Ανατριχίλα στο 3ο Νεκροταφείο: Τάφος γράφει πάνω σε πλακέτα “Θύμα του εμβολίου και της εγκληματικής αμέλειας των γιατρών”

Κοινοποίηση:
nikaias

Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών στην περιοχή της Νίκαιας.

Ένας τάφος πού βρίσκεται περίπου στο κέντρο του κοιμητηρίου γράφει πάνω σε πλακέτα “Θύμα του εμβ#λίου και της εγκληματικής αμέλειας των γιατρών”.

Δεν υπάρχουν λόγια να σχολιάσεις αυτό το θέαμα η εικόνα μιλάει από μόνη της.

nikaias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καθάρματα εγκληματίες πήρατε τον κόσμο στο λαιμό σας. Όσοι συνέβαλαν σε αυτό να τιμωρηθούν και να πληρώσουν.Όμως βλέπουμε ότι οι ίδιοι οι συγγενείς συγκαλύπτουν και δεν αναζητούν ευθύνες από τους υπεύθυνους. Ίσως γιατί και οι ίδιοι είναι μπολιασμένοι και φοβούμενοι άν αρρωστήσουν τι συνέπειες θα έχει αυτό στους ίδιους και έτσι βγάζουν το σκασμό και δεν μιλάνε μήπως και τη γλυτώσουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για την σιωπή των συγγενών.

  2. Οι δολοφόνοι γιατροι,δεν λένε για κάποιον πως έπαθε ανακοπή από τα εμβόλια αλλά πως αναζητούν τη αιτία πήξης αίματος.

  3. Πολυ αργα ξυπνησατε μαλ…
    Οταν σας τα λεγαμε αυτα πριν δυο χρονια ημασταν συνομωσιολογοι και ψεκασμενοι.
    Πληρωστε τωρα μαλ… με τη ζωη σας,αφου ησασταν ηλιθιοι.
    Γιατι να στεναχωρηθω για τους ηλιθιους ;
    Μονοι σας επιλεξατε να αυτοκτονησετε κανοντας τα πειραματοζωα και τωρα το πληρωνετε.
    Ας προσεχατε.

  4. Οι υγειονομικοί εκτελούν το πρωτόκολλο θανάτου που τους επέβαλε η κυβέρνηση κατά γράμμα από την αρχή της πανδημίας πριν ξεκινήσουν τα εμβόλια και κανείς τους δεν είπε κουβέντα, αν δεν τους είχαν εκβιάσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό και αναστολή υποθέτω ότι όσοι αρνήθηκαν να το κάνουν και καλά έκαναν, θα συνέχιζαν όμως κανονικά το πρωτόκολλο και κανείς τους δεν θα αντιδρούσε για τον κόσμο που χάνεται.. κάπου δηλαδή υπάρχει υποκρισία!

  5. Παιδιά δυστυχώς είναι πάρα πολλοί οι τάφοι που θα έπρεπε να είχαν το ίδιο μήνυμα, το ΕΣΥ το έχουν μετατρέψει σε εγκληματική οργάνωση με ακαταδίωκτα, χάνονται ανθρώπινες ζωές χωρίς λόγο και δεν κουνιέται φύλλο

  6. Υπομονή δεν έμεινε πολύ ακόμα. Έρχεται η μέρα του λογαριασμού και δεν θα υπάρξει οίκτος.

  7. η Εκδίκηση νούδουλοι ανήκει στο Θεό (και δεν θα αργήσει)

  8. Εισαγγελέας δεν υπάρχει στην Αθήνα γιατί δεν παρεμβαίνει ζητώντας εξηγήσεις?
    Πότε θα επιληφθεί η δικαιοσύνη?
    Μιλάμε για γενοκτονία?
    Οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί υπάρχουν?
    Τα ανθρώπινα δικαιώματα

  9. Τέτοιες πλακέτες έπρεπε να φτιάξουν ΟΛΟΙ όσοι έχασαν τους ανθρώπους τους από τα φονικά εμβόλια ή από τα πρωτόκολλα θανάτου στα νοσοκομεία με τις διασωληνώσεις!! Μας δολοφόνησαν τους ανθρώπους μας ρεεεε!!! Δεν πέθαναν!! Δολοφονίες ήταν!! Και ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ποιοι είναι οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Ξυπνήστε επιτέλους.

  10. Ειναι αμετρητα τα θυματα απλα τα κανουνε γαργαρα.Μεχρι να πληρωσουν τα καθαρματα για τα εγκληματα αυτα.Και θα πληρωσουν.

Comments are closed.