“Αντισταθείτε. Μην τους φοβάστε και μη συνηθίσετε αυτό που ζούμε τώρα» – Ο Γρηγόρης Πετράκος στέλνει το δικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
πετρακος

Στέλνει το δικό του μήνυμα για τα νέα μέτρα

Με αφορμή την ανακοίνωση για νέο σκληρό lockdown στην Αττική, μετά τη νέα αύξηση κρουσμάτων που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ, ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Facebook.

«Αγαπητοί φίλοι, συμπληρώνουμε ένα χρόνο πλέον μέσα σε αυτή την παράνοια. Μαθαίνω ότι οδεύουμε προς ένα σκληρότερο lockdown για ακόμα μια φορά» αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο τραγουδιστής εξέφρασε ακόμα μια φορά την άποψή του για την πανδημία και απευθυνόμενος στους διαδυκτυακούς του φίλους, τους κάλεσε να μην συνηθίσουν τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση εδώ και ένα χρόνο. «Θελω να σας παρακαλέσω, μη του φοβάστε. Αντισταθείτε. Αντισταθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και προς Θεού μη συνηθίσετε αυτό που ζούμε τώρα» παρότρυνε ο Γρηγόρης Πετράκος.

facebook sharing button
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Επικίνδυνες ανακρίβειες λέει, εργάζομαι σε μονάδα εντατικής θεραπείας με COVID ασθενείς και τα βλέπω καθημερινά. Αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες και όχι μόνο τους μεγαλύτερους ή ευπαθείς ομάδες. Έχει πεθάνει κόσμος που ήταν απόλυτα υγιείς και κάτω των 50 ετών. Χρειάζεται προσοχή και αν κάποιος δεν καταλαβαίνει από ιατρική να μην παριστάνει τον επιστήμονα. Αν ο Πετράκος και ο κάθε Πετράκος απλά διαβάζει οτιδήποτε στο Ίντερνετ και τα παπαγαλίζει χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε τι λέει ούτε αν υπάρχει κάποια επιστημονική εγκυρότητα κάνει κακό πρωτίστως στον εαυτό του και μετά στον κάθε αφελή που θα τον πιστέψει . Αντισταθείτε λέει , σε τι να αντισταθούμε ? Να πάμε να κολλήσουμε κορονοϊό ? Θα έρθει να μας διασωληνώσει ο Πετράκος ή θα ψάξει για μας να βρει που υπάρχει κενό κρεβάτι σε ΜΕΘ για εισαγωγή? Πήγαινε βρε σαχλαμάρα Πετρακο μέσα σε καμία ΜΕΘ να φοράς μια μάσκα για 12 ώρες με κίνδυνο της ζωή σου να φροντίζεις ασθενείς , να γυρίζεις κατάκοπος και μετά κάνεις και διαγγέλματα του κ@λου , χρειάζονται και εθελοντές στα νοσοκομεία να ξέρεις … άντε να σε δω ανόητε..

    1. Γιατι εσυ που εργαζεσαι εκει τι εισαι γιατρος? Εαν δηλωνεις ιδιοτητα να βαζεις το πληρες ονομα σου και τον ιατρικο φορεα υγειας, γεμισαμε τσαμπα μαγκες.. Επειδη για χιλιους δυο λογους διασωληνωνουν για ενα τεστ που γραφουν οι οδηγιες του να μην χρησιμοποιειται για τετοιους λογους , με κρυφο το ιικο φορτιο μαλιστα , σημαινει οτι οτι ειναι κοβιντ? Ποιος σου ειπε καταρχας οτι οι μη γιατροι δεν εχουν το δικαιωμα να προβαλουν και να επιβεβαιωνουν τις γνωμες αλλων γιατρων και επιστημονων για την δημοσια υγεια? Και επισης ξερεις ποσες αμετρητες χιλιαδες περιπτωσεις γιατρων που σκοτωνουν απο εγκληματικα λαθη υπαρχουν στα δικαστικα αρχεια παγκοσμιως? Κανε μας την χαρη..
      Παρε τωρα ενα απο τα χιλιαδες που υπαρχουν, ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ, και εξηγουν ΤΗΝ
      ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ τι γινεται στις ΜΕΘ, γιατι μας ζαλισαγτε τα ανωνυμα τρολ με δηθεν μαρτυριες..και σοφιστειες..
      Στρατιωτικός Ιατρός Καρδιολόγος στο 251 ΓΝΑ, George Kary:
      Covid: Μικροβιακές επιλοιμώξεις οι αιτίες διασωληνώσεων ή/και θανάτων
      https://olazoi.blogspot.com/2021/01/kary.html?m=1

  2. ελάτε ρε παιδιά τώρα δεν ψηφίζει ο κόσμος Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ τόσο πολύ όσο λένε γίνεται νοθεία

  3. Πετράκο μη μασάς μια χαρά τα λες. Μάκαρι να ήταν θανατηφόρος ο κορωνιός να ψόφαγαν όλοι οι covidiots αλλά που τέτοια τύχη!

  4. Μπράβο Γρηγόρη!!!! Πέστα μπας και ξυπνήσουν τα πρόβατα…

  5. Αλήθεια, πόσο ηλίθιος και ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ είναι και δαύτος;;; ΝΑ ΠAΣ ΣE ENA NOΣOKOMEIO, ΣE MEΘ COVID PE AXPHΣTE KAI META EΛA NA ΠEIΣ TETOIEΣ MΠOYPΔEΣ!!! AΘΛIE ANEΓKEΦAΛE! Πεθαίνει κόσμος ρε βλακαμά!!!

    1. Εσύ βρε ανεύθυνε τρομολάγνε είσαι στο pay roll των λεσχιτών ή είσαι απλά ένας covidiot ψυχάκιας που βλέπεις φαντάσματα και ακούς φωνές μέσα στο κεφάλι σου:::: Ποιες ΜΕΘ covid βρε τρόλ..:: Αντε να χαθείτε πια, γίδια νεοέλληνες εγκεφαλικά ανάπηροι!

  6. Είναι ο μόνος που έχει τα κότσια και στηρίζει τις απόψεις του.

    1. ηρωας πετρακο θεε παρε την παε
      οτι να ναι
      σε σοβαρη χωρα θα τον ειχε μαζεψει ο μπογιας

  7. Αλήθεια, πόσο ηλίθιος και ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ είναι και δαύτος;;; ΝΑ ΠAΣ ΣE ENA NOΣOKOMEIO, ΣE MEΘ COVID PE AXPHΣTE KAI META EΛA NA ΠEIΣ TETOIEΣ MΠOYPΔEΣ! AΘΛIE ANEΓKEΦAΛE!!! Πεθαίνει κόσμος ρε βλακαμά!!!

  8. Μπραβο του ,την ιδια σταση κραταω και στα παιδια μου αυτο τους το υπενθυμιζω …ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ…

    1. ετσι να βαζεις τα πaiδια σου να ακουνε πετρακο και αν ποτε αρρωστησουν στον πετρακο
      καλα εκανε η χουντα παλια και ηλεγχε ποιος ηταν να τεκνοποιησει και επαιρνες αδεια
      σιγουρα θα σε ειχε κοψει

  9. Αυτός δεν προσκυνάει κανένα και μαζί με την γυναίκα του φοράνε παντελόνια ένα μπράβο που σήκωσαν ανάστημα και δεν έβαλαν την ουρά στα σκέλια!!!!!

  10. Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς, Πετράκο.Μπραβο σου που είσαι ο Έλληνας που δεν έχει κοιμηθεί ακόμα και δεν έχει συνηθίσει.Ειναι πολύ σημαντικό αυτό το οποίο λες.Αλλα στην Ελλάδα του σήμερα, πολύ λίγοι θα το καταλάβουν ΔΥΣΤΥΧΏΣ.Εχεις φιλότιμο και παράστημα.Ο Έλληνας του φραπέ,του τσιγάρου,της καφετέριας,της τεμπελιάς………. περιμένεις να σε ακούσει;ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ!!!

  11. Υπομονή παιδιά, οταν εμείς οι γέροι κάνουμε εμβόλια δεν θα έχουν κανένα λόγο να κλείσουν μέσα τους νέους .
    Εκανα το εμβόλιο της φάιζερ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

  12. Μπράβο στον Πετράκο, αυριο θα του κάνουν παλι επίθεση τα ΑΡΔάκια και τα δεξιά τρολ του 0,60 ευρώ…Και θα αρχίσουν παλι τον τρόμο και το σανό….

  13. OΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙS

    1. γιατι οι επιστημονες που σου προβαλουν τα πορνοκαναλα ειναι επιστημονες ? σκατα σστα μουτρα τους ειναι οσο για τον (ατρ ) ετσι λεει αυτος οτι στο τοροντο βγηκε μπροσταρης με το μεγαφωνο και που το ξερουμε εμεις αυτο και εγω μπορω να σου πω οτι οργανωσα τα κιτρινα γιλεκα στην γαλια θα με πιστεψει κανεις?

  14. Συμφωνούμε φίλε μου, ακούμε τον youtuber Μάριο απο το κανάλι ΑΓΩΓΗ και ενημερωνόμαστε

  15. Παιδιά για να ξεσηκωθούμε, κάποιος πρέπει να μας ξεσηκώσει. Πείτε μου: ΠΟΙΟΣ; Το κοπάδι χρειάζεται κριάρι να μπεί μπροστά. Χωρίς κριάρι τα πρόβατα θα σκορπίσουν.

    1. Ρε βγες εσύ και τι φοβάσαι!
      Βγες με ένα μεγάφωνο και φώναξε με πανό!
      Όπως έκανα και εγώ εδώ στο Τοροντο!
      Άντε περιμένεις από άλλους;

  16. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ…ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ-ΨΥΡΙΖΕΣ-ΠΑΣΟΚ

  17. ρε μ@λακ#ς αφήστε τα διαγγέλματα στο ιντερνετ και κοιτάξτε να βγούμε έξω!!!!!!

    1. Εαν βγούμε ως μονάδες θα μας λιανίσουν, κάτι πρέπει να γίνει μαζικά, αλλά δυστυχώς μας λείπει ένας Παπαφλέσσας, ένας Κολοκοτρώνης και γενικά ένας αρχηγός που δεν θα τον ενδιαφέρει η πολιτική σταδιοδρομία αλλά θα τον πνίγει το άδικο, ένας “Χριστόδουλος”, μη πολιτικό πρόσωπο δηλ. θα ήταν ότι πρέπει αλλά δεν βλέπω κατι “τριγύρω”.

  18. Την αλήθεια λέει ο Γρηγόρης.Αυτην που ξέρουμε οι περισσότεροι και δεν κάνουμε τίποτα.Και λίγα λέει.Ευγε γνήσιο τέκνο της πατρίδας μου.

Comments are closed.