Συντονισμένη εξέγερση μεταναστών: Kατέλαβαν το Σταθμό Λαρίσης, εμποδίζουν τη διέλευση τραίνων – Απαιτούν μεταφορά στα Διαβατά

Κοινοποίηση:
stathmoslarissi5-768x527

Διαβάστε τι έγινε νωρίτερα

Πρόσφυγες απέκλεισαν τις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Λαρίσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελεστούν τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού.

Περίπου 100 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, έχουν καταλάβει τις γραμμές, ζητώντας να μεταφερθούν στα Διαβατά και από εκεί στα σύνορα.

Στο μεταξύ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά. Νωρίτερα επικράτησε μικροένταση ξέσπασε όταν ομάδα περίπου 40 γυναικών, πολλές εκ των οποίων είχαν μαζί τους μικρά παιδιά, προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό, αλλα απωθήθηκε από τους αστυνομικούς.

metanastes1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτοι που με την πολιτικη του ξεφραγου αμπελιου τους αφισαν να ερθουν, τωρα δεν ξερουν τι να τους κανουν!!!!!!! Να τους παρουν στα σπιτια τους!!!!!!!

  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΦΥΓΕ ΕΣΥ, ΕΛΑ ΕΣΥ…………………. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ………………..

  3. κοιταξτε χειρονομια τα μπασταρδα μουσουλμανακια

  4. στέφανε χίο ,σού δίνω τίτλο για το πρωτοσέλιδο τού αυριανού makelio …
    ΣΑΛΒΙΝΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ ,

  5. Ψηφήστε Ηλία για δήμαρχο Αθήνας μπας και αλλάξει κάτι.

  6. Που είναι οι πρεσβείες τους να πάρουν ονόματα και να πληρώσουν τα εισιτήρια τους? Εκεί να πάνε τα λάθρα. Εκτός αν θέλουν να τους πληρώσω το εισιτήριο αφού πρώτα στήσουν κώλο. Όποια λάθρο θέλει μπορεί αφού πλυθεί καλά,να έρθει να της γ@μήσω τον κώλο και θα της δώσω 10€ (γιατί πάρα πάνω δεν αξίζει) να πάει στον διάολο να βρει τον Αλλάχ.

  7. Aν πιστεύετε πως από αυτή τη λαίλαπα θα σας σώσει αυτός που ρώταγε την οικογένεια του αν θα έχει γυναίκα τη Μαρεβα, καλή σας νύχτα.

  8. τσακίστε άθεους και κομμουνιστές σε κάθε γειτονιά !!!!!!!!!!

Comments are closed.