Αναχώρησαν 24 ασυνόδευτα παιδιά για μετεγκατάσταση στη Φινλανδία

Κοινοποίηση:
asynodeuta

Αναχώρησε σήμερα η πρώτη ομάδα 24 ασυνόδευτων ανηλίκων για τη Φινλανδία, η οποία έχει προγραμματίσει να υποδεχτεί συνολικά 100 ασυνόδευτα παιδιά από την Ελλάδα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, η ομάδα των 24 παιδιών αποτελείται από 23 υπηκόους Αφγανιστάν και έναν Παλαιστίνιο, οι οποίοι προέρχονται από τις δομές φιλοξενίας Λέσβου, Κω, Σάμου και Χίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «το πρόγραμμα μετεγκατάστασης 1.600 ασυνόδευτων ανηλίκων από δομές της Ελλάδας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες προχωρά» και προσθέτει ότι «έπειτα από τη μικρή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, η χθεσινή και σημερινή πτήση προς την Πορτογαλία και τη Φινλανδία αντίστοιχα, σηματοδοτούν την εντατικοποίηση του προγράμματος και συνιστούν την αφετηρία μιας νέας ζωής για τους ασυνόδευτους ανηλίκους».

Από την πλευρά του ο πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα, Γιούχα Πίκο, υπογραμμίζει πως για τη χώρα του η μετεγκατάσταση «είναι σημαντικό να αποτελεί μέρος μιας απτής χειρονομίας της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Το σημαντικότερο όλων είναι, ασφαλώς, ότι τα παιδιά αυτά μπορούν πλέον να έχουν μια θετικότερη άποψη για τη ζωή τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΤΩΝ 30+.
    BORDELLO HELLAS ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.
    Αλλά έστω και έτσι στείλτε τους να βιάζουν σκανδιναβές.
    Ας φύγουν τα λαθρόσκυλα του ερντογαν απ’ την Ελλάδα και βλέπουμε…..
    Σειρά των πωλητικών που λόγω ηλικίας θα φύγουν συνοδευόμενη από νιγηριανή “νοσοκόμα”.

  2. ..σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «το πρόγραμμα μετεγκατάστασης 1.600 ασυνόδευτων ανηλίκων από δομές της Ελλάδας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες προχωρά..»
    Το πιασες ; Παμε παλι με ζουμ..
    “..μετεγκατάστασης 1.600 ασυνόδευτων ανηλίκων..”
    Τωρα;; Οχι ; Κι αλλο ζουμ..
    “..ασυνόδευτων ανηλίκων..”
    Ουτε τωρα το προσεξες..;;;
    Εννοεις οτι εχει παγιωθει τοσο στη συνειδηση σου ο βιασμος , που το λες αγαπη πια;;
    Παυουμε σιγα σιγα να μιλαμε για λαθροεισβολεις, μεταναστες, προσφυγες, ταλαιπωρους, κυνηγημενους, επενδυτες..
    Στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ασυνοδευτα ανηλικα.
    Στο προσεχες παρων για τι θα μιλαμε;
    Τα γεγονοτα τρεχουν, ο λογος τους δινει κατευθυνση και οι πολιτικοι δεν κανουν ενημερωσεις. Οι πολιτικοι κανουν δηλωσεις.
    _______
    .Κατιι, ακουω…σαν βαρια πετρα στο χωμα…
    Και αυτη η γιγαντια σκια απο που σκαει ;
    Μολις…θυμηθηκα…την ταφοπλακα του κομψου εξισλαμισμου…
    ΣΗΗΗ ΚΩΩΩ. !

  3. Με ποιό δικαίωμα κάνετε race mixing στην Φιλανδία και πάτε κόντρα στην Φύση-Θεό ? Έγινε κάποιο τοπικό δημοψήφισμα και τους θέλει εκεί ο Φιλανδικός Λαός ? Να είμαστε δίκαιοι. Κανένας Λευκός στην Αφρική, κανένας μαύρος στην Ευρώπη. Μην συνεχίζετε την ανίερη μπαχαλοποίηση των πάντων.

  4. 2.000 ευρώ το κάθε κεφάλι ασυνόδευτου παίρνουν οι ΜΚΟ, να τα λέμε κι αυτά.

  5. Ανήλικοι αυτοί οι ψωλαρ@δες; Θα μας τρελάνουν;

  6. Αχαχαχα…παιρνουν τα πιτσιρίκια οι άλλες χώρες….να τα μορφωσουν…να ενσωματωθούν στην κουλτούρα τους….γενικα να τα πλασουν όπως θέλουν αυτοί και μας εδώ κρατάνε τους 20..30..40χρονους τζιχαντιστές έτοιμους για ντου ανά πάσα ώρα και στιγμή…
    Γεια σου Κουλη Χρυσε πατριώτη…!!!!
    Αν φυσικά δεν παίρνουν τα πιτσιρίκια για άλλους σκοπούς……….

  7. Είχαμε μία φαγούρα για τα ασυνόδευτα…. Καλά, παίρνετε επιδότηση γι’ αυτές τις ειδήσεις; Ποιόν μπορεί να ενδιαφέρει αυτή η είδηση πλην από κάποιον χρυσοκάνθαρο των ΜΚΟ;

Comments are closed.