Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου!!! Μπακογιάννη: «Ο Κ. Μητσοτάκης αποδείχτηκε για μένα πολύ καλός πρωθυπουργός»

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε για την Ντόρα Μπακογιάννη «πολύ καλύτερος απ’ ό,τι η ίδια περίμενε» αλλά δεν αποδείχθηκε το ίδιο καλός για τους πολίτες.

Πως μπορούμε να ξεχάσουμε την κάκιστη διαχείριση της πανδημίας που στοίχισε χιλιάδες ζωές.

Το «ξέσκισμα» των ελληνικών συνόρων σε θάλασσα και αέρα χωρίς να υπάρχει ούτε μία δυναμική απάντηση.

Ή όταν το Oruc Reis μπορούσε ελεύθερα το 2020 επί 3,5 μήνες να πραγματοποιεί έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα χωρίς να ενοχληθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ή η πολιτική που ακολούθησε έναντι της ομοδόξου Ρωσίας στην οποία μόνο τους «κήρυξε μονομερώς τον πόλεμο» και έθεσε την Ελλάδα στην λίστα των εχθρικών χωρών για την Ρωσία.

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι ότι η χώρα μπαίνει στον χειμώνα χωρίς ενέργεια, με πληθωρισμό και ακρίβεια.

«Βάζω πολύ καλό βαθμό στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις, ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ και πολύ γρήγορα. Έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανένας δεν ήξερε πως είχε. Είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι περίμενα. Ειλικρινά», είπε αρχικά η βουλευτής Χανιών και αδερφή του πρωθυπουργού, μιλώντας στο OPEN και πρόσθεσε: «Η ταχύτητα με την οποία παίρνει τις αποφάσεις, αλλά και η γνώση του αντικειμένου.

Έχω ζήσει πρωθυπουργούς, υπουργούς… Δεν έχω ζήσει αυτή τη γνώση του φακέλου και αυτή την ταχύτητα. Συνδυάζει πράγματα, τα οποία πολύ δύσκολο να τα βρεις. Ξέρει πόσα τσιμέντα έχει η γέφυρα. Η δικιά μου η γέφυρα, στα Χανιά. Εγώ δεν ξέρω που είμαι βουλευτής Χανίων. Δεν θα με πουν αντικειμενική, σας το λέω όμως αντικειμενικά».

Αντίθετα, δεν έδειξε την ίδια ικανοποίηση όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές των προσώπων. «Μμμ. Εκεί πιο μέτρια, θα μπορούσαν κάποιες επιλογές να ήταν καλύτερες», δήλωσε.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην πάμε σε δεύτερες εκλογές. Δεν το βλέπω. Νομίζω το επιβεβαίωσε και ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, δεν γίνεται. Αριθμητικά, χωρίς το πρώτο κόμμα, να γίνει κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση όπως την αποκάλεσε ο πρωθυπουργός, τερατογέννεση. Δεν γίνεται δηλαδή» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

Όπως τόνισε, τα κόμματα έχουν κάποιες πολιτικές και πολλές φορές οι διαφωνίες είναι τόσο έντονες που δεν μπορεί να υπάρξει σύγκλιση απόψεων.

«Οι πολιτικές υπηρετούνται από όλους μας. Ο κ. Βελόπουλος, για παράδειγμα, έχει εκφράσει τις απόψεις του για τον εμβολιασμό, για τον Πούτιν… Δεν συμπίπτουμε. Ο καθένας κάνει την επιλογή του, αλλά δεν συμπίπτουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Γιατι να μην ειναι καλος πρωθυπουργος ο Κουλης για την Ντορακλα αφου επι πρωθυπουργιας του σχεδον διπλασιασαι την περιουσια της Αγιας οικογενιας τη πλαγιες τη βουνα τη ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα στο υποβαθμισμενο με σχεδιο κατεχομενο κεντρο των Αθηνων εγιναν δικα τους και προσθεθηκαν στιν ειδη μεγαλη περιουσια τους ειναι δυνατον να μην τον γλυφει……..Ντορακλα βαλαι καμμια σαλιαρα πολυ το γλυψιμο στον αδελφογιο σου….

  2. Φυσικά είναι πολύ καλός? Στα ψέματα, στην κοροιδια, στης απειλές, στης μίζες, στης αρπαχτές, στην εκμετάλευση ,στην καταστροφή μιας ολόκληρης χωρας. Οι επενδυτές του αλωνίζουν τα συνορα. Η οικονομία παει κατά διαόλου. Η ακρίβεια μας έχει αλλάξει τα φώτα. Να φυγει μπας και γλυτώσει κανένας κακόμοιρος Έλληνας. Στον αγυριστο

  3. ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ .. Η ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !! ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ !!!!!!

  4. Πολυ αρρωστη ειναι αυτη?????αληθεια την συνεντευξη που την εδωσαι απο το ηλιολουστο Μαραθι Χανιων????γιατι πλεον κατοικος Χανιων εχει γινει….ρε Ντορα αφησαι καμμια ψαρουκλα και για μας ολα τα εχεις καταβροχθισει εσυ και η κουστοδια που κουβαλας παντα μαζι σου κατι τοτεμ κατι χοντρους που μονο για να φαναι αναστεναζουν ψαραδες και ταβερνιαρεοι………

  5. γελάνε και τα τσιμέντα με τους μιζοτάκηδες !!

  6. Εχεται ξεσκισει ολη την Ελλαδα.
    Εχεται προδοσει την Ελλαδα και τον λαο.
    Πηρατε αποφασεις παρανομες χωρις να ρωτησετε τον λαο.
    Η οικογενεια σας εχει κατακλεψει χωρα και λαο.
    Ερχετε η ωρα σας για να δικαστειτε και εσεις για τα εγκληματα που κανατε.
    Ο λαος και οι πατριωτες δε ξεχνουν και τιμωρουν.
    Καιρος λοιπον να δικαστουν καποιοι που κανανε μεγαλα κακα στον Ελληνισμο.
    Να αποδοθει δικαιοσυνη στο στο λαο.
    Θα σας εξαερωσουμε μια για παντα προδοτες.
    Ρεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυυσσσσσσττττ

    1. Μεγαλε χαλάρωσε, δεν ειμαστε Ιταλοι και Ουγκροι που ξυπνησανε. Νεοέλληνες μπουληδες ειμεθα που τρωνε φαπες και χειροκροτουν. Η εξαέρωση δεν θα γινει ποτε, γιατι εχουμε βουλιαξει τοσο στα σκατα που οσο και να αγωνιστουμε οι ποιο σοφρονες απο την λεκανη δεν βγενουμε

Comments are closed.