Ανακοίνωση: Επιτέλους… τέλος!

Κοινοποίηση:
1500x500

Με καθυστέρηση μηνών, ίσως και χρόνων, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε εκλογές στις 21 Μαΐου του παρόντος έτους. Την ημέρα εκείνη το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ συμπληρώνει τρία χρόνια από την ίδρυσή του.

Σε αυτά τα τρία χρόνια, φανήκαμε συνεπείς και ειλικρινείς σε όσα πρεσβεύουμε, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό και βρισκόμενοι παντί τρόπω δίπλα του, σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, διχασμός, σκάνδαλα, παιδεραστία, εγκληματικότητα, ακρίβεια, φωτιές, παρακολουθήσεις, τραγωδία Τεμπών. Αυτή είναι η Ελλάδα της ΝΔ. Πίσω από τα επικοινωνιακά σόου και τα τεχνοκρατικά νούμερα, κρύβεται ένας αδίστακτος κομματικός μηχανισμός που έχει χτίσει καθεστώς καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου.

Την 21η Μαΐου, ψηφίζουμε για τα παιδιά μας, εμπιστευόμαστε το μόνο αντισυστημικό κόμμα, δίνουμε δύναμη στους ΕΛΛΗΝΕΣ για να έλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση!

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!! ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

  2. Μετά από 7 χρόνια Κασιδιάρη στη Βουλή, όπου η Ελλάδα είδε τη τεράστια προσφορά του και μεγαλούργησε, είναι καιρός να ξαναμπεί στη Βουλή για να διορθώσει τα ελάχιστα προβλήματα που δε πρόλαβε να λύσει τα προηγούμενα 7 χρόνια. Μόνο Κασιδιάρης και τα μυαλά στο μπλέντερ, κυριολεκτικά.

  3. Ο Μητσοτάκης τελειώνει σιγά σιγά ευτυχώς. Αλλά οι Κασιδιάρηδες να μη χαίρονται.

  4. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!!!ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ,ΑΣ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

  5. Πάμε δυνατά Ηλία να ενώσουμε την Ελλάδα να σταματήσει ο διχασμός και μιζέρια

  6. Μαζί σου Ηλία, για να ξεβρωμίσει ο τόπος και για να σωθεί ό,τι απέμεινε …

Comments are closed.