Αναστάτωση στη Βρετανία – “Πέθαναν” τον Βασιλιά Κάρολο

Κοινοποίηση:
basilias-karolos-640x426

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ηβρετανική πρεσβεία της Ουκρανίας, στην οποιία επιβεβαιώνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος είναι ζωντανός. Αυτό έγινε επειδή τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι πέθανε.

Συγκεκριμένα μια σειρά από ρωσικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους και οι σχετικοί λογαριασμοί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν νωρίτερα σήμερα ότι ο βασιλιάς πέθανε σε ηλικία 75 ετών ως αποτέλεσμα επιπλοκών από καρκίνο, «επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές μέσων ενημέρωσης».

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό συνέβη καθώς κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εικόνα μιας σαφώς ψεύτικης δήλωσης από τα «Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ» που ανέφερε τον «απροσδόκητο θάνατο» του Καρόλου.

Το κανάλι της βρετανικής πρεσβείας στο Telegram ανάρτησε ανακοίνωση στα ρωσικά για να τονίσει ότι οι αναφορές ήταν ψεύτικες: «Οι αναφορές για τον θάνατο του βασιλιά Κάρολου Γ’ της Μεγάλης Βρετανίας είναι ψεύτικες» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Ανάλογο μήνυμα εξέδωσε και η βρετανική πρεσβεία στην Ουκρανία.

Τα πρώτα πρακτορεία που δημοσίευσαν την ψεύτικη αναφορά ήταν το Sputnik, το Readkovka και το Mash ωστόσο, αργότερα διόρθωσαν τις αναρτήσεις τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παντως ειτε αληθεια ειτε ψεμματα, ετοιμαστειτε συντομα για παρελασεις και αλογακια παλι…

  2. πολλοι κουτσο’υλοι εχουν μαζευτει σε εουτο τον πλανητη το 2024

  3. Nα πουμε 2 πραγματα για οποιον θελει να καταλαβει τι γινεται στη γη που ζει το ”2024” και δε θελει το ”σανο” . 1ον. Αυτα που γινονται ( και θα γινουν ) εχουν σχεση με την αποκαλυψη αλλα αυτα δεν τα λενε γενικα οι δημοσιογραφοι ( που ισως να μην τα ξερουν , αλλα απο την αλλη ισως δεν κανουν για να ενημερωνουν τον κοσμο… ) . 2ον. Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) , θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο,μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Στην Παγκοσμια Κυβερνηση οι βασιλιαδες-”γλαστρες” θα φυγουν… οποτε σιγα σιγα… εχει ξεκινησει ”η αποχωρηση” με διαφορους τροπους… . Πεθανε η Βασιλισσα η ετσι σου ειπαν , ο Καρολος εχει καρκινο η ετσι σου ειπαν , ο Χαρι εφυγε απο το παλατι και τωρα αυτα… ( Για την Κειτ Μιντλετον… αλλα και οι ειδησεις για τον Καρολο ισως μπουν σ αυτο το ”σκηνικο” …ειτε ειναι αληθινες ειτε οχι… , μπορει να ειναι και στημενες πχ… ) . Τελος να ”ξαναπουμε” οτι αυτα που θα γινουν εχουν σχεση με την αποκαλυψη… .

Comments are closed.