“Αντισυνταγματική η συμμετοχή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές” – Δείτε την καταγγελία

Κοινοποίηση:
euroekloges-kalpi-e1712736269455

“ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενω δεν ειναι ταμειακα ενημεροι για τα χρεη των κομματων τους και εισπράττουν εκατομμυρια απο επιδοτησεις σε ενα φαυλο κυκλο υπερχρεωσης.

Τα χρεη αυτα δεν θα πληρωθουν ποτε και θα πρεπει ειναι αντισυνταγματικο να επιτρέπεται η συμμετοχή τους σε εκλογες για διακυβερνηση της χωρας ενω τα ιδια κομματα δεν μπορουν να φερουν εις περας τις δανειακες τους υποχρεωσεις.. Ενω δεν μπορουν να ρυθμισουν τα του οικου τους ασχολουνται με τον Κασιδιαρη κλπ..Κατα τα αλλα ασχολουνται με πιθανο σαμποταζ ακροδεξιων κομματων για χασιμο ψηφων…

Αν μια επιχειρηση δεν ειναι ενημερη για τα χρεη στο δημοσιο εχει κυρωσεις ,ενω τα κομματα αυτα συντελουν παρανομο πλουτισμο εις βαρος του λαου…”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στυμμένες όλες οι εκλογές. Άκυρες και αντισυνταγματικές. Παράνομες. Τον Μητσοτάκη η Singular Logic τον έκανε πρωθυπουργό. Ότι θέλουν τα αφεντικά του Κυριάκου γίνεται. Κάνουν ότι θέλουν. Ο Εθνικός στρατός όλα καλά εκεί; Ξέχασα, δεν είναι Ελληνικός… Η δικαιοσύνη; Θυμήθηκα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δυνατών… Την αγάπη μας Στέφανε! Να είσαι καλά Σπαρτιάτη!

  2. Αντισυνταγματικη ειναι ουτως ή αλλως, για περισσοτερους και σημαντικοτερους λογους απο αυτον! Τι να λεμε!

  3. “Αν μια επιχειρηση δεν ειναι ενημερη για τα χρεη στο δημοσιο εχει κυρωσεις ,ενω τα κομματα αυτα συντελουν παρανομο πλουτισμο εις βαρος του λαου…”
    Μέσα σε 3 προτάσεις η περιγραφή της κατάστασης σε μία Μπανανία…….

Comments are closed.