Ανοίγουν άρον άρον την εστίαση για να γλιτώσουν τις αντιδράσεις και την επερχόμενη οικονομική καταστροφή

Κοινοποίηση:
εστιαση1

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη ν’ ανοίξει άρον-άρον την εστίαση, καθώς η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει τη συνέχιση του lockdown, καθώς τελείωσαν τα λεφτά για τα επιδόματα και το χρέος έχει εκτοξευτεί.

Έτσι στόχος είναι ν’ ανοίξει και η εστίαση, εστιατόρια και καφετέριες σε 10 ημέρες, την 1η Φεβρουαρίου. Η επανεκκίνηση της εστίασης θα γίνει με πολύ συγκεκριμένους όρους ως προς τον αριθμό των πελατών (μόνο καθήμενοι), τις ονομαστικές προκρατήσεις και το ωράριο λειτουργίας.

Υπενθυμίζουμε πως τα μαγαζιά εστίασης έχουν μείνει κλειστά από τις 7 Νοεμβρίου και είναι άγνωστο πόσα από αυτά θα ανοίξουν ξανά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, έκανε λόγο για κλείσιμο έως του 50% των μαγαζιών εκτός αν υπάρξει επιδότηση με το 30% του τζίρου τους, λεφτά που όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχουν.

Θετικά για το άνοιγμα της εστίασης εκφράστηκε και η λοιμωξιολόγος Αθηνά Λινού, λέγοντας ότι η εστίαση στους εξωτερικούς χώρους θα μπορούσε να επαναλειτουργήσει.

«Η εστίαση στον εξωτερικό χώρο, με υπαίθριες θερμάστρες, και με πολύ προσοχή στους εργαζομένους, θα μπορούσε να ανοίξει. Με συχνά τεστ στους εργαζομένους και μόνο στους εξωτερικούς χώρους» δήλωσε.

Ακόμα, υποστήριξε ότι «κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύτηκε το ψάρεμα και το κυνήγι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ & ΨΕΜΑΤΑ ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΙΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΔΩ
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ , ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ , Ο (ΠΟΥ) ΛΕΕΙ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ & ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΓΡΟΝ ΗΓΟΡΑΖΟΝ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ & ΥΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ !!!

Comments are closed.