Ανακοίνωση Προεδρίας της Δημοκρατίας για την πρόσκληση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Δ.Ι.Σ.

Κοινοποίηση:
sak-3

Η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε προσκλήσεις προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, καθώς και τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας.

Επίσης, σημειώνεται, ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε χθες, 4 Μαρτίου, προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, και τα Μέλη της Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κι από πότε ο άθεοι και οι ανώμαλοι εορτάζουν την Ορθοδοξία ;;; Αυτή η μαϊμού δεν ήταν που έσπρωξε απαξιωτικά το Ευαγγέλιο όταν της το έφεραν μπροστά της για να το ασπασθεί ; Η ίδια μαϊμού δεν είναι που ουδέποτε έκανε το σημείο του Σταυρού μέσα στον Ναό και έχει απομακρύνει από το γραφείο της (πόσο μάλλον από το σπίτι της) κάθε ιερό εικόνισμα (μαζί την Ελληνική Σημαία) ;;; Τί εορτάζει η καρακάξα που προσφέρει και γεύμα ;;; Ουυυυυυυυστ παλιο λέρα …

  2. ΜΕ αφορμή το γεγονός ότι η προεδρία της δημοκρατίας δεν έχει αρνηθεί την επικύρωση κάποιου νομοθετήματος, εκτιμάται ότι το κύριο καθήκον της, είναι οι δεξιώσεις και το catering.
    Κάτι σαν τα πανηγύρια.

  3. Πω πω, βροντά κι αστράφτει ο ουρανός και σείεται ο απάνω κόσμος…
    Δεν πάει στην μασαμπούκα ο γέρος, ανακοινώνει η γριά.
    Να δεις που στο τέλος, αυτός θα κάνει tweet-mat κι εκείνη δεν θα μπορεί να κάνει dislike.
    Χαμός λέμε…
    Και οι εκκλησιαζόμενοι, θα υποστηρίξουν αντώνη σαμαρά, που τους τα είπε στην βουλή.
    Πάλι κυριάκο θέλετε, πάλι κυριάκος θά ΄ρθει.
    Η κατάντια και το χάος, είναι επιλογές.

  4. στο βόθρο του χωριού σου και γρήγορα ….
    ρε μαλά@α κούλη πατσαβούρας εσυ οπότε πατσαβούρα και η επιλογή σου για αυτο την επέλεξες ….
    ΟΥΣΤ και οι 2 σας καθάρματα

    1. απο το σπιτι σου εμαθες να μιλας ετσι γυφτο?

Comments are closed.