Αν ισχύει πάμε για ντέρμπι: Ο Ε.Αντώναρος μιλάει για κρυφή δημοσκόπηση στη ΝΔ που ανατρέπει τα δεδομένα (φώτο)

Κοινοποίηση:
5cd542d7825e6372104fe212

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή εύχεται τα χρόνια πολλά στον φίλο του, πρώην πρωθυπουργό, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Αυτή τη φορά όμως ο Ευάγγελος Αντώναρος δηλώνει πως επιβεβαιώνεται και πως κάθε μέρα οι δημοσκόποι θα μειώνουν τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ωστόσο έχει και μια έκπληξη για μια δημοσκόπηση που σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται στα χέρια των νεοδημοκρατών και κάνει λόγο για ισχνό προβάδισμα…

Διαβάστε την ανάρτηση και το ποσοστό που αναφέρει:

«Εγώ σας είχα προετοιμάσει από χθες…

Είχα πει ότι οι δημοσκόποι στον δρόμο για την κάλπη θα χάνουν κάθε μέρα κι από μισή μέχρι μια μονάδα στην υποτιθέμενη διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα.

Σήμερα μας εμφανίσθηκε καινούργια μέτρηση με διαφορά κάτω από το πέντε: 4,9%.

Για να δούμε: Αύριο θα πέσουν κάτω από το τέσσερα;

Γιατί μαθαίνω ότι στα χέρια νεοδημοκρατών βρίσκεται από χθες το μεσημέρι δημοσκόπηση με ισχνό προβάδισμα 1,2%.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έβγαλε δημοσκόπηση το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 30% ΝΔ 18% ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώστε το, τα αλάνια δεν έχουν πέσει ποτέ έξω.

  2. σοβαρός λακαμάς ο εκπρόσωπος…
    χοχοχό !

  3. ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΗΡΙΩΔΗ ΠΟΣΟΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.850000 ΠΑΚΙΣΤΑΜΟΙ,ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΤΟ ΓΕΝΟΣ,Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????????????????????????………….

  4. Γιατί κόψατε το σχόλιο ρε παιδιά; Αφού μια ζωή ρουφιάνος είναι!!! Οι παλιοί ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ τον ξερουν

  5. Στεφανε οτα στελνουμε μηνυμα γραφεται συνεχεια οχι τοσο συντομα,ενα μηνυμα την ημερα δεν ειναι και τηλεγραφημα μονο 4 λεξεις εχω δει μηνυματα μιση σελιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ρε γελοίε άνδρα, αν είναι κάτω από 10% η διάφορα, ντροπή για τον αγράμματο
    καραγkιόζη Έλληνα, αλλά αν είναι όπως το λες, τότε δεν αξίζει να υπάρχουμε
    σαν κράτος, προσωπικά θα προτιμούσα μια συγχώνευση
    βόρειας και κεντρικής Μακεδονίας.

Comments are closed.