Αντώναρος κατά Μητσοτάκη: Αργά θυμήθηκε ο ατάλαντος γόνος τη δυσφορία του για τις τράπεζες!

Κοινοποίηση:
Αντώναρος

Σφοδρή είναι η επίθεση που εξαπολύει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή απόπειρα του τελευταίου να εμφανιστεί ενοχλημένος από την στάση των τραπεζών στο ζήτημα των κόκκινων δανείων με φόντο.

«Πολύ αργά το θυμήθηκε ο ατάλαντος γόνος να εκφράσει τη δυσφορία του για τις ελληνικές συστημικές τράπεζες», αναφέρει μέσω Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος και καταλήγει επισημαίνοντας:

«Δεν πείθει κανένα με τέτοια προεκλογικά κροκοδείλια δάκρυα. Για 3,5 χρόνια τις ανέχεται να βγάζουν τεράστια κέρδη σε βάρος των Ελλήνων χαρατσώνοντας τους με προμήθειες.».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. «« ………ενοχλημένος…….»»🥴🥴 ποιος ενοχληθηκε;;;; !!!!! Ο τουριστας;;; Ο ταχα μου ντε χαλαρος και βαρβατος οικοδεσποτης του ελλαδισταν;;;;…….το μοντελο για πασαρελες του _κοσμου;;;; , ο φτωχοποιητης των αυλικων του κατοικιδιων που θελουν να ειναι απογονοι των φωτοδοτων της υφηλιου;;;;; Ολοι τους/σας με επικεφαλη το μανατζερακι της τρυπιας δεκαρας συνεχιζουν/συνεχιζετε να ροκανιζουν/ροκανιζετε το ιδιο σας το σπιτι και πατριδα.

  2. Μιλάει κι ο αντωναρος που επι καραμανλέα φεσωσε αλλα 100 δις την Ελλαδα

  3. Αφιερωμένο προς Αντώναρο:
    Τι να πει κανείς
    για το θαύμα αυτό της φύσης
    που έτσι και το δεις
    αμέσως θα σκεφτείς
    να το χέσεις
    ή να το φτύσεις.

  4. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Comments are closed.