και εφυγε χτυποντας τους καδους που ειχαν βαλει οι αναρχοαπλυτοι μεσα στον δρομο και ουτε χτυπησε κανεναν !!! Καποιοι σαλιαρηδες φαφλαταδες των παλιοκαναλων , που διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα θα ηθελαν να μεινει εκει το οχημα και να το καψουν τα κοκουλοφορα κοπροσκυλα!!! Και αν αυτη ειναι η αιτια που αποστρατευσαν τον στρατηγο , τοτε η χωρα αυτη δεν εχει καμια τυχη με τους αχρηστους που ψηφιζει αυτος ο λαος, που δεν λεει να ξυπνισει!!!! Στην Γαλλια δυο χρονια επι πλεον πηγε να βαλει ο Μακρον, για να βγαινει καποιος στην συνταξη και καιγεται το συμπαν , εδω το εκαναν 67 , χρεοκωπησαν την χωρα , εφεραν μνημονια , η αισχροκερδεια καλπαζει κλπ , κλπ και δεν κουνιεται φυλλο και μεθαυριο θα πανε παλι τα γιδοπροβατα να τους ξαναψηφισουν !!!

  3. Που τους βλέπετε τους συμμορίτες ρε γελοιοι ΝουΔουλοπουστες;;; Ο κόσμος κατέβηκε για το έγκλημα των Τεμπών που διέπραξε η συμμορία της ΝΔ με αρχηγό τον Μητσοτάκη.

    1. οι ζαιοι σύντροφε, ήταν αγγελούδια. Α πάενε ρε καρανίκα, σας περιμένει φούτσα ολκής κομμούνα.

        1. βρωμύλε σε φτύνουν συντροφε, δε βρέχει.

  4. Μακράν το χειρότερο αποβρασμα της κοινωνίας με κάκιστη διαχείριση κατάχρησης εξουσίας από ανθρώπους υποταγμένους στον καθεστώς και δήθεν μεροκαματιάρηδες…το ρουσφέτι τους δεν έχει όριο..όπως προσλήφθηκαν έτσι πορεύονται κιόλας.ντροπη μεγάλη για τους ελάχιστους τίμιους… οργάνωση και γκρέμισμα καθεστώτος χτες.. χωρίς κανένα οίκτο… τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν και αυτοί.. που ούτε να τους κατονομάσω δεν θέλω.μην μασάτε σε δήθεν μπλόκα με τα γκλοπ… οργάνωση και από εμάς λοιπόν να τους πολεμήσουμε με τα όπλα τους .. αυτοί επέλεξαν να είναι απέναντι μας και όχι εμείς..

  5. ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ

  6. αυτό το βίντεο με την δήθεν συνομιλία εντάξει ούτε ο ζαιος δεν το πιστεύει μουφα εντελώς

  7. αριστερά τσογλανοειδή, που προσπαθούν με το έτσι θέλω να κλείσουν την κυκλοφορία. Χ@στήκαμε για τις κατσαρίδες. Καλά έκανε ο χωροφύλακας και πάτησε γκάζι. Θα το έκαιγαν το όχημα οι αριστεροί. Εδώ ξυλοφόρτωσαν τον γιάνη, στο χωροφύλακα φανταστείτε τι θα έκαναν οι συμμορίτες.

  8. Επειδη,το να παραμενεις μαλακας,δεν ειναι προνομιο,τους καδους τους τοποθετουσαν πριν γκαζωσει ο γερανος.Και μια που ειστε και σαινια,πειτε μου και τα ονοματα των ασφαλομπατσων που κανανε την προβοκατσια.

  9. Τάκη αν τολμήσεις να πειράξεις τον αστυνομικό σου υπόσχομαι να σε γαμήσω δημοσίως, κράτα το αυτό.

    1. @σαμπρελας Σιγά μαρή τσουτσου σκιαχτηκαμε…Μπάτσος καλός μόνο…

  10. Πολύ καλά έκανε ο Αστυνομικός .Δηλαδή τη έπρεπε να τον ξυλοφορτωσουν και να τον κάψουν ζωντανό τα καλόπαιδα τού Σύριζα και τα αναρχοκουμουνια.

  11. Ο χωροφύλακας όφειλε να τους πυροβολήσει, θα του ξηλώσω τις σαρδέλες αν τον βρω.
    Κινδυνεύει η πατρίς από τα αναρχοκομμούνια.

  12. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΤΕ…ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ…..ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ…ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ …Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ..Ε..ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ…ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΕ

  13. Κρίμα που δεν σκότωσε μερικούς συμμορίτες.

    1. Μπράβο ρε Νίκος όλοι οι άλλοι δείχνουν το κομμάτι που τους βολεύει

  14. αν δεις τα κολοπαιδα υπαληλη του συριζα πεταγανε των καδο κατα του οχηματος ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ

Comments are closed.