Αντώνης Καφετζόπουλος: Η οργισμένη ανάρτηση για τις μάσκες σε παιδιά – «Πίσω καραγκιόζηδες»

Κοινοποίηση:
1

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας και τη χρήση μάσκας από τα μικρότερα παιδιά. 

«Σήμερα βρήκαν καινούργια καραμέλα: Ο ΠΟΥ, λέει, άλλαξε στάση και δεν θεωρεί απαραίτητη τη μάσκα σε παιδιά κάτω των 12. Ο παπαρολογος ειναι συνάνθρωπος. Η παπαρολογία όμως σαν πολιτικο-κοινωνική παρέμβαση είναι απάνθρωπη, επικίνδυνη και μου προκαλεί αηδία. Τι συνιστά ο ΠΟΥ λοιπόν; (Συνιστώ=ρήμα, ουσιαστικό=σύσταση). 1. Ότι παιδιά κάτω των 5 ετών (νήπια, προνήπια) ΔΕΝ είναι χρήσιμο να φορούν μάσκα μια και δεν μπορει κανεις να επιβλέψει τη σωστή χρήση. 2. Παιδιά 6-11 (δημοτικό), να αποφασίζουν οι αρμόδιοι συνυπολογίζοντας την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ διάδοσης του ιού και την δυνατότητα επίβλεψης της στοιχειώδους σωστής χρήσης. 3. Παιδιά άνω των 12 (γυμνάσια – λύκεια) να ισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι και στους ενήλικες. Αυτά και συγχωρώ όποιον παρασύρθηκε από λάθος πληροφόρηση. Τους κουτοπονηρους πολιτικάντηδες της πορδής ούτε τους συγχωρώ, ούτε τους συμπονώ, ούτε θα τους ανέχομαι. Πίσω καραγκιοζηδες!», έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Μίλησε και ο καφετζόπουλος…
    μάλιστα, επί σύριζα πού ήσουνα ρε αριστεροφασίστα τώρα βγήκες από το λαγούμι σού κοπριά;

  2. Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ,Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ

  3. Οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε Μπολσεβίκους, εθνικιστές ,πατριώτες, νεοναζί, φιλελεύθερους, νεοταξιτες κλπ.
    Αυτά πέρασαν πια !!! Οι άνθρωποι πρέπει να ενωθούν μια γροθιά ενάντια στους παγκοσμιοποιητές δυνάστες τους. Όλοι είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια θεϊκή ουσία
    που κάποιοι την φοβούνται απέραντα. Για αυτό θέλουν να μας φιμωσουν. Κάτι μεγάλο πλησίαζει και το ξέρουν. Δεν θέλουν με τπτ
    να το ακολουθήσουμε !!!!

    1. oι κουκουεδες και οι ναζηδες ειστε μια χουφτα ανθρωποι, βασικα αγραμματοι και αφελεις

      1. οταν λες ναζηδες ασφαλως εννοεις την νδ γιατι αυτοι κυβερνουν ναζιζτικα με τις αποφασεις που παιρνουν. και αφελεις ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν συνεχως εγω θα τους ελεγα μαζοχες που τους αρεσει να τους πηδανε συνεχεια

    2. Εκτός απο αυτούς που ανέφερες υπάρχουν και οι ηλιθιοι που είναι πολύ περισσότεροι απο ότι νομίζεις..

    3. Σωστά, λευκοί, αράπηδες, μουσλίμια, πάκια, αλβανά, όλα ίδια (σύμφωνα με τον ερίτιμο Ε.Τ.) … σύνορα να μην υπάρχουν, όλοι παντού, refugees welcome, blm και λοιπές π@π@ριές. Άνθρωπέ μου, για τράβα σε κάνα γιατρό να κοιτάξεις το πρόβλημά σου, στο μυαλό σου όλα τα εξίσωσες. Τράβα διάβασε λίγο ιστορία, όπου χίλιοι κομμουνιστοσυμμορίτες φάγανε μισό γερμανό και για αντίποινα όχι μόνο οι γερμανοί καίγανε το χωριό, αλλά ερχόντουσαν στη συνέχεια τα κουκουέδια και σφάζανε όσους είχαν απομείνει. Αν εσύ έχεις μυαλό κότας και ξεχνάς, εμείς φιλαράκο ΔΕΝ ξεχνάμε τι κάνανε τα ορφανά του στάλιν, το παιδομάζωμα, την ερήμωση της υπαίθρου, τα Δεκεμβριανά, τα αίσχη του δηλωσία Θανάση Κλάρα (κατά κόσμο άρη βελουχιώτη). Κοίταξέ το σου λέω, έχεις σοβαρό πρόβλημα, τράβα κοίτα το, η υγεία παρέχεται δωρεάν.

  4. Εσύ είσαι προς εκτέλεση δηλάδή: Ήρωα, σύντροφε!!

  5. ότι θα χειροκροτουσα έναν κομμουνιστής δεν πίστευα ότι θα το έκανα ποτέ.. ομως βλέπω οι δεξιοι λουφαξαν καθώς είναι κυβέρνηση πλέον και μια χαρά τα καταπινουν όλα αμασητα!
    Ούτε σάλιο ούτε βαζελίνη Κουλη… σκίσε τον πάτο των ραγιαδων

    1. Οχι και δεξιά ο Κουλης….λιγο πιο αριστερά από συριζα το πήγε…

    2. Οι γνώμες είναι σαν τις κ@λ@@ς…όλοι έχουν μια…Μίλησε ο ειδικός ηθοποιός (πλάθει ήθος..με τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί… lolol)…να υποθέσω βέβαια ότι και οι δυο σας έχετε ιατρικές γνώσεις……Τώρα όσον αφορά στον Μητσοτάκη (Κούλη όπως τον αναφέρεις υποτιμητικά), ευτυχώς που είναι αυτός Πρωθυπουργός.

  6. ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΟΠΙΑΝΩΝ

    1. Το τι πρεσβεύει είναι το πρόβλημα ή το τι είπε για το συγκεκριμένο θέμα;
      Άμα το λεγε ο μακεδονομαχος αδωνης μπουμπουκος θα ταν οκ στα αφτιά σου;
      Οτι είναι λαμογια όλοι τους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ το γνωρίζουμε….αλλα αν ειπωθεί και μια σωστή κουβέντα δεν χρειάζεται να την κατακρινουμε.
      Δεν είπε νομίζω κάτι λάθος εδώ…ειτε τον λένε καφετζοπουλο και είναι μπολσεβικος είτε τον λένε Γιούρι Γκριγκοροβιτς και είναι χορογραφος….
      Ηρεμα αδερφέ..

      1. Την επόμενη φορά που θα αρρωστήσετε να πάτε σε χοροδιδάσκαλο τότε…Περαστικά!!!

  7. Έχει εν μέρει το δίκιο του! Οι παλινωδίες του ΠΟΥ καθώς και οι διφορούμενες απόψεις επιστημόνων που άγονται και φέρονται στα κανάλια έχουν προκαλέσει σύγχυση και αμφιβολίες στον κόσμο. Ας προσέχουν σε ό,τι γράφουν και λένε οι ειδικοί! Η κοινότητα αναμένει έγκριτη πληροφόρηση από αυτούς για ένα θέμα που αφορά τις ζωές μας!

  8. Ε όχι νουθεσίες απ’ τον Καφετζόπουλο. Αυτό αποκαλείται θράσος.

  9. Τώρα θα τον συλλάβουν κι αυτόν. Γιατί δεν έχουμε χούντα, έχουμε “δημοκρατία”! Κι έτσι γίνεται πλέον στις “δημοκρατικές” χώρες. Όποιος τολμάει να λέει την γνώμη του δημόσια, και είναι αντίθετη από των πουλημενων, συλλαμβάνεται.Α,ξεχασα!Εκτελειται κι ολας. Αυτή η λεπτομέρεια μου διέφυγε προς στιγμήν…

Comments are closed.