Ανδραβίδα: Ξυλοδαρμός 14χρονου από συνομήλικό του – Οι συμμαθητές του γελούσαν και τραβούσαν βίντεο

Κοινοποίηση:
xylodarmos

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε στην Ανδραβίδα, όπου ένας 14χρονος ξυλοκόπησε μέσα στο σχολείο συνομήλικό του και μάλιστα μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων συμμαθητών τους οι οποίοι απλά κοιτούσαν, γελούσαν και… τραβούσαν βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας, όταν -όπως αποκάλυψε η μητέρα του θύματος- ο γιος της δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του για μια «ασήμαντη αφορμή».

«Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο… Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media…», τόνισε η μητέρα του 14χρονου μαθητή η οποία πέρα των άλλων καταγγέλλει τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου για αδιαφορία.

«Ο Διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου. Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν. Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα. Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία. Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο», υποστηρίζει η μητέρα του θύματος με την ίδια, να παραμένει σοκαρισμένη από το συμβάν και να ζητά να τιμωρηθούν οι… ένοχοι -που όπως τονίζει δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν πρόβλημα στη σχολική κοινότητα.

«Όταν ήρθε το παιδί μου χτυπημένο στο σπίτι, τρόμαξα. Έφυγα από το σπίτι και πήγα να βρω τους γονείς των παιδιών για να ζητήσω εξηγήσεις. Εγώ έχω πάει και στην αστυνομία. Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα παιδιά γιατί έχουν δημιουργήσει ξανά προβλήματα στο σχολείο».

Η μητέρα του 14χρονου κάνει λόγο για ένα προσχεδιασμένο περιστατικό, με την ίδια να δηλώνει ότι «όλο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο». Ο 14χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τη μητέρα του πλέον να ακολουθεί τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. για αυτά τα ανήλικα “αγγελούδια” η τιμωρία η σωστή θα ήταν ένα γερό χέρι ξύλο μετά ένα κούρεμα γουλί και με βιντεοσκόπηση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες ότι αφορά την ποινή που θα εκτίσουν μαζί με τους γονείς τους θα ήταν κοινωνική εργασία να καθαρίζουν τις πλατείες/πεζοδρόμια/δρόμους να μαζεύουν τα σκουπίδια μέχρι να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους ότι δεν σηκώνουν χέρι σε συνομίληκο τους και σέβονται τους δασκάλους και γενικά τους μεγαλύτερους σε ηλικία από αυτούς.

    το ίδιο και χειρότερο για τους γονείς τους.

    έτσι πήγαν κάτι “ανήλικα” μπουμπούκια να πουλήσουν μαγκιά/κλανία στην “ανήλικη” ανιψιά μου που κάνει πολεμικές τέχνες και ευτυχώς με άκουσε και τα έκανε μαύρα στο ξύλο με βιντεοσκόπηση από τις άλλες “ανήλικες” μαθήτριες και όταν κάποιοι γονείς ζήτησαν τον λόγο ανέλαβα εγώ και τους έβαλα στην θέση τους όπως τους αρμόζει και φυσικά συγχαρητήρια στην ανήλικη ανιψία μου καθώς εφάρμοσε την τεχνική που μαθαίνει καθαρά για σκοπό άμυνας και όχι επίθεσης.

    τα δε ανήλικα και οι γονείς τους έγιναν οσίες παναγίες γιατί είπα την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι παρόμοιο εγώ θα πάω με την κουρευτική μηχανή και θα τα κάνω γουλί και τα ανήλικα και τους γονείς τους.

  2. 100 Χρόνια φυλακή σε μπουντρούμι στα τσογλάνια. Να μην ξαναδούν το φως του ήλιου ή κάτι που θα τους πονέσει περισσότερο. Να μείνουν για πάντα χωρίς κινητό. χαχαχαχα

  3. Οσο αφηνουν ατιμωρητους τους τσογλανους και δεν τους βαζουν να κουρευτουν γουλι και αλυσοδεμενοι να κανουν κοινωνικη εργασια καθαρισμου και επισκευων σε διαζωματα εθνικων οδων , πλατειες και να πιασουν να βαψουν και να επισκευασουν ολα τα δημοσια κτιρια κατω απο βροχη ηλιο και παγετο …αυτοι οι δειλοι θα χτυπανε και στο μελλον θα ειναι συμμοριες που θα κατακλεβουν τους παντες και τυα παντα …

  4. …πριν από 40 χρόνια…όταν μάθαινε ο γονιός από δασκάλους ότι σήκωσες χέρι σε συμμαθητή σου , συνήθως σε περνούσε ένα “χέρι” ο πατέρας ή η μάνα … τώρα μη χειρότερα…φυσικά και τότε υπήρχαν οι ανεύθυνοι γονείς

Comments are closed.