Αντί να φτιάχνουν αυτά ανησυχούν για τα κρούσματα! Εικόνες ντροπής με 82χρονη γιαγιά – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
82xronh

Εικόνες ντροπής που μπορεί να αντικρίσει κανείς μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες και σίγουρα δεν αρμόζουν σε ευρωπαϊκό κράτος,

κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο Ελληνοκύπριος πολίτης από στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Λευκοθέου, στον Δήμο Έγκωμης (στην Κύπρο).

 

Εν αναμονή της διέλευσης λεωφορείου και λόγω έλλειψης στεγάστρου και καθισμάτων, ηλικιωμένη γυναίκα κάθεται στο πεζοδρόμιο. Πρόκειται για την 82χρονη Μαρία από την Κάτω Δευτερά, η οποία μετέβη στη Λευκωσία συνοδευόμενη από τον γιο της.

Στο βίντεο, ο πολίτης ενημερώνει ότι οι εικόνες λήφθηκαν με την συγκατάθεση της ηλικιωμένης και απευθύνει έκκληση προς τον Δήμο Έγκωμης να επιληφθεί του θέματος.

ΠΗΓΗ: alphanews. live

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτή η φωτογραφία δεν απεικονίζει την εικόνα της Κύπρου. Η Κύπρος είναι ένα οργανωμένο κράτος, με πλήρη πρόνοια για τους κατοίκους της.

  2. Εχουν τον ΑΝΑΝ ΣΤΑΣΙΑΔΗ εμας τη μας νοιαζει…….???αλλοστε αυτην την μπεκροκανατα βγαζουν και ξαναβγαζουν τη διαμαρτηρονται

    1. Με απλά λόγια γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνουν και τα βάζουν με τους λαούς που ψηφίζουν άχρηστους. Πες ότι σου φέρνουν μια πόρνη, μια τρελή και μια κακασχημη και σου λένε να παντρευτείς μια από αυτές τις τρεις επιλογές που σου προσφέρουν. Εσύ τι κάνεις; Το ιδιο γίνεται με τις εκλογές και τους υποψηφίους. Κάποιοι πολίτες ψηφίζουν το “μη χειρον βελτιστον” ή κάποιοι απέχουν.

Comments are closed.