Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα συνάντησε έναν «τρομακτικό δαίμονα» ενώ έτρεχε σε δάσος

Κοινοποίηση:
σδωδσωσζσσ

«Μέχρι σήμερα, δεν ξέρουμε ακόμα τι ήταν», έγραψε η Kay Borleis, περιγράφοντας την σκιώδη οντότητα. Η Kay είναι ένθερμη δρομέας από την ηλικία των 14 ετών. Εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια και σχεδιάστρια και ειδικεύεται στους υπερμαραθώνιους, που ορίζονται ως οποιοσδήποτε αγώνας δρόμου μεγαλύτερος από 26,2 μίλια.

Η τρομακτική συνάντηση της Borleis με τον Nightmarcher συνέβη τον Ιανουάριο του 2019, ενώ εκείνη συμμετείχε στον αγώνα HURT 100 μιλίων, έναν εξαντλητικό κύκλο 20 μιλίων μέσα από τα μονοπάτια Honolulu Mauka του Oahu, τον οποίο οι συμμετέχοντες τρέχουν πέντε φορές.

Η δρομέας είπε ότι αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερα «βάναυσος» λόγω των πολυάριθμων εμποδίων, όπως παχιές ρίζες με λάσπη, πολυάριθμες διαβάσεις νερού, γκρεμοί και απότομες, βραχώδεις κλίσεις. Ο αγώνας κυλούσε ομαλά μέχρι που η Borleis τραυματίστηκε στο πόδι της κατά τη διάρκεια του προτελευταίου γύρου και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που το έκανε αυτό στην υπερμαραθώνια καριέρα της.

δσδω

Τότε ήταν που τα πράγματα πήραν τρομακτική τροπή. Όταν η Borleis επέστρεψε στο σπίτι της, η φίλη της, Cassie, με την οποία έτρεχαν μαζί, έστειλε ένα σωρό φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα της Borleis στην μητέρα και τους φίλους της.

Λίγο αργότερα, η Cassie έλαβε ένα μήνυμα σχετικά με μία από τις συγκινητικές φωτογραφίες, η οποία απεικόνιζε «μια σκοτεινή φιγούρα ντυμένη με μανδύα να περνάει από μπροστά μου ενώ έτρεχα», έγραψε η Borleis στο blog της.

Σε ένα από τα βίντεο που τράβηξε η Cassie, φαίνεται η Borleis να κάνει τζόκινγκ στο σκιερό μονοπάτι της ζούγκλας, όταν ξαφνικά, μια σκιώδης οντότητα ξεπροβάλλει από τα φυλλώματα και περνάει δίπλα της.

Ωστόσο, ούτε η Borleis ούτε η Cassie, θυμούνται να «περνάει κάποιο άτομο σε εκείνο το μονοπάτι». «Ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν βρισκόταν σε εκείνο το κομμάτι του μονοπατιού είναι επειδή όλοι οι δρομείς έπρεπε να τρέξουν με τη φορά των δεικτών του ρολογιού», εξήγησε η ίδια στο blog.

«Και οι τουρίστες δεν είχαν βγει τόσο νωρίς. Δεν είδαμε κανέναν για ώρες ενώ τρέχαμε μαζί. Έτσι, ήμασταν -και εξακολουθούμε να είμαστε- θετικοί ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί». πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΠ΄ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ”ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΜΟΥ, ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΔΙΠΟΔΟ
    ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Comments are closed.