Αντιεξουσιαστές προπηλάκισαν τη Ραχήλ Μακρή στο συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης που συζητούσε τη λειτουργία δομής μεταναστών.

Κοινοποίηση:
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες και τροποποιήσεις στο ν. 3869/2010», Δευτέρα 10 Ιουν. 2013. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η επικεφαλής της παράταξης «Άλλη Πόλη» Ραχήλ Μακρή κατέθεσε αίτημα σύγκλισης εκτάκτου δημοτικού συμβούλιου Παλλήνης για την λήψη απόφασης  διενεργείας τοπικού δημοψηφίσματος  για την λειτουργία η όχι δομής μεταναστών στην θέση Δέση Γέρακας.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Με την υπ’ Αρ. Πρ. 04/2020 πρόσκλησή σας, συγκλήθηκε η 4η Δημόσια Συνεδρίαση έτους 2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης στο Δημοτικό Κατάστημα της κοινότητας Γέρακα στις 5 Μαρτίου του έτους 2020 με θέμα: «Ενημέρωση και Συζήτηση σχετικά με την δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων».

Είχε προηγηθεί η ενημέρωση των επικεφαλής των παρατάξεων με πρωτοβουλία του κ.  Δημάρχου από τον επικεφαλής της ΜΚΟ που ανέλαβε την Δομή στην Θέση ΔΕΣΗ του ΓΕΡΑΚΑ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε σαφής δέσμευση για την σύγκλιση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου για την ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, των δημοτών και την λήψη απόφασης για την λειτουργία ή όχι της δομής, καθώς και την παρουσία του εκπροσώπου της ΜΚΟ που δήλωσε ότι δεν θα πραγματοποιούνταν η δομή εάν δεν υπήρχε θετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο και η αποδοχή της τοπικής κοινωνίας.

Προσερχόμενη στην συνεδρίαση διαπίστωσα, ότι ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ απουσίαζε αδικαιολόγητα, αντίθετα υπήρχε ομάδα αντιεξουσιαστών αριστεριστών που είχαν λάβει θέση στην αίθουσα της συνεδρίασης αναρτώντας πανό και με σκοπό τον προπηλακισμό και τον εκφοβισμό πολιτών και δημοτικών συμβούλων που αντιτίθενται στην δομή.

Κατά την έναρξη της τοποθέτησής μου, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ξεκίνησε ο ανήκουστος προπηλακισμός μου από την ξεκάθαρα υποκινούμενη ομάδα με ύβρεις, χαρακτηρισμούς και συνθήματα μίσους και υποκίνησης σε βία, με σκοπό τον εκφοβισμό μου και την φίμωση του δημοκρατικού μου δικαιώματος στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων μου ως Δημοτικής Συμβούλου και έχοντας την εντολή εκατοντάδων κατοίκων που υπογράφουν την αντίθεση τους προς την δομή που επιχειρείται να λειτουργήσει κάτω από μεθοδεύσεις, προπηλακισμούς από ομάδες αναρχικών και εκφοβισμό κατοίκων και δημοτικών συμβούλων.

Μετά την ολοκλήρωση, κάτω από την ψυχολογική πίεση ομάδας αναρχικών και αντιεξουσιαστών,  αποχώρησα από την συνεδρίαση υπό τον φόβο επεισοδίων σε βάρος μου, με συνοδεία αστυνομικών που κάλεσα και υπό τις απειλές νεαρών που συνέχισαν τα ανήκουστα συνθήματα σε βάρος μου.

Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα, ότι ενώ, τόσο η δική μας παράταξη όσο και άλλοι σύμβουλοι άλλων παρατάξεων αποχωρήσαμε κι ενώ διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε ψηφοφορία αλλά όπως ο ίδιος δηλώσατε και υπάρχει καταγεγραμμένο  στα πρακτικά της συνεδρίασης, ότι η συνεδρίαση αφορούσε ενημέρωση και όχι λήψη απόφασης και ψηφοφορία, με την στήριξη συγκεκριμένης παράταξης και έχοντας εξασφαλίσει την πλειοψηφία μετατρέψατε παράτυπα και αντισυνταγματικά την «ενημέρωση» σε λήψη «απόφασης»  και πάρα το γεγονός ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη – Πόλεις για να ζεις» κ. Μερτύρης σας κατήγγειλε και αποχώρησε.

Κατόπιν αυτών, καταγγέλλω την διαδικασία της από 5 Μαρτίου 2020 συνεδρίασης και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λήφθηκε παράτυπα, ντροπιαστικά και υπό σκιές μεθοδεύσεων συγκεκριμένων παρατάξεων και εκφοβισμού από ομάδες αναρχικών.

Καταγγέλλω, τον ανήκουστο προπηλακισμό μου από ομάδες αντιεξουσιαστών, υπό την ανοχή του προεδρείου και συγκεκριμένων παρατάξεων αριστερών αποχρώσεων.

Ζητώ την πραγματοποίηση άμεσα, έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την λήψη απόφασης για την διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος,  σύμφωνα με το άρθρο 216 του ΚΔΚ – (Ν. 3463/2006) για την δημιουργία ή μη Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφυγόπουλων.

Με εκτίμηση,
Η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «άλλη Πόλη»
Ραχήλ Μακρή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτη η…επιδημια, να αποκαλουνε αναρχικους και αντεξουσιαστες ολους αυτους τους εμμισθους η παραπλανημενους καραγκιοζηδες,πρεπει καποτε να λαβει τελος.
    Ας χρησιμοποιουμε εστω και την λεξη “μπαχαλακηδες” αν και νομιζω οτι η Ελληνικη γλωσσα ειναι πολυ πλουσια για να χαρακτηρισει / περιγραψει ατομα διανοητικα καθυστερημενα η καποιους που εναντι ( οποιασδηποτε ) αμοιβης στρεφονται εναντια στην πλειοψηφεια των υγειων σκεπτομενων ανθρωπων.
    Οταν και εαν καποτε αλλαξουν τα πραγματα το λιγοτερο που πρεπει να κανουνε για αυτα τα αθλια υποκειμενα ειναι να τους στερησουν τα πολιτικα δικαιωματα.
    Αυτοι να γινουν , οπως και στην Αθηνα των αρχαιων χρονων δουλοι και οι πολιτικοι που τους υπερασπιζονται να εξοστρακιστουν !

  2. ΑΜΟΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΧΜΕΡ………….ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΡΑΤΤΑ ΓΕΡΑ……..ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΜΟΙΣΘΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ

  3. Ερώτηση Χίου προς Μάκρη επι ΣΥΡΙΖΑ . ” τι έχετε να πείτε για το άνοιγμα του νέου μουσείου Μπελογιάννη την ώρα που τα σπίτια των οπλαρχηγών της επανάστασης του ’21 ρημάζουν μισογκρεμισμένα ;;;;; ”
    Απάντηση της άθλιας Μάκρη . “Αφήστε τα αυτά τα φασιστικά , όχι σε μενα , ορίστε μας τώρα…! ”
    Τι έχεις να πεις μωρη πατσαβούρα τώρα για την φασιστική συμπεριφορά των ομοϊδεατών σου απέναντι στα σάπια μούτρα σου ;;;;; Κατάλαβες ποιοι είναι οι πραγματικοί φασιστες , η’ μήπως σου χρειάζεται κάτι πιο… μεγάλο ,για να καταλάβεις;;;; Ε ορνιθα ;;;;

  4. Οι εμισθοι τραμπουκοι του Ερντογαν βγαζουν μεροκαματο .Δεν μπορουν να πεισουν κανεναν με τις εμετικες αποψεις τους και το γυριζουν στο ξυλο .Ηδη επρεπε να κλειστουν σε δομες φιλοξενιας γιατι δεν πρεπει να χανετε χρονος

Comments are closed.