Ανησυχία στην Ιαπωνία για το ρωσικό «όπλο της Αποκάλυψης» που μπορεί να αφανίσει ολόκληρες περιοχές

Κοινοποίηση:
σδωσωδδσδωσωδ

Σύμφωνα με ιαπωνικό δημοσίευμα, οι ΗΠΑ αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την Ρωσική «τορπίλη της Αποκάλυψης», που μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι ύψους 500 μέτρων…

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν τίποτα να αντιτάξουν στο ρωσικό «όπλο της μοίρας» – την πυρηνική τορπίλη Ποσειδών, όπως γράφει το Yahoo News Japan.

Ο συγγραφέας υπενθύμισε ότι η τορπίλη κινείται κάτω από το νερό και, σε περίπτωση έκρηξης, είναι ικανή να δημιουργήσει ένα τσουνάμι ύψους 500 μέτρων, το οποίο θα αφανίσει παράκτιες πόλεις. Το ύψος του Αγάλματος της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη είναι 93 μέτρα και το Empire State Building είναι 443 μέτρα, σημειώνει το άρθρο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αν χρησιμοποιούταν η συγκεκριμένη τορπίλη, ένα κύμα θα έπληττε την πόλη σκεπάζοντας αυτά τα κτίρια. Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει οπωσδήποτε να αναπτύξουν τα αντίμετρα για το συγκεκριμένο όπλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι Ρώσοι μεθυστακες χωρίς τα πυρηνικα τους όπλα είναι απλά για τα πανηγύρια. Φάνηκε στην Ουκρανία αυτό. Βέβαια αν οι αλκοολικοι και ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης τολμήσει να ρίξει πυρηνικά. Το επόμενο λεπτό θα φάνε και αυτοί πυρηνικά όπλα απο ΗΠΑ, Γαλλία, Μ. Βρετανία και η φτωχή και παγωμένη Ρωσία θα γίνει σκόνη!!!

    1. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ?

  2. Γαμω τα σασπενς
    παιδι: μπαμπα, μπαμπακα πώς εγινε αυτο;
    μπαμπας: απο την Ροσσία με Αγαπη μωρο μου

Comments are closed.