Ανοίγουν οι απευθείας πτήσεις με τη Μεγάλη Βρετανία από τις 15 Ιουλίου

Κοινοποίηση:
aerodromio_elvenizelos

Αρχίζουν και πάλι οι απευθείας πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία από τις 15 Ιουλίου και μετά ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Στέλιος Πέτσας. Όσον αφορά στη Σουηδία, από την οποία επίσης απαγορεύονται οι απευθείας πτήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα αξιολογούνται συνεχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι η απόφαση για τις απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία ελήφθη σε συνεννόηση με τις βρετανικές Αρχές και έπειτα από εισήγηση της επιτροπής των ειδικών. Η άρση του περιορισμού ισχύει για όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή η βρετανική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στη «λευκή λίστα» με τις χώρες από όπου οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί από τις 10 Ιουλίου χωρίς να έχουν υποχρέωση 14ήμερης καραντίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. χωρις αυτους δεν κινειται δυστυχως η τουριστικη πιατσα, αναγκαιο κακο.

  2. σε αυτους αρεσουν οι βασιλιαδες και προφανως οι Κορονες …ακομα και ο πρωθυπουργος κοντεψε να πεθανει και η μιση κυβερνηση κολλησε Κορωνα
    Δεν τους ενδιαφερει τιποτε εκτος απο το ποτο…αμα τους ποτιζεις ειναι στον παραδεισο
    Φερτε τους μπεκρηδες και τις πλυστρες απο Λονδινο, Λιβερπουλ, Μαντσεστερ και αλλες φτωχογειτονιες με πακεττα ξεφτιλα να μεθυσουνε, να κανουν εμετους και να μας κολλησουν την Κορωνα..να εχετε ετοιμες και τις 200;;;;; μοναδες εντατικης και να μην αφησετε τους καθηγηταδες να εξαφανιστουν στα εξοχικα τους και να μην βρισκουμε εμπειρους γιατρους τα Σαββατοκυριακα που αποδημουν οι περισσοτεροι στα Ελληνικα Νοσοκομεια…Καλο μας καλοκαιρι με τον χειροτερο ξεφτιλα τουρισμο του πλανητη

Comments are closed.