Αντώναρος: «Ο Μητσοτάκης θα μάθει the hard way την πραγματικότητα…»

Κοινοποίηση:
αντωναρος

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, υπογραμμίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχει πολιτικό μέλλον», ότι «είναι τελειωμένος και κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά».

«Επιμένει, όπως μαθαίνω, να θέλει να πάει σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας», σημειώνει ο Ευάγγελος Αντώναρος τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός θα μάθει… «the hard way την πραγματικότητα».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

O Mητσοτάκης δεν έχει καταλάβει ότι δεν έχει πολιτικό μέλλον. Ότι είναι τελειωμένος και κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά. Επιμένει,όπως μαθαίνω, να θέλει να πάει σε εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Τον Ιούνιο 2023,λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Θα μάθει the hard way την πραγματικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΠΑΠΑΡ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΥ

  2. o κουλης δυστυχως δεν εχει αντιπαλο, παλι περιπατο θα κανει

  3. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ THE EASY WAY ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΣΤΡΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΣΙΟΥ

  4. επειδη μας βολευουν αυτα που λεει ο χλειμιτζουρας ο αντωναρος ενταξει τα ακουμε και συμφωνουμε…. μην ξεχναμε ομως οτι αυτη η “μιξα” ηταν που καλοσοριζε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και που ανακοινωνε με παθος το ΠΕΤΣΟΚΟΨΙΜΟ των μισθων και των συνταξεων….. για να μην ξεχνιομαστε το λεω….

    1. Δεν ξεχνάμε τι λαμόγιο είναι κι αυτός. Συμφεροντολόγος.
      Τα ίδια σκατά με αυτούς είναι, απλά επειδή δεν πήρε θεσούλα, τώρα τους κράζει.

  5. Νέα Δημοκρατία δηλαδή είναι μόνο τα πρόσωπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη?
    Διότι όλα τα υπόλοιπα στελέχη βουλευτές τουμπεκί ψιλοκομμένο κάνουν με όλη αυτή την κατάσταση που μας έχει φέρει ο πρωθυπουργός της Μπίλντερμπεργκ τα δύο τελευταία χρόνια, άρα εμμέσως πλην σαφώς συμφωνούν όλοι! τώρα αν πετάγεται ο Αντώναρος μια στο τόσο να πει κάτι για εντυπώσεις δεν αλλάζει κάτι.

  6. Ας το απλοποιήσουμε…Πρώτη φορά Μητσοτάκης και τα έκανε όλα αντάρα όπως και ο άθλιος Τσίπρας ”εύγε” στους ψηφοφόρυς τους

Comments are closed.