Ανατροπή για 16χρονη Μαρία, Τρίκαλα: Το τελευταίο τηλεφώνημα, τι κατέθεσε ο αστυνομικός, τι έδειξε η νεκροψία

Κοινοποίηση:
16xroni-maria-trikala-768x431

Ποια τα νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα;

Για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους» κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση για το θάνατο της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα, που έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν μπορεί να προσδιορίσει τις συνθήκες της πτώσης, ωστόσο ενισχύεται το σενάριο της αυτοκτονίας. Πάντως, η έρευνα συνεχίζεται, αφού αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποιον μίλησε η άτυχη Μαρία αμέσως αφότου αποβιβάσθηκε από το αυτοκίνητο του αστυνομικού κοντά στο σπίτι της, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της.

Παράλληλα, ερευνώνται και οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δκτύωσης, ώστε να σχηματισθεί πλήρως το παζλ που θα απαντήσει στο γιατί και το πώς κατέληξε νεκρό το κορίτσι.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της 16χρονης Μαρίας συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη Μαρία ήταν πολύ ερωτευμένη με τον 26χρονο αστυνομικό και όντως ήταν εκείνος που συνάντησε το βράδυ πριν τον θάνατο της.

Η 16χρονη κοπέλα, είχε ραντεβού με τον αστυνομικό και σύμφωνα με μάρτυρες, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν πολύ ήρεμη και φαινόντουσαν χαρούμενοι.


Μάλιστα το ραντεβού τους κράτησε λιγα λεπτά και η Μαρία συνοδεία του αστυνομικού επέστρεψε στο σπίτι της: χωρίστηκαν όμως, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό από την γειτονια οτι η ανηλική έχει σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας Τρικάλων ο 26χρονος άντρας έχει ακλόνητο άλλοθι καθώς φαίνεται καθαρά από σταθερή κάμερα της γειτονιάς της 16χρονης Μαρίας ότι στις 3:15 τα ξημερώματα την αφήνει στο σπίτι της και φεύγει.

Η κάμερα όμως αποκαλύπτει και ένα άλλο σοβαρό στοιχείο.

Όπως φαίνεται, όταν ο αστυνομικός έφυγε, το κινητό της 16χρονης άρχισε να χτυπάει, η ίδια απάντησε στην εισερχόμενη κλήση και αντί να μπει στο σπίτι της έκανε στροφή και έφυγε. Το ερώτημα είναι ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο και γιατί το κορίτσι δεν μπήκε στο σπίτι μετά από τη συγκεκριμένη συνομιλία.

Η Ασφάλεια Τρικάλων πλέον αναζητά να βρει το πρόσωπο που τηλεφώνησε στο άτυχο κορίτσι και τι μπορεί να συζήτησαν κάνοντας την ανήλικη να φεύγει από την πόρτα του σπιτιού της και να πηγαίνει στην Εκκλησία του προφήτη Ηλία, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα μετά και τα νέα δεδομένα που συγκλονίζουν, ο δικηγόρος της οικογένεια της 16χρονης Δημήτρης Σαμαρτζής με την συνεργάτιδα του, επισκέφθηκαν το σημείο θανάτου της άτυχης Μαρίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Για τους άσχετους. Όταν κάποιος δεν γνωρίζει δεν πρέπει να μιλαει:

    Άρθρο 339: Αποπλάνηση παιδιών
    
    1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται αν δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί βαρύτερα για το έγκλημα του άρθρου 351Α ως εξής:
    α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών,

    β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών και

    γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα και μέχρι τα δεκαπέντε έτη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
    2. Οι ασελγείς πράξεις μεταξύ ανηλίκων κάτω των δεκαπέντε ετών δεν τιμωρούνται,εκτός αν η μεταξύ τους διαφορά ηλικίας είναι μεγαλύτερη των τριών ετών,οπότε επιβάλλονται μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.
    3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.

  2. Για πολλους Τα Σχολια τους Ειναι Απαραδεκτα Για μια κοπελλα 16 Χρονων Που ειναι Μια ηλικια που εχεις Ονειρα που Ερωτευεσαι.Το ιδιο ισχυει Και Για τους Αντρες.τΙ Σημασια Αν ειναι Αλοδαπη Εδω Εχουμε Μια Δολοφονια Και Δεν πρεπει να Εισαι Νικολουλη για να καταλαβεις πολλα.Αν ηταν Ηδικη τους Κορη ηΤο Δικο τους Παιδι.Τα ιδια Θα Εγραφαν.Εξαλλου η Οικογενεια της φαινονται Ανθρωποι του Μεροκαματου.Ξερω τι κουμασια απο κοντα Ειναι πολυ Αλβανοι Αλλα αυτο Να μην Το Εξισωνουμε με την δολοφονια Ενος Παιδιου.Η Αστυνομια πρεπει να Αλαξει Τα Κριτηρια Στις Προσληψεις Προσωπικου.Μεν Εχει και Λεβεντοπαιδα Αλλα εχει και Κομπλεξικα -ψυχασθενης Με φασιστικη Γαλουχημενη Νοτροπια.Εχω γνωρισει Αστυνομικους Απεταγμενους Απο το Σωμα Και λεω Χριστος και Παναγια Ηταν Αυτοι Ανθρωποι του Νομου.Και ολοι Αυτοι Που Γραφουν Αυτα Τα Απαραδεκτα Σχολεια που Με κανουν Να ντρεπομαι.Στις φλεβες τους Δεν τρεχει Ελληνικο Αιμα.Οταν κανουν DN Η Εξακριβωση βιολογικου Δεντρου Σιγουρα θα ειναι Τουρκικο η Αλβανικο.

  3. Ρε σεις, μόνο εγώ είδα τις θεόρατες βυζ@ρες της συνεργάτιδας του χασοδίκη, στην φωτό; Πω, ρε φίλε..

  4. Ηρεμειστε ρε δεν ήταν αβγαλτη η πιτσιρίκα,τρεις η ώρα το ήθελε να γυριζειστους δρομους;Ο αστυνομικός συναντήθηκε μαζί της στα πλαίσια ενός γρήγορου ….ραντεβου Και ο καθένας μετά συνέχισε την δουλειά του,αμέσως να τον βγάλετε παιδεραστή,ντυμένη και βαμμένη έτσι περνούσε και για 25 ,όλοι γίνατε τώρα κριτες

  5. Γονείς μαζέψτε τα πουτανακια σας… Οι φώτο τα λένε όλα.

  6. Αλβανός ληστής κατέσφαξε με το μαχαίρι που έσφαζε αγριογούρουνα , Έλληνα περίπτερα 66 ετών . Και εσείς ασχολείστε με τα Αλβανοπουτανα και την ενοχή η όχι αυτών που την πηδούσαν…. πφφφφφφφφ είστε άξιοι της μοίρας σας.

  7. Για να μην σχολιάσω όσα σχόλια διάβασα,κάθε άποψη σεβαστή. Οι γονείς δεν την έβλεπαν το πως ντύνεται-βάφεται και τι ώρα γυρίζει σπίτι?Την είχαν ανεξέλεγκτη 16 ετών?Δεν γνώριζαν που πηγαίνει και με ποιόν? Πολύ λυπάμαι για ένα νέο άτομο να έχει αυτήν την κατάληξη,αλλά οι πρώτοι που πρέπει να λογοδοτήσουν είναι οι γονείς και γενικά η οικογένειά της.

  8. Και που βλέπω μπασκίνη μου γυρίζουν τα έντερα. Αγράμματα ρεμάλια του Δημοσίου. Στη συγκεκριμένη υπόθεση όμως δεν θεωρώ ότι φταίει ο χωροφύλακας, εννοώ στο πονηρό… κομμάτι, η κοπέλα δείχνει… καθαρά… τι είναι, ελευθέρας… τα μπουριά χωρίς καζάνια και σιλανσιέ, συγκατάθεση… με 1.000. Τώρα για το άλλο, αν ήταν ατύχημα ή κάτι άλλο, δεν ξέρω, δεν λέω.

  9. ρε παιδια οταν εσεις γνωριζετε μια κοπελλα της ζητατε ταυτοτητα αυτη μπορει να ειπε οτι ηταν 20 θα ψαξει ο αλλος αν λεει αληθεια και μην κρινουμε τον 26χρονο γιατι αν σου την πεσει ενα πιπινι δεν κοιτας ηλικια σημερα οπως ντυνονται βαφονται και κυκλοφορουν ελευθερα ηθελεστα και παθεστα τωρα το ποιος την εφαγε ισως καποιος πριν απο τον 26χρονο απο ζηλεια

    1. Ναι τριμάλακα, να ελέγχετε τις πάσης φύσεως πτνες που συναλλάσσεσθε (γιατί ποιά με τα μυαλά στο κεφάλι θα σάς κάτσει), καθώς σύντομα σάς βλέπω στα μανταλάκια (επειδή αποκλείεται να το αποφύγετε, από ανύπαρκτο φιλότιμο).

  10. Τα Τρικαλα ειναι μια επαρχιακη πολη , τελειως ξεκομμενη απο την υπολοιπη πραγματικη χωρα.
    Στα Τρικαλα κανουν κουμαντο 2-3 πολιτικαντες και τα παιδια -εγγονια τους που ειναι πλεον δικηγοροι, επιστήμονες!
    Στα Τρικαλα φυσικα υπαρχει παρουσια του κρατους, εχουν δικαστες εισαγγελεις και Αστυνομια αλλα,
    κουμαντο κανουν οι πολιτικαντηδες που εχουν καταδικασει την πολη στα τσίπουρα και τις λιτανειες εικονων και αγιων.
    Ο απλος κοσμος βλεπει γνωριζει και δεν μιλαει.
    Δυστυχως ετσι ειναι η Ελληνικη επαρχια, και εχει ερημωσει.
    Ουτε οικογενεια ουτε δουλεια ουτε παιδια, αν δεν εισαι τουλαχιστον χωροφυλακας.
    Θα την θαψουν την υποθεση ‘η θα τα φορτώσουν,
    στον “τρελο του χωριου”.

    1. Ε τοτε ρε φιλε φταιει ο ιδιος ο κοσμος που βλεπει ακουει και δεν μιλαει,αλλα στους καφενέδες και στα σπιτια το θαψιμο παει συννεφο. Αυτοι που κανουν κουμαντο στον κοσμο βρισκουν και τα κανουν,προβατα είναι λοιπον ,ψηφιζουν την ιδια οικογενεια εδώ και πολλα χρονια ,και προσκυνάνε της ιδιες εικονες και τρωνε παραμυθες ,είναι αξιοι της τυχης τους,οσοι εχουν μυαλο σηκώνονται και φευγουν και πανε σε μεγαλητερες πολεςι η μεταναστευουν για μια καλυτερη ζωη.

  11. Οι γονεις να μαζεψουν τα παιδια τους! Πως ειναι ετσι αυτη; Σαν 26αρα! Αν του ελεγε του αστυνομικου οτι ειναι 25;

  12. Αν είναι έτσι…. Να πηγαίνω και εγώ με 16χρονες….και να έχω φωτοτυπία το άρθρο 339….

  13. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ 16ΧΡΟΝΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΞΩ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ !!!!

    1. το πως ηταν ντυμενη ή βαμμενη ΔΕΝ πρεπει να σε αφορα και μην την κατακρινεις. ετσι ντυνεται και η κορη σου. εκει που πρεπει να σταθεις αλλα κανεις το κοροιδο ειναι οτι ενας ΜΠΑΤΣΟΣ που κατα τα αλλα εχει σαν δουλεια του ΚΑΙ το κυνηγι των παιδεραστων να γινεται ο ιδιος ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ. αυτον πρεπει να τον ΑΠΟΤΑΞΟΥΝ απο το Σωμα. επισης δεν χρειαζεται να γραφετε βλακειες για να τον καλυψετε του στυλ “Πως ειναι ετσι αυτη; Σαν 26αρα! Αν του ελεγε του αστυνομικου οτι ειναι 25;”. τι σκατα μπατσος ειναι και δεν εχει την δυνατοτητα να μαθει ΟΛΑ τα στοιχεια της κοπελας?

    2. Ξεφτιλισμένε, μην ξαναχρησιμοποιήσεις το όνομα της χώρας μας, γιατί αυτός που βρωμάει πατόκορφα είσαι ‘συ, άχρηστε λεχρίτη…

  14. Πέρα απο γεγονός ότι αστυνομικός είναι κατωχυρομενος το ότι τα είχε με ανήλικη δεν είναι ηθικό. Το μέτριαζει λίγο ότι και ο ίδιος ήταν πιτσιρίκος. Αν ήταν κανα 40ρης θα πήγαινε αλλού το πραμα

  15. Για τους ξερολες. Από 16 και πάνω αν γίνεται με την θέληση ανήλικης δεν ασκείται δίωξη. Μ; ρτυρες λένε ότι ήταν ερωτευμένη και πήγαινε με θέληση της κια περνούσε καλά. Αστυνομικός ήξερε και ειναι καλυμμένος. Όμως μπορεί να και να του έλεγε ψέματα και να μην γνωριζε πραγματική ηλικία γιατί με τπτ δεν την κάνεις 16. Φαίνεται 10 χρόνια μεγαλυτερη. Ρομα τα κάνουν όλα πολύ νωρίς. Μα και αυτός Τζακ ποτ. Ανήλικη αλβανιδα ρομα. Ελεος

    1. για τον ξερολα. τα 16 ΠΡΕΠΕΙ να τα εχεις κλεισει. ο κοσμος οταν λεει ειμαι δεκαξι σημαινει 15 χρονων και μια μερα. για τον νομο (ισχυει τουλαχιστον απο το 1975) πρεπει να εχεις κλεισει τα 16 για να θεωρησει ΕΝΗΛΙΚΑΣ σε θεματα σεξουαλικου- ερωτικου περιεχομενου

    2. Τι ρομα βρε παπαρα.Αλβανιδα κανονικη ηταν η κοπελα την ηξερα.Ζωον

  16. Ρε με ανήλικη ο μπάτσος γαμω το σπίτι του τον παιδεραστή;Που είναι οι Εισαγγελείς τον παίζουν;

  17. Οταν κανεις κορη η αν εχεις να την αφηνεις να βγαινει με 26χρονους ενω ειναι 16 για να δεις τη γλυκα εκτος αν εσυ βγαίνεις με ανηλικα που μου εμαθες και τον ποινικο κωδικα για να εισαι καλυμμένος. Νομιμο μπορει να ειναι ηθικο οχι παπαρα.

    1. αν η κορη σου στα 16 της τα εχει με 26 χρονο …ο πρωτος παπαρας εισαι εσυ που δεν μπορεις να ελεγξεις την οικογενεια σου…εσυ πρωτα από ολους μπαινεις φυλακη για παραμεληση ανηλικου

      1. βρωμύλε, ενώ εσένα σε παρηγορεί που θά ‘σαι ο δεύτερος παπάρας. Μη μάς ζητήσεις τσιγάρα, γιατί με τα μυαλά που κουβαλάς θα σου χρειαστούν…

  18. ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ 100% ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ???

  19. Εσείς που μιλάτε για ποινική δίωξη κατά του αστυνομικού, διαβάστε τον Ποινικό Κώδικα, για να ξεστραβωθείτε (άρθρο 339 Π.Κ.) … ‘ Αντε πιά, ξερόλες …

  20. ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ, ΡΟΜΑ Ή ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ Η ΑΠΟΒΙΩΣΑΣΑ;;;;;;

      1. ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΓΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

  21. Ήταν αυτή 16 χρόνων; σίγουρα θα ελεγε ψέματα για ηλικία της για να περνάει για μεγαλύτερη. Ήμαρτον Παναγία μου

  22. Τα είχε με ανήλικη…. Και δεν ασκήθηκε δίωξη κατά του αστυνομικού;;;…..

Comments are closed.