Αντί να προστατεύουν τους γέρους, καταστρέφουν την οικονομία! Πάλι υγειονομική βόμβα σε γηροκομείο – 50 κρούσματα και επέμβαση εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Νέος συναγερμός στις Υγειονομικές Αρχές και Εισαγγελική παρέμβαση για το γηροκομείο στη Λαμία.


Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα αποτελέσματα από τα νέα μοριακά τεστ που έγιναν στο Γηροκομείο Λαμίας που πριν μερικές ημέρες είχε δώσει 18 κρούσματα εκ των οποίων τα 14 σε περιθαλπόμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport 35 ακόμη δείγματα επέστρεψαν θετικά, συμπληρώνοντας το τρομακτικό παζλ του κορωνοϊού που θέλει ΟΛΟΥΣ τους ηλικιωμένους τρόφιμους να νοσούν με covid-19, αλλά και έξι άτομα από το προσωπικό.

Στο σύνολο έχουμε τουλάχιστον 50 άτομα (κάποια τεστ ήταν επαναληπτικά) θετικά στην covid-19, μετατρέποντας τη δομή σε πραγματική «υγειονομική βόμβα».
Πρόκειται για τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη και θα αναζητηθούν ευθύνες, αφού ήδη έχει επέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ανιχνεύθηκε μόνο μία υπάλληλος θετική και σε ελάχιστες ημέρες και παρά το «καμπανάκι κινδύνου» φτάσαμε στα 18 και πλέον σχεδόν στα 50 κρούσματα κορωνοϊού σε μια κλειστή Δομή όπως είναι το Γηροκομείο.

Ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα η Φθιώτιδα

Δυστυχώς η Φθιώτιδα το τελευταίο 24ωρο είχε νέο ρεκόρ κρουσμάτων, αφού ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 49 νέα κρούσματα. Φυσικά μέσα σε αυτά είναι τα 35 νέα κρούσματα στο γηροκομείο, τα κρούσματα στους αστυνομικούς και κάποια ακόμα που προέρχονται από ιχνηλατήσεις επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στους γύφτους και στους ρομά που (εκτός ότι έχουν ρημάξει την πόλη και κάθε πόλη στο κλέψιμο!!) τριγυρνούν ΧΑΛΑΡΑ χωρίς καμία προφύλαξη -φυσικά- (μιας και είναι οι μόνοι – συν τους λάθρο – που κυκλοφορούν ”ελεύθεροι κι ωραίοι” παντού… και κυρίως ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!) σ’αυτούς έγινε ποτέ ένα από αυτά τα ἐγκυρα (οπως λένε…) ρημαδοτέστ, μπας και τους μαντρώσουν κι αυτούς και γλιτώσουν λίγο η πόλεις από την μπόχα και την κλεψιά??? Έχουν ρημάξει τα πάντα!! Όσο για τα γηροκομεία… είναι γνωστή η καραμέλα πια. Δεν θα μείνει γηροκομείο για γηροκομείο χωρίς ”κορὠνα-ιό” και χωρίς θανατικό!! Πώς θα γλιτώσουν τόσες συντάξεις??? Αυτό τους ”καίει”…και δεν τους πήρε ΠΟΤΕ ο πόνος ”για τον καημένο τον παππού μας και την αγαπημένη μας γιαγιά για το καλό τους”!! Μας κοροϊδεύουν ΑΣΥΣΤΟΛΑ μέσα στα μούτρα μας και τα καταπίνουμε όλα αμάσητα!! Τα γεροντάκια που δεν είναι σε γηροκομεία, αλλά μένουν στα σπίτια τους ολομόναχοι, μιας και ”δεν επιτρέπεται” να μετακινηθείς από νομό σε νομό ώστε να μπορείς να τους επισκεφθείς και να τους φροντίσεις… και καταλήγουν να πεθαίνουν αβοήθητοι και μόνοι… για αυτούς ο θάνατος δεν λογιέται???? Δεν μετράει ε??? ΟΥΣΤ!! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΡΙΣΑΙΟΙ. Άθεοι και Ά-Χριστοι !! Σας έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος!! Δεξιοαριστεροί Νεοποχίτες!!! Όλα εδώ πληρώνονται όμως. Αργά ή γρήγορα… αλλά πληρώνονται. Και ο καθένας θα πάρει τον ”μισθόν” του… Είναι όμως που νομίζουν πως ”δεν τους αγγίζει”, μιας και θεωρούν πως “αυτοί” είναι οι ”παντοδύναμοι”!! Μονάχα ΕΝΑΣ είναι Παντοδύναμος κι Αυτός είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός!! Αυτός είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ και σε Αυτόν εναποθέτουμε τη ζωή μας γιατί Εκείνος σταυρώθηκε για όλους εμάς! Κανένας άλλος!! Μονάχα Εκείνος θέλει το καλό μας!! Ουδείς άλλος. “Άλλα τα σχέδια του ανθρώπου… κι άλλα Του Θεού”. Αυτό να μην το λησμονεί κανείς…! Θα το δείτε σύντομα…

Comments are closed.