Ανατριχιάζει ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: “Αυτή είναι μόνο η αρχή – Αυτά έχουν σήμερα συνέπειες που δεν γνωρίζουμε ακόμα”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ

Ένα νέο μοντάζ βίντεο πρόσφατων συνεντεύξεων με τον πρώην ανάδοχο της NSA και τον πληροφοριοδότη Edward Snowden αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο οι παγκόσμιες καταστροφές της πανδημίας COVID-19, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα σοβαρές και εκτεταμένες σε δυτικές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, και σε ορισμένες μεγάλες ΗΠΑ πόλεις – σε συνδυασμό με την ήδη τεράστια δύναμη της Silicon Valley και των συμμάχων της στο κράτος εθνικής ασφάλειας, έχει χρησιμεύσει για να κρατήσουν τα άτομα και ολόκληρους πληθυσμούς «μακριά» μεταξύ τους.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή», προειδοποιεί ο Snowden για αυτές τις πρωτοφανείς στιγμές. «Όλα αυτά τα πράγματα σήμερα έχουν συνέπειες για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.»

Edward Snowden 2021|This Is The BIGGEST SCAM of The Century [PART 2]

Ο Snowden συνεχίζει, «Οι θεσμικές δυνάμεις της εποχής μας … που έχουν αναλάβει από μόνες τους κάποια εντολή – εάν θα διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, αν θα κυβερνούν τη ζωή των άλλων, αν πρόκειται να κάνουν πόλεμο, … αυτές οι θεσμικές δυνάμεις δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την απάντησή σας σε αυτήν την ερώτηση: είναι αυτό που θέλετε; Είναι εντάξει; Συμφωνήσατε σε αυτό;»

Η απάντηση είναι συχνά «δεν έχετε επιλογή» ως προς το εάν συμφωνείτε ή όχι … «επειδή έχουν το όπλο, έχουν το κουμπί. Και το Facebook θα έλεγε» Κάντε κλικ στο OK για να συνεχίσετε «- και αν δεν το κάνετε Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα … » «Επειδή [το Facebook και η μεγάλη τεχνολογία] ελέγχουν την πολιτική και μέσω της πολιτικής που ελέγχουν την πλατφόρμα, και μέσω της πλατφόρμας ελέγχουν το κοινό … ασκούν κάποιο μεγάλο επίπεδο επιρροής πάνω από αυτό, χωρίζοντάς μας, χωρίζοντάς μας από πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να συνδεθούμε και να εμπλακούμε σε αυτό που θεωρείται σήμερα «φυσιολογική ζωή».

«Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε ότι αυτές είναι αναγκαστικές επιλογές», προτρέπει ενώ προειδοποιεί ότι απειλεί να γίνει μόνιμη κατάσταση πραγμάτων, εάν το κοινό δεν γνωρίζει και ενεργεί. «Ο Έντουαρντ Σνόουντεν λέει ότι το COVID-19 θα μπορούσε να δώσει στις κυβερνήσεις επεμβατικές δυνατότητες συλλογής δεδομένων που θα μπορούσαν να διαρκέσουν πολύ μετά την πανδημία».

«Could»? More like for certain. https://t.co/lFa6RPGzTx

Αυτά είναι θέματα και «προειδοποιήσεις» ο Snowden άρχισε να φωνάζει από τη στιγμή που η πανδημία έπληξε τη Δύση και τη Βόρεια Αμερική τον περασμένο Μάρτιο, η οποία σε πολλά μέρη είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή έκτακτης ανάγκης «παραγγελίες κατ ‘οίκον» από κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις: «Πέντε χρόνια αργότερα, ο κορωναϊός έχει φύγει, αυτά τα δεδομένα είναι ακόμα διαθέσιμα – αρχίζουν να αναζητούν νέα πράγματα», δήλωσε ο Snowden. «Ξέρουν ήδη τι κοιτάζετε στο Διαδίκτυο, γνωρίζουν ήδη πού κινείται το τηλέφωνό σας, τώρα ξέρουν ποιος είναι ο καρδιακός σας παλμός. Τι συμβαίνει όταν αρχίσουν να τα συνδυάζουν και να τους εφαρμόζουν τεχνητή νοημοσύνη;» είπε την περασμένη άνοιξη.

Υπογραμμίζοντας σε αυτές τις τελευταίες δηλώσεις ότι αυτή είναι μια βασική πηγή για την «αυξανόμενη παλίρροια του θυμού» που βλέπουμε τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Snowden συνεχίζει: «Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι δεν είναι συγκατάθεση, όχι με τρόπο που έχει πραγματικά σημασία … Οι άνθρωποι δεν Δεν νιώθω την αίσθηση της ελευθερίας … και δεν συμφωνούν με αυτήν. » «Αυτό που βλέπουμε είναι ένα διαζύγιο μεταξύ του ατόμου και του θεσμικού από την άποψη της εξουσίας και της λογοδοσίας.»

Μιλώντας για παγκόσμιους ηγέτες και παγκόσμιες κυρίαρχες ελίτ, προτρέπει την ευαισθητοποίηση για την εξαιρετικά ανησυχητική πραγματικότητα που έχουμε τυφλά εισέλθει ως κοινωνία: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που να κάνουν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρές συνέπειες, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μικρότερες παραβιάσεις της ζωής μας που μπορεί να είναι ακόμη πολιτικές και όχι εγκληματικές, αποκρυσταλλώνονται αμέσως και απομνημονεύονται τη στιγμή του λάθους και καταγράφονται σε ένα μόνιμο ρεκόρ που διατηρείται και ελέγχεται από αυτές τις ομάδες … είτε είναι εμπορικές είτε κυβερνητικές. «

Edward Snowden 2021|This Is The BIGGEST SCAM of The Century (NEW)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιος τον ταίζει αυτόν τον κύριο, που εδώ και χρόνια έχει αυτομολίσει στην Ρωσία ?
    Μπορεί καλώς, να είδε ως πράκτορας όλα τα σαθρά που συμβαίνουν υπογείως στις ΗΠΑ, αποφασίζοντας να φύγει και να τα καταγγείλει δημοσίως, με το πρόσωπο του, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τα λεκτικά του ξεσπάσματα, απόρεια του προσωπικού του φόβου κάθε ώρα και στιγμή για το τι μπορεί να του συμβεί.
    Όπως κάποιοι άνθρωποι πράττουν οτιδήποτε για ένα like ή για να έχουν έσοδα από την προβολή των βίντεο τους έτσι και αρκετοί άλλοι, μας πουλάνε τα προσωπικά τους αδιέξοδα ως τρόπο κοινωνικής αλλά χωρίς νόημα λύτρωσης. Σε έναν κόσμο που είναι αδύνατο να αλλάξει και κανένας, ανέκαθεν, μόνος του, δεν είχε ή δεν διαθέτει τη δύναμη για να σταματήσει την κοινωνική κατηφόρα σε όλα τα επίπεδα. Τόσο απλά.

  2. Κάποιος Σνοουντεν μοντ απο το μακελειό δεν μου δημοσίευσε το σχόλιο μου που έγραφα ότι δλδ αυτός στο παραπάνω βίντεο (όπως και σε αλλα πρόσφατα που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο) δεν είναι ο Σνοουντεν… Ίσως είναι σωσίας του για να περάσει μηνύματα στο κόσμο. Μας μπερδεύουν απο την πραγματική αλήθεια παίζοντας με την ψυχολογία τον μαζών και την συνομοσιολογια και τον τρόμο που προσφέρουν όλα αυτα τα βίντεο.

Comments are closed.