Ανοίγει απόψε τα χαρτιά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Κοινοποίηση:
Γιώργος Παπανδρέου

Απόψε αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αναφορικά με την διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου, με τις πληροφορίες να συντείνουν στο ότι θα κατέλθει υποψήφιος, παρά το γεγονός ότι κανένας από τους μνηστήρες δεν υποχώρησε μετά τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε μαζί τους.
Ο πρώην πρωθυπουργός επιστρέφει γύρω στις 18:00 το απόγευμα στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο πρόσκλησης που είχε λάβει από τον μουσικοσυνθέτη Ζουλφί Λιβανελί προκειμένου να παραστεί στη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Από τις συνομιλίες που είχε με τους υποψήφιους, ο κ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι θα κατέβει και αυτός στη μάχη για τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος, θεωρώντας ότι στο πρόσωπό του μπορούν να ενωθούν όλα τα «στρατόπεδα» και να αναγεννηθεί το κόμμα.

Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι εάν η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Παπανδρέου θα γίνει μέσω γραπτής ανακοίνωσης που θα σταλεί στα μέσα ενημέρωσης ή με μήνυμά του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πάντως το επιτελείο του βρίσκεται σε εγρήγορση και ήδη από το γραφείο του έχει γίνει σωρεία τηλεφωνημάτων σε πυρηνάρχες ανά τη χώρα. Το μόνο που απομένει είναι η συλλογή υπογραφών ώστε να είναι υποψήφιος με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη έχει εξασφαλίσει τις υπογραφές περίπου 80 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ήτοι ποσοστό 27% του εν λόγω οργάνου, δηλαδή σχεδόν διπλάσιο από αυτό που απαιτείται βάσει του καταστατικού (15%).

Θυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει αύριο στις 18:00 το απόγευμα. Η συλλογή των υπογραφών όμως θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω email, οπότε μπορεί να τις συγκεντρώσει και να τις στείλει μέσα σε λίγα λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εάν έμαθε να βάζει την αλυσίδα στο ποδήλατο πιθανών να το κάνει και αυτό.

  2. ναι ναι κατέβα!!το διέλυσες την πρώτη φορά αντε μπας και το αποτελειώσεις ολοκληρωτικά
    να ησυχάσουμε κι απο εσάς…κομματικά καθάρματα όλοι σας

  3. Ετοιμαστειτε για μπιριμπα. Ρε τι χαρτια να ανοιξει ο τελειωμενος??? Αυτος δεν ανοιγει ουτε γραμμα.

Comments are closed.