Αντώνης Ρέμος: «Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά»

Κοινοποίηση:
1

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τα πανηγύρια μέχρι τις 30 Ιουλίου.

 

Γι αυτό το γεγονός κλήθηκε να μιλήσει ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» και αναφέρθηκε στην οικονομική «πληγή» που άφησε η πρόσφατη πανδημία του κορωνοϊού.

«Ο χώρος ο δικός μας έχει πληγεί από τον κορωνοϊό σε έναν τεράστιο βαθμό και ακόμη -θα το πω ανοιχτά και λαϊκά- δεν έχουμε ανοίξει την επιχείρησή μας. Είναι πολύ φειδωλές οι εμφανίσεις από καλλιτέχνες. Με ειλικρίνεια θα σας πω ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο που ζούμε όλοι. Ήμουν από τους πρώτους που ακύρωσα τις συναυλίες. Έχω πάθει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά, όπως και άλλοι συνάδελφοί μου. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Θέλω να σταθώ στο ότι οι έμποροι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτή η οικονομική κρίση είναι χειρότερη από την υγειονομική. Πρέπει όμως να έχουμε ψυχραιμία»

Ωστόσο, ο ίδιος, αναγνωρίζει το γεγονός ότι οι Έλληνες συμπεριφέρθηκαν με σύνεση σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε, παρόλα αυτά είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

«Θεωρώ ότι όντως τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Αποδείξαμε στον κόσμο ότι οι Έλληνες δεν είναι αερολόγοι και χαβαλέδες όπως θέλουν να μας βλέπουν κάποιοι ξένοι λαοί. Ήμασταν πολύ υπεύθυνοι. Σίγουρα όμως έχουμε κουραστεί από αυτές τις αντιξοότητες και θέλουμε να βγούμε λίγο έξω. Αυτό όμως να μη γίνει αφορμή να ξαναμπούμε στα σπίτια μας.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ανοιξε καρεκλαδικο να θυμηθεις την παλια σου δουλεια κακοποιητη της τεχνης.

  2. ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ…

  3. Να σε βοηθήσει ο Τάκης ο κολλητός σ… Κλαψιαρη υποκριτή

  4. κατεβα για πιπα και πισωκολλητα απο τουρκαλαδες στη συγγρου …

  5. Χαιρετισμους στην άρση βαρών που σε περασαν όλοι ένα χέρι… Ξέρεις εσύ λουγκρα Ρέμο

  6. Καλα τωρα το ακουσαμε και αυτο και δεν θα σημαινε κατι αν ο κ Ρεμος δεν το ελεγε σε τετοιους καιρους…
    αληθεια τωρα…τελικα φαινεται πως υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι κοσμοι σε αυτη την γη μερικοι ειναι στον δικο τους … ενταξη υπαρχει μια λιστα απο αυτους που ισως το εχουν χασει γιατι εχασαν και την πραγματικη επαφη με τον κοσμο αλλα και τον σεβασμο τους για τους ανθρωπου τι να πω δεν εχω λογια….ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΠΟΡΩ αλλα οχι με το κ Ρεμο αλλα με ολους εμας που τους φτανουμε εκει…

  7. Μιλανε ολοι, μιλανε και οι…δισεκατομμυριουχοι! Ρε ουστ καζινο

  8. Μακαρι να μην ξανατραγουδησετε κανενας σας τα γυφτοσκυλάδικα που πλασαρετε τοσα χρονια στα ελληνοπουλα σαν δηθεν ελληνικα αλλα μονο Ελληνικα δεν ειναι αλλα τουρικα, μαροκινα, αιγυπτιακα και καθε λογης γυφτια που ξεθαβετε και πουλατε στα μπουζουκια. Ζωοποιειτε τον κοσμο με τα βρωμοτραγουδα για να τρωτε με χρυσα κουταλια καποιοι βρωμαριδες σαν εσενα και κατι τραγουδιαρες που τους τα χωσανε για να το παιζουνε ντιβες.Οχι αλλη καταντια στην Ελλαδα,μακάρι με τον κορωνοιο να κλεισουν ολα τα βρωμοσκυλαδικα. Η Ελλαδα δεν εχει αναγκη αλλα σκυλαδικα, καφετεριες και σουβλατζιδικα.

  9. Ναι και θα πεινάσεις καφρε με τους 10 σωματοφυλακες και τους 100 υπηρέτες που μαγειρεύουν τα καλούδια που μας πόσταρει η δικιά σου από τη κουζίνα σας. Αλήθεια όταν τα είχατε και βγαινατε δεν την έπιασαν σε ένα πάρτυ στο πανόραμα βούλας στη νοικιασμένη βίλα ενός άραβα που έγινε ένας ψιλό χαμός; είχαν βουηξει τα κουτσομπολιά τότε. δεν ξέρω, Έτσι έλεγαν τουλάχιστον. Ρε αντε από κει.

  10. Έχεις φάει για σένα τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου και “κλαίγεσαι” για ένα καλοκαίρι που πήγε στράφι. Ας είναι καλά οι άραβες που στα σκάνε.

  11. Κλαινε οι χηρες κλαινε και και οι πατρεμενες..εκατομυρια περασαν απο τα χερια του…εχει πολυ λιπος ο αταλαντος…μ

  12. Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΡΑΒΩΝΙΑΡΗΣ. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ

  13. Τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά άναψε το φώς πίσω του!

  14. Αν έχεις πληγεί εσύ , φαντάσου εμάς που χάσαμε τη δουλειά μας , και τι δουλειά ; 10 ώρες καθημερινές 8 ώρες Σάββατο ( συγκεκριμένα μηχανοτεχνίτης σε μεγάλο έργο της Βορείου Ελλάδος 5η μονάδα Πτολεμαϊδα ) για 600 ευρό το μήνα σε υψόμετρα από 0 μέτρα έως 126 μέτρα . Και βγήκατε όλοι εσείς που τα οικονομάτε τόσα χρόνια να μας πείτε ότι έχετε πληγεί , να σας κλάψουμε αν είναι .

    1. Τόσο ψηλά δουλεύεις ρε ταγάρι; Μέχρι τα 126 μέτρα υψόμετρο φτάνεις; Και πώς αναπνέεις εκεί πάνω με τόση έλλειψη οξυγόνου; Οσο για τα 600 Ευρώ, άσε τα ψέμματα γιατί και εγώ στο χώρο είμαι και ξέρω.

      1. Δεν είναι ψέματα φίλε μου τόσα παίρνω 2,8 μεικτά την ώρα , και όχι απαραίτητα στα 126 μέτρα αλλά από τα 0 έως τα 126 μέτρα όπου έχει δουλειά ανάλογα την μέρα , και δε ξέρω σε τι εταιρεία δουλεύεις εσύ αλλά εγώ τόσα παίρνω . Έπαιρνα . Και όσο για έλλειψη οξυγόνου δεν το έχω νιώσει ποτέ , μόνο πολύ κρύο στα ψηλά τον χειμώνα .

Comments are closed.